Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשמוע חוות דעת על הסט רמקולים הזה איך הוא האם הבס שלו חזק האם הוא צורם נעים לאוזן?

האם הוא באמת 150W rms

תודה רבה לעוזרים

פורסם

שני רמקולים שונים לגמרי לדעתי

הקאפה פרפקט טוב מאוד בגבוהים ודווקא הנמוכים זה הצד החלש שלו ובכללי הוא סט מכוון SQ

ה-GTI יורד נמוך וחזק משמעותית מהקאפה פרפקט

הוא עושה הכול טוב {אבל לא מצויין} והוא סט מכוון SPL

פורסם

גםאני קראתי תגובות לכאן ולכאן זכיתי בו במכרז בחול ב 150$ אני אמור לקבל אותם כל יום דרך אגב איזה סאב אתם ממליצים לשלב איתם רכשתי מגבר מונו של jl audio a1800 מונו עוצמתי מאד אני מעוניין בסאב מדויק עם בס עמוק ועוצמתי אני אוהב להרגיש את הבס לא מעוניין בסאב לפוזה רוצה סאב איכותי שלא מורח

עדיפות לסאב עם תיבה מקורית ומוגן

פורסם

יש לי מגבר 4 ערוצים מהדור הישן של רוקפורד 600.4 75WX4 יש לי רמקולים אחוריים של jbl 6x9

שלא בטוח שאני אחבר אותם למרות שהם עוצמתיים הכל תלוי בקומפוננטים החדשים תקציב לסאב גג עד 2000 ש"ח לא משנה חדש או יד שניה

פורסם

אתה מתכוון ארסנל ב- 1800 ש"ח.

הארסנל הוא באמת אחד הסאבים המדהימים, מדוייק, עוצמתי, מוזיקלי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...