Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האודי A3, 2009 האודיו מקורי.

השמיעה לא מספקת אך הציפיות בשיפור זה עלית מדרגה קטנה, לא מחפש משהו מפוצץ.

השאלה היא האם הכנסת מגבר 2 ערוצים יעשה את העבודה או החלפה לסט קומפוננט טוב?

הכי חשוב זה מיד באסים שיודעים לתת באס עם מערכת בילט-אין אורגינל.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

כדי לקבל באסים מספקים ברכב (סאב או וופרים בדלתות) חייבים מגבר, ורצוי אחד איכותי.

אם אתה רוצה לקבל באס טוב מהרמקולים בלי סאב אז:

1. צריך לבצע בידוד אקוסטי בדלתות, על אף שזאת אוודי.

2. צריך סט רמקולים "בועט".

3. צריך הגברה בריאה.

שלושת אלו מובילים אותנו לשאלה הבאה, מהו התקציב שלך לעניין?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב של אחותי ככה שאין צורך בהשקעה גדולה.

הסכום להשקעה הוא 1500 ש"ח כאשר יד שניה בא בחשבון.

אני יודע שזהו סכום קטן אך שוב, אנו רוצים עליה קלה בשמיעה ולא SQ טהור ב-1500 ש"ח.

יש בכלל מה להשקיע על הרמקולים האורגינל או שהם לא שווים מבט אפילו?

פורסם

1,500 ש"ח זה תקציב אפסי למערכת. תוריד מזה 400 ש"ח לפחות שילכו למתקין ונשארת עם תקציב סביב ה 1,000 ש"ח לשיפור מערכת השמע.

אין לי מושג איזה רמקולים מותקנים כרגע, אבל תחושת הבטן שלי אומרת שלא מדובר בסקאן-ספיק רוולייטור. ב 1,000 ש"ח ניתן לרכוש סט קומפוננט כמו מורל דוטק שנשמע מצויין ונותן תמורה פנטסטית לכסף.

אם אתה בכל זאת מעוניין במגבר, אתה יכול לחפש מגבר סביב ה 500 ש"ח וסט רמקולים סביב ה 500 ש"ח וזה גם יתן שיפור קטן באיכות השמע. קח בחשבון שכנראה תצטרך להוסיף גם מנחת, מה שמייקר את כל הסיפור ב 100-700 ש"ח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא מחייב מנחת, אם באוטו יש את המערכות עם המגבר, מה שאני עשיתי זה פשוט התחברתי על היציאות שמגיעות מהר"ד למגבר ושמתי להם RCA, אלה ממש יציאות רגילות למגבר כמו בכל ר"ד פשוט שמגיעות בחוטים רגילים.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

כנראה שברכב שלך, בו יש מגבר מקורי, החיווט היוצא מה HU כבר "מונחת" לחיבור המגבר. אין לי מושג מה הולך ב HU של פותח השרשור ולכן יש אפשרות שהוא יזדקק למנחת.

איתמר.

פורסם
1,500 ש"ח זה תקציב אפסי למערכת. תוריד מזה 400 ש"ח לפחות שילכו למתקין ונשארת עם תקציב סביב ה 1,000 ש"ח לשיפור מערכת השמע.

אין לי מושג איזה רמקולים מותקנים כרגע, אבל תחושת הבטן שלי אומרת שלא מדובר בסקאן-ספיק רוולייטור. ב 1,000 ש"ח ניתן לרכוש סט קומפוננט כמו מורל דוטק שנשמע מצויין ונותן תמורה פנטסטית לכסף.

אם אתה בכל זאת מעוניין במגבר, אתה יכול לחפש מגבר סביב ה 500 ש"ח וסט רמקולים סביב ה 500 ש"ח וזה גם יתן שיפור קטן באיכות השמע. קח בחשבון שכנראה תצטרך להוסיף גם מנחת, מה שמייקר את כל הסיפור ב 100-700 ש"ח.

איתמר.

יש לנו 1500 ש"ח נטו. נעזוב בצד את ההתקנה כי כסף להתקנה יש בצד ולא הכנסתי אותו לחישובים.

התחושת בטן שלך צדקה, באמת לא מותקנים שם סקאן-ספיק רוולייטור וגם לא K2P.

שורה תחתונה אם אני מחפש סט קומפוננט ללא מגבר אני צריך סט עם נצילות גבוהה. המורל נציל?

מנחת יש לי של סטינגר.

פורסם

המורל הם סטים לא נצילים.

סטים נצילים הם של JBL ו POLK AUDIO וכדומה..

האם אתה חייב קומפוננט או פול ראנג' יכול להתאים? כי לקומפוננטים לא חשוב כמה נצילים עדיף תמיד עדיף לשדך מגבר.

פורסם

איזו הצהרה :? דווקא המורל טמפו עבדו אצלי מצויין ללא מגבר. יש לבחור תקציב יפה לסט רמקולים, אתה מציע לו פול ריינג'?

אין שום בעייה להגביר כל סט רמקולים ללא מגבר, אך התוצאה תהיה עלובה בהשוואה לעבודה עם מגבר חיצוני.

איתמר.

פורסם

צודק אין בעיה אבל מה שכתבתי זה שעדיף לשדך לסט קומפוננט מגבר.

לגביי הטמפו זה סט מצויין אבל כמה שזכור לי הוא 89-90 DB נציל לכן למגבר פנימי של HU תהיה בעיה יותר גדולה להניע אותו מאשר סט של 92-93 DB.

פורסם

לדעתי הסט שהכי יתאים לבקשות של הפותח השרשור זה סט של פוקאל.

הם נצילים והמידבאסים שלהם ממש "בועטים".

סט מסדרת VR כחדש ועד ה- K2P (גרסת ה- 100RMS) המפורסם מיד שניה, כולם יהיו די חזקים ועם באסים בועטים יחסית להגברה השל HU.

כמובן שהטוויטר די חד ובהיר ולא כל אחד אוהב, ודבר שני זה תדר המידבאס, הם יודעים לבעוט אך לא יורדים ממש נמוך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...