Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

של מי השורה הזו?

פוסטים מומלצים

פורסם

נורות קסנות למאזדה 3 = סמע.

הסיוויליזסייה המערבית מפריסה בערכן של הנורות הקסנות. ע"פ מחקרים סרים, רוב הנורות הקסנות הן לא כל כך קסנות. אם הן היו קסנות, הן היו נשברוס בידיים של המרכיב.

הסילוסוף היווני הידוע סטאוורוס סנטה סרברו טוען, שהנורות הקסנות הן למעשה מסל לחיים סלנו על כדור הארס. כולנו רוסים יותר גדול, כל הסמן. אף אחד לא מזדפק במה סיס לו.

לעומתו טוען המשורר הפולני הדגול קר-לי-בך, שסה (נורות קסנות) סריך להיות רק בשלון, כדי לא להפריע לנשים למות בסקט, בחוסך, בפינה.

איסית אני מעדיף לאמס את עמדתו של האדמו"ר סמר, שטען בעבר ואני מסתת:

אם המידע שמסרת מדוייק, לא יכולה ליפול בו טעות. או יש טעות, הרי שהמידע לא מדוייק. אוקסימורון.

דהיינו, סאם הנורות הקסנות הן אכן קסנות, אבל סה לא מדוייק, אס או סזה לא נורות קסנות, או סזה לא נורות, או שסה לא קסנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ביזנס קלאס ב- AA? - אני מתאר לעצמי שזה נראה ככה:

alcoholic.jpg

מ|ו|דם | ס|ל|ו|ל|ר|י | מה |דעת|כם| ? - 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

סוף סוף משתלם לקנות ps3 - הקונסולה נפרצה - סוף סוף משתלם לעשן - הפיצוציה בשכונה נפרצה (גילוי נאות - הכותב בחיים לא קנה משחק מחשב/קונסולה/וואטאבר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בולבול בחידוש רשיון נהג חדש = אתה יודע מה, אני לא אתחיל אפילו.

מחפש למי יש טויוטה קורולה 2010 גיר ידני = פורום מדע בדיוני זה לא פה.

המלצה לשם לחנות טיפוח = קוקסינל מזד**ן. כך קודם כל הלקוחה הפוטנציאלית תשים לב לחנות, אח"כ ההבנה שזו חנות למוצרי נשים תגיע, ובחיי, שהיא תספר לכל מי שהיא מכירה שהיא קנתה משהו מקוקסינל מזד**ן, כך שזו אחלה פרסומת בחינם.

אה כן, וקוקסינלים לא יודעים לתת מכות כמו שצריך, כך שאין לך ממה לפחד, ואף פושע שמכבד עצמו לא יכנס לקוקסינל כדי לקחת פרוטקשן...

הארד דיסק בן 5 מת -איך ניתן להוציא את החומר שבתוכו? = נשמע כמו מנת יתר.

פורסם

בעיה קטנה באייפון - בעיה גדולה לאנושות.

כביש 6 ותרבות נהיגה. - גאות ושפל בים השחור והתרבות קיפודים.

המלצה לשם לחנות טיפוח - חיים מוצרי פחחות וצבע לנשים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שאלה לאשקלונים - איזה שכונות יותר "נחמדות" בעיר? = השכונות שאתה לא שומע עליהן בחדשות כל ערב.

פורסם
עזרה/ייעוץ בנושא איך לתקן "שפריץ" על הקירות בבית = יש דברים שעושים בשרותים, תוך כיוונון עדין של צינורית הפליטה. אני לא מאמין שאני מלמד את זה לגבר אחר, ועוד בהתכתבות. יש דברים שלא חשבתי שאני אגיד אי פעם.:shock:

פורסם

כל פעם שאני ניגש לרכב לפני נסיעה, ופותח את תא המנוע מה אני בודק? - את מה שאני בודק - מצייר פנטגרמה על הECU, ומחכה שהשד התורן יבוא להניע את האוטו. אתה רואה, אומנם סלואופוקים מפעילים את המערכות, אבל מאחר וזוהי סיטרואן, קצת מאגיה שחורה לא תזיק.

פיליפס קריסטל ויז'ן - מאיפה לקנות? - מאותה המשחטה שממנה בא האוטו שלך

טיפים לליווי נהג חדש - שמעתי שיש נערות שעושות את זה לפרנסתן. כאילו, על מה עוד אפשר לחשוב, כששומעים "נערת ליווי"?

רשיון למשאית - כן, אני מאמין שאתה ילד טוב, אבל עדיין חובה להצהיר על שימוש בסמים קשים. בלי זה לא תקבל את הרישיון. עוד טיפ - כדאי להגיע לטסט עם כותונת משוגעים.

יועץ שירות במוסך היבואן VS מחלץ רכבים - ובכן, קרב הענקים

פורסם
כל פעם שאני ניגש לרכב לפני נסיעה, ופותח את תא המנוע מה אני בודק? - את מה שאני בודק - מצייר פנטגרמה על הECU, ומחכה שהשד התורן יבוא להניע את האוטו. אתה רואה, אומנם סלואופוקים מפעילים את המערכות, אבל מאחר וזוהי סיטרואן, קצת מאגיה שחורה לא תזיק.

אתה יודע מה? זה היה אחד החזקים.:lol:

פורסם

בעיות באתר במחשב הביתי- רגע, באתר או במחשב הביתי?

נעצרתי ע"י שוטר על פלפון מבקש עזרה ממי שמבין- אני מבין שזה שדרוג של שוטר על אופנוע? ואלאק, הפלאפונים היום זה משהו...

מצלמת רמזור- ושאני הייתי קטן היה רק ארטיק רמזור.

תאונה בעיר,ונהג המשאית לא רוצה להודות- על מה להודות? על שנכנסת בו?

עזרה בקשר להזמנה למשפט- כמו הזמנה לחתונה. תתלבש יפה ותכין צ'ק שמן.

דו"ח חניה ברחוב ללא סימון- עם כל הכבוד, אני לא יכול להיות בכל מקום :)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

האצה נכונה ברכב אוטומט-הכיצד? = מורידים את בלם היד. עוזבים את הברקס. לוחצים על הגז. נותנים לעמוד לעצור את הרכב. משלמים לרופא\קברן.

עזרה בזיהוי רכב ביוון. = אני אישית מאד אוהב רכבי ריגוול.

2) אני לא הולך לנסוע עד יוון כדי לעזור לך:|

משאית של מזרני סימונס גילחה לי את שתי המכוניות = היא עשתה להן גם גבות?

פורסם

איך עושים את החריקה אחרי שהרכב עוצר ברמזור? = קנה רכב צרפתי, החריקה מגיעה בילד אין - במיוחד במשומשות.

או לחילופין, קנה רכב ישן ואל תעשה לו טיפול.

או אפשרות ג', עם השפתיים.

חסמו אותי בפורום טמבור, איך עושים אפקט "ווש"? = שאל את

• תוכן חדש...