Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

120K לסופרמיני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש משהו שמפריע לי.

כשרקשאלה רק שאלה על הג'אז, כולם (כולל אותי) אמרו לה שהרכב לא מתומחר נכון ולא נותן את התמורה למחיר שלו.

ופיאט 500 כן?

מה ה 500 מציעה ששווה את הסכום הזה?

אני ממש מסכים עם הכתבה הזאת:

http://www.motocar.co.il/article/10883.aspx

לפותחת,תפתחי אלף נושאים,עדיין ג'אז. במיוחד ב120 אלף.

Omnia mea mecum porto

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון - לדעתי מי שקונה ג'אז בתימחור הנוכחי הוא מטומטם שצריך ללמד אותו להעריך כסף. ואם כבר לאותו מטומטם בכל זאת יש יותר מדי כסף, שיתרום לנזקקים.

מה שניסיתי לומר שהדעה הזאת תופסת אצלי גם לגבי ה 500.

פורסם

לא שמת לב למילה הונדה, אצל גודפלאש זה כבר הופך את הרכב לנישה בפני עצמה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
צבועים. אין חדש.

לפותחת,תפתחי אלף נושאים,עדיין ג'אז. במיוחד ב120 אלף.

לא צבועים ולא בטיח. היתרון של ה-500 על הג'אז הוא בדיוק מה שכתב alexk:

אני לא מסכים בכלל.

ה 500 היא אביזר אופנה. הג'אז זו סתם עוד סופרמיני. יש הבדל מהותי בין השתיים.

ובכל זאת - הנחה של 20 אלף שקלים על ג'אז הכי מאובזרת שמה אותה בקבוצת מחיר דומה לשל ה-500 המאובזרת, וכאן כבר בהחלט יש על מה לדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני יודע מה היתרון של מכונית שהיא גם אביזר אופנה - היא נמכרת הרבה מעל המחירון. למשל המיני.

על כל פנים, אני לא הייתי לוקח את ההונדה משום שציון הבטיחות שלה לא משהו. נכון, יש לה לכאורה חמישה כוכבים, אבל הדירוג החדש די מטופש, משום שבתוך החמישה כוכבים יש משרע מאוד גדול והבדלים מהותיים, ביחס לציון עצמו. לדעתי בכלל כל השיטה החדשה נועדה כדי לרצות את יצרני הרכב ולתת לרובם חמישה כוכבים, כאשר את ההבדלים יגלה רק מי שטורח לקרוא...

ההונדה קיבלה 78%, כשישנם רכבים אחרים בקטגוריה (כמו למשל ה- i20, שאני לאו דווקא אומר שהיא טובה יותר) שקבלה 10% יותר. זה אולי לא נשמע הרבה, אבל בדיקה בתוצאות הריסוק תראה לך את ההבדלים. אף איבר גוף לא קיבל ניקוד של marginal או poor בריסוק של ה- i20 (טפו טפו טפו).

http://www.euroncap.com/results/hyundai/i20/359.aspx

http://www.euroncap.com/results/honda/jazz/358.aspx

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

א. לא הבנתי מה הקשר בין הג'אז הקודמת שהיתה זולה יותר מהנוכחית אבל עדיין יקרה מידי, לג'אז המדוברת. תעשיית הרכב קצת התקדמה מאז 2006.

ב. אופנה זה ההבדל. כל אחד יחליט אם זה יתרון בשבילו או לא. הנקודה היא שזה משהו שקונים מתוך רגש. אין סיבה הגיונית לקנות מכונית כזו כמו שאין סיבה הגיונית לקנות שעון יקר.

emotion of motion

פורסם

טוב, אנשים, סדר!

נסעתי על הפיאט. היה כיף וניהנתי. תודה לכל.

אבל!!

אתם לא מבינים, אומנם אני נוסעת בעיר אבל גם מחוץ לעיר. שזה בעיקר באיזורים הרריים מלאי עליות, מורדות, סיבובים ושאר מהמורות.

אני זקוקה לנוחות, למשהו יציב וגם רצוי עלהדרך ליהנות!

אומנם אני אישה\נהגת ממוצעת, בעלת הבנת נקרא די גרועה, אבל עדיין, מותר לי ליהנות!

תודה

פורסם

מישהו זוכר את מיכל1970 מהפורום השכן?

לרקשאלה: תבררי בצ'מפיון מתי הם מתכננים להביא את הפולו החדשה, אולי היא תתאים לך. בנוסף, בתקציבך נכנסת ה- 308 שעשויה גם כן להתאים, אף שהיא גדולה יותר מסופר מיני.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...