Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא נטחן פה בפורום אבל אחרי חיפוש שעשיתי יצאתי מבולבל לגמרי.אני מעוניין לשדרג את הקומפוננט הנוכחי (אינפיניטי רפרנס) לסט של מורל. ראיתי שהרבה פה בפורום המליצו לאנשים על ההייבריד אוביישן שהו נחשב סט טוב (זה היה הכיוון שלי בהתחלה), אך היה באיזה שרשור שאנשים רשמו שהם התאכזבו מההייבריד והדוטק אוביישן עדיף על פניו. עכשיו לשאלתי האם באמת הדוטק אוביישן שעולה פחות מההייבריד נשמע טוב יותר? סגנון המוזיקה שלי הוא ראפ והאוס המגבר הוא אינפיניטי 475A 4 יציאות 75X4 ב4 אום ו90X4 בשתי אום.אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולשפוך קצת אור על הנושא.

תודה מראש לעונים.

יש אנשים שהולכים לישון בשביל לחלום..ויש אנשים שנשארים ערים כדי להגשים אותם...!

פורסם

התאכזבו מההיבריד ואהבו יותר דוטק

אנשים מוזרים.

זה כמו להגיד שהתאכזבתי מהlcd אז חזרתי לטלוויזיה השמנה.

לצורך השוואה זה הדבר היחיד שעלה לי לראש.

ההיבריד סט שנשמע בהרבה יותר טוב מהדוטק.

פורסם

ההייבריד יוכל לעבוד טוב עם המגבר של האינפיניטי ובנפח של הדלת?

כמובן שיהיה איטום אבל זה מאוחר יותר.

פורסם

כשאתה אומר טוב יותר מאיזה בחינה?.

יש שאומרים שהבאסים שההיברייד לא משו בכלל אז זה אומר שהדוטק בדוואי גם כן לא טוב?

ההפרש של 1000 שקל מצדיק?

פורסם

אני הייתי מייעץ לך לפעול אחרת, קודם בידוד ואז לשדרג סט רמקולים.

גם הדוטק וגם ההייבריד נותנים תמורה פנטסטית לכסף. עניין של תקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ישמעו ממש לא טוב בלי בידוד? כרגע יש לי אינפיניטי רפרנס והאוטו בו מותקנת המערכת צריך להתחלף בשנה הקרובה ככה שאין טעם להשקיע כעת בבידוד. האם הייבריד בדלת סדנדרטית ללא בידוד לא ישמע יותר טוב מהאינפיניטי?

פורסם

המשוואה נורא פשוטה. רמקול + תיבת תהודה מפח = עוול. קח את הרמקול הכי טוב בעולם ותתקע אותו בדלת בלי בידוד. מה ייצא לך מזה?

קח רמקול סיני, שים אותו בדלת מבודדת היטב + הגברה טובה + התקנה נכונה (כלומר לא עם בורג וחצי על פח דקיק) ותקבל שיפור עצום באיכות השמע.

אני קורא ת'רדים על גבי ת'רדים שאין בהם התיחסות לבידוד, וזה לדעתי אחד הדברים החשובים והבסיסיים ביותר במערכת לרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בידוד בצד הפנימי של הדלת בלבד (בצד הקרוב יותר לבחוץ לא לנוסע) יתן איזה שיפור או שאין טעם אם לא עושים משתי הצדדים? כלומר גם על הצד בו יושב הרמקול . כי כעט זה נראה לי המעט שאני יכול לעשות עד שהאוטו יוחלף.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...