Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*) הכביש הישראלי מכיל יותר מ 90% מכוניות אוטומטיות כשבקושי אפשר למצוא רכב חדש שנמכר עם תיבה ידנית.

*) המחירים כאן לקניית אוטו כל כך גבוהים שבאמריקה אפשר לקנות מאזדה 6 חדשה מהניילונים במחיר של סוויפט בישראל...

*) לא חישבתי אבל אני די בטוח שתדלוק של תא דלק סטנדרטי של 45 ליטרים כבר מגרד את ה300 ש"ח, יותר מ1200 ש"ח לדלק בחודש לנהג הממוצע...

*) ובנוסף על כל זה עוד מעלים את המיסוי...

מה יהיה?

Guest ספורטמוטורי
פורסם

בכלל כל אחד במדינה הזאת רעב לכסף,מחפש כמה שיותר כסף,מורידים מס על מכוניות והיבואנים מעלים את המחירים כי זאת הזדמנות להרויח יותר,חבית הנפט הולכת ומאבדת את ערכה אך פתאום המסים משתפרים בטורבו + איזה בודי קיט קטלני וערכם עולה,נראה לי שאם החבית נפט תחזור למכר בסביבות ה140 דולר כמו שהיתה לפני כשנה,מחיר הדלק יעלה ליותר מ8 שקל לליטר.

ועוד משהו,אין יותר לנקות את הרכב,את תקבל כנס על שימוש ייתר במים.

עוד מעט נשלם כנסות ומסים על האויר שאנחנו נושמים פה,ואיך לא,ימציאו שיטה לגנוב כל טיפת מים שיורדת מגשם עד כדי כך שנתחיל לשם כנסות על טיפות מים שנופלות ומתיבשות עלינו מהגשם.

זאת המציאות,לכן אם אתה לא איש הייטק בחברה מכובדת,עורך דין גנב,איש עסקים נוכל,או פוליטיקאי שקרן אתה לא תהנה מעולם הרכב במדינה הזאת.

פורסם
אלא מה חשבת שיקרה אחרי שהרוב בחרו בנתניהו,איש הכלכלה המוצלח בכל הזמנים.

ובכלל כל אחד במדינה הזאת רעב לכסף,מחפש כמה שיותר כסף,מורידים מס על מכוניות והיבואנים מעלים את המחירים כי זאת הזדמנות להרויח יותר,חבית הנפט הולכת ומאבדת את ערכה אך פתאום המסים משתפרים בטורבו + איזה בודי קיט קטלני וערכם עולה,נראה לי שאם החבית נפט תחזור למכר בסביבות ה140 דולר כמו שהיתה לפני כשנה,מחיר הדלק יעלה ליותר מ8 שקל לליטר.

ועוד משהו,אין יותר לנקות את הרכב,את תקבל כנס על שימוש ייתר במים.

עוד מעט נשלם כנסות ומסים על האויר שאנחנו נושמים פה,ואיך לא,ימציאו שיטה לגנוב כל טיפת מים שיורדת מגשם עד כדי כך שנתחיל לשם כנסות על טיפות מים שנופלות ומתיבשות עלינו מהגשם.

זאת המציאות,לכן אם אתה לא איש הייטק בחברה מכובדת,עורך דין גנב,איש עסקים נוכל,או פוליטיקאי שקרן אתה לא תהנה מעולם הרכב במדינה הזאת.

אני לא איש הייטק בחברה מכובדת,עורך דין גנב,איש עסקים נוכל,או פוליטיקאי שקרן ואני נהנה מאוד עם מה שיש לי,לא פחות מאחרים בעלי רכבי שרד או מותגים מפוצצים אחרים.

לי טוב כאן,לדעתי אדם אינו חייב להשאר במקום שלא טוב לו בו.

פורסם

OK2001 נראה לי שקצת לא הבנתה למה הוא התכוון.

נראה לי שהוא התכוון לזה שתהנה מהרכב כשתלחץ על הגז לא תחשוב 20 פעם

כשתרצה לקנות אוטו שהוא מוגדש שהוא קצת שתיין דלק לא תפחד בגלל הדלק בגלל המיסים ובגלל כול מה שהח@רות

המציאו לנו.

אני לא עורך דין עובד בעבודה פשוט אני גר בבית של ההורים אני מחזיק רכב ונהנה קצת מהחיים,

ובכול זאת לא קל לי לעבור את החודש.

פורסם

גבי...1-7

הגדשת המנוע זה מה שבדיוק חשוב לך כרגע ? אם כן מצבך מעולה שהרי שאר הבעיות שהאחרים מתחבטים בהם אינן קיימות עבורך,לכן שמח בחלקך אתה במצב מצויין,יום טוב.

פורסם

איזה הגדשת מנוע?

הסתכלתה טוב למה שרשמתי?

אנשים רוצים להנות מהרכב רכב מוגדש זה רכב מהנה לקבוצת אנשים מסוימת

לכן התגובה שלי התייחסה להנאה מרכב שהוא חזק שהוא לא כזה חסכוני אבל מהנה.

אם הייתי במצב של רכב מוגדש הייתי רואה אותי הרבה בפורום שיפורים.

אבל כרגע ובמצב של המדינה הזאתי אני בכלל לא חושב על כזה רכב.

גילוי נאות:

הרכב שאני נוהג בו הוא סוזוקי בלאנו 97 לא נראה לי שיש משו מוגדש באוטו הזה

1 ל15 ואני בכול זאת מרגיש את הוצאת הדלק.

רק לפני עשרה חודשים שרכשתי את הרכב תדלקתי ב4.90.

עכשיו המצב בהרבה יותר גרוע 6.20

פורסם

הבעיה היא שאנשים לא מוכנים אפילו לקחת חצי יום חופש, כדי צאת לרחובות ולהראות שאכפת לנו.

עם כזאת אדישות, מגיע לנו שידרכו עלינו.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

OK2001

זכותי להתלונן איך שבא לי ולא אתה ואל 10 כמוך יגיו לי אל תשאר איפה שלא נוח לך,זה לא עניינך.

לעניינינו,מה שהתכוונתי זה,שחסכתי מספיק כסף ואני יכול לקנות ממש מחר על הבוקר פורשה בוקסטר משומשת,הבעיה היא שהיא תהיה מכוסה כל החודש וכמעט לא אגע בא,כי כמו שאמרו לפני,צריך לחשוב 100 פעמים לפני שאני מזיז אותה מטר.

פורסם

אני בטוח שהרכב הראשון שלי לא יהיה פה ,בגלל שכצעיר לא אוכל לרכוש ולתחזק משהו אפילו סביר.

למרות שהייתי יכול לקנות M6 שנת 1986 בקליפורניה.... :)

רכב מפנק ומאובזר פי כמה מרוב הפחיות החדשות שעולות על הכביש

פורסם

כן, בארץ שלנו עולם הרכב יקר. המיסים גבוהים, מחירי הרכב גבוהים וגם מחירי הדלק גבוהים.

וכן, אדם שהוא לא בעל ממצעים לא יכול להרשות לעצמו פורשה בוקסטר, אפילו אם ברשותו את הסכום הנדרש על מנת לקנות את הרכב. לא חוסכים כדי לקנות רכב. מי שחוסך, לא יכול להרשות לעצמו.

ואגב, גם אם הרכב יהיה מכוסה לא תוכל להרשות לעצמך פורשה בוקסטר. יש את עניין הביטוח שעולה ממש המון + טיפולים שהרכב יצטרך עם הזמן וכו'.

אין מה לעשות. זוהי ארצינו ועד שדברים יתחילו לזוז פה שום דבר לא ישתנה(אם כבר, רק לרעה).

פורסם
למרות שהייתי יכול לקנות M6 שנת 1986 בקליפורניה....

אין כזה אוטו .

לפני שאתה מתנפל עליי, יש 635CSIM ווזה רכב שמעולם לא התקבל כחבר כבוד במועדון ה M פשוט כי מעבר למנוע (שבא נדמה לי מה M1) אין שום הבדל בין CSI ל M.

לאמריקאים שכ"כ סוגדים לסמלי סטטוס אמרו שזה M6 (בשום מקום אחר היא לא נקראה ככה) הם ישר קנו וגם לא יותר מידי, כולה 1050 רכבים, וזאת בעיקר הודות לסיביל שפרד וברוס ויליס במון-לייטינג (סדרת בילוש משנות ה 80, פירסמה את ברוס ויליס)

602.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

BAGIRA תודה על ההארה , חשבתי שבאמת הייתה M6 אמיתית .

בכל מקרה הרכב הזה נראה מאוד מאוד מפנק וכיפי ,

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1987-BMW-M6-CLEAN-NO-RESERVE_W0QQitemZ200363781294QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item2ea69cacae&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A12|39%3A1|72%3A317

אני מאוד רוצה להיות הבעלים של אחד מהרכבים הללו יום אחד ,ולתחזק אותו בעצמי :-)

פורסם

לא הבנתי למה ישר איש עסקים חייב להיות נוכל :roll: .

גישה דיי דפוקה האמת . ואם אני ברוקר שמתפרנס בכבוד ? (אני לא סתם לצורך העניין).

ובקשר למצב זה דיי ידוע. מישהו אמר פה בוקסטר לבן אדם מבוסס , הלכת דיי רחוק גם להחזיק מאזדה 6 חדשה

צריך להיות מבוסס פה בארץ.

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...