Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הלכתי לשמוע כמה דגמים,

המורל דוטק ששמעתי עליו רק טוב והלכתי במטרה לקנות אותו הכי התאכזבתי, מבחינת באס הוא ממש מחזיק אבל הוא נשמע ממש מונוטוני.

קומפוננט שהפתיע אותי הוא הליקס ESPIRIT E136 שהוא אומנם קצת יותר יקר אבל נותן רושם שהוא עם יותר צלילים (לא מבין בתחום כל כך ככה שאני לא יכול להסביר במונחים מקצועיים)

ושמעתי גם את הסדרה הנמוכה של הליקס דארק בלו משהו כזה, את הרינבו SLX265 ומורל פולס, כולם היו על בהדגמה באיזה חנות על אותו סטאפ.

השאלה שלי היא אם ההליקס באמת נחשב ליותר טוב מהדוקט ? שיחקתי שם הרבה עם הדוטק וממש לא הצלחתי להגיע שהוא נותן את הכמות והגיוון צלילים של ההליקס, אבל מה שכן הדוטק מרגיש יותר חזק ובאסי ממנו.

רציתי את עזרתכם בחוות דעת והמלצות על הדגמים הנ"ל, ואולי אם מישהו מכיר עוד חנויות שאפשר לשמוע בהם באיזור חיפה או באיזור רמת גן/תל אביב.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

יש חנות ברמת גן כמדומני בשם פומפה יש להם הרבה מאוד סטים וממליץ לך שתשמע סטים של פולק אודיו יש להם.

פורסם

לי יש את הhelix esprit 136 והם נשמעים נהדר וגם יורדים נמוך,אני באמת מעדיף אותם על הדוטק , הדוטק הם יותר רכים אבל זאת כבר שאלה של טעם אישי

פורסם

היום במקרה שמעתי את ההליקס הזה, נשמע לא רע אבל לא מספיק טוב. לידו היה הייבריד שנשמע פי 2 יותר טוב (ויותר יקר). הסט שהזמנתי ממאדיסאונד באלפייה מבייש את שניהם וגם סטים בכמה אלפים מעל :x

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

בפומפה אפשר לשמוע על סטאנד אתה מתכוון ? כי אני לא נוסע לשם עם האוטו...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
אז הלכתי לשמוע כמה דגמים,

המורל דוטק ששמעתי עליו רק טוב והלכתי במטרה לקנות אותו הכי התאכזבתי, מבחינת באס הוא ממש מחזיק אבל הוא נשמע ממש מונוטוני.

קומפוננט שהפתיע אותי הוא הליקס ESPIRIT E136 שהוא אומנם קצת יותר יקר אבל נותן רושם שהוא עם יותר צלילים (לא מבין בתחום כל כך ככה שאני לא יכול להסביר במונחים מקצועיים)

ושמעתי גם את הסדרה הנמוכה של הליקס דארק בלו משהו כזה, את הרינבו SLX265 ומורל פולס, כולם היו על בהדגמה באיזה חנות על אותו סטאפ.

השאלה שלי היא אם ההליקס באמת נחשב ליותר טוב מהדוקט ? שיחקתי שם הרבה עם הדוטק וממש לא הצלחתי להגיע שהוא נותן את הכמות והגיוון צלילים של ההליקס, אבל מה שכן הדוטק מרגיש יותר חזק ובאסי ממנו.

רציתי את עזרתכם בחוות דעת והמלצות על הדגמים הנ"ל, ואולי אם מישהו מכיר עוד חנויות שאפשר לשמוע בהם באיזור חיפה או באיזור רמת גן/תל אביב.

עניתה לעצמך על השאלה ,סאונד זה עיניין של טעם אישי

אם ההיליקס נישמע לך יותר טוב מהדוטק ,לך עליו.! או על כול אופציה אחרת שנישמעת לך טוב יותר

בסופו של דבר אתה הוא הקובע ואין טוב ממשמע אוזניים.

פורסם

שמעתה את הקומפוננטים על סדנט?

אל תשווה את זה לאוטו נשמע לך פתוח ויפה על סדנט תכניס לאוטו ישמע לך עמום ומת.

אם שמעתה בתוך רכב חסכתה לעצמך כמו שנאמר פה סאונד זה עניין של טעם אישי.

ואת האמת אני בעל דוטק ובחיים לא מצאתי בו משו שהוא חי הוא תמיד ישמע עמום לא יודע למה.

אבל באסים הוא מרביץ. הצלחתי להגיע איתו לתוצאות מאוד יפות אך הם באו על חשבון עוצמה לא שזה משנה לי כול כך

אך הסט הזה באמת נותן תרומה נפלאה לכסף והוא נשמע סביר+.

• תוכן חדש...