Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני בן 23 מתחיל ללמוד שנה הבאה ומחפש אוטו נחמד לצעירים, אמין שיתאים להסיע אותי לפקולטה לצאת עם חברים ולהחזיר אותי הביתה. התקציב שלי הוא בערך 50000 שקל.

חשבתי על 206 אבל אמרו לי לא לקנות צרפתי.

המליצו לי על גולף שבינתיים נראית כמו רעיון טוב- שנתון 2002.

רציתי לקבל פרטים על הגולף, מה ההבדל בין הדגמים בשנה זו? כמה הרכב אמין ומה ההוצאות השוטפות העיקריות?

וכמה דלק הוא צורך?

באם לא הייתם ממליצים לי לקנות את הגולף מה האלטרנטיבה המתאימה לדעתכם?

תודה רבה על העזרה

איל

פורסם

ה 206 הרבה יותר טוב מהגולף המשעממת, אבל אם מישהו אמר לך לא לקנות צרפתי, אז לך על הגולף, (הרי זה גרמני, לא מתקלקל)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אם הולכים על גולף אז רק ג'נריישן

יותר מפנקת מרגישה יותר טוב על הכביש

התוספות הם גאנטים 16" עם צמיגים רחבים, סאנרוף, כסאות ספורט, הגה מעור, טמבונים בצבע הרכב. ועוד כמה דברים קטנים שאני בטח שוכח.

הייתה ברשותי גולף 1.6 ידנית ג'נריישן, רכב תענוג, לא חושב שאפשר להשוות אותו בכלל לפז'ו מבחינת נוחות או השתעממות מהרכב :).

הרכב אמין כל עוד מטפלים בו כמו שצריך ולא מזניחים. לי לא הייתה תקלה אחת בשנה וחצי שהחזקתי אותו.

בכל אופן לי הפז'ו הרגישה פחות טובה ומפנקת מהגולף.

פורסם

אכן לא ניתן להשוות בין ה גולף ל 206 כיוון שמדובר על רכבים מקטגוריות שונות לחלוטין.

ואביתר צודק, אכן אין מה להשוות את ה 206 לגולף מבחינת ניהוג, נימוסי כביש , נוחות וניהוג, ה 206 עולה על הגולף בכל אחד מהמאפינים הללו.

אם תמצא 206 ידנית , לדעתי אחרונת מכוניות הסופר מיני המתנהגות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לגבי הבדלים בין דגמים תוכל למצוא מידע במחירון של יד 2.

לגבי נוחות התנהגות וכוי כדי לך להשתדל ולעשות סיבוב על רכב שמוצא חן בעיניך , גולף פ'זו או כל רכב אחר.

אני כשחיפשתי רכב נהגתי על גולף וגם על 206. את דעתי אשמור לעצמי אבל זה מה שעזר לי בבחירה סופית.

• תוכן חדש...