Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה 29" זולה אך סבירה?

bar72
שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כיום יש לנו טלוויזיה 29" של יונדאי (מדבקה, כמובן), ששירתה אותנו לא רע כ- 8 שנים. מידי פעם התמונה שם "מתרחבת" מחוץ למסגרת, וטכנאי בא ומסדר זאת (בעזרת הכפתורים - הוא לא פותח אותה - אבל לא מוכן לגלות איך), עולה כל פעם 220 ש"ח.

אז נמאס לנו ואנו מחפשים TV חדשה. אשתי מתנגדת לרעיון ה- LCD, לכן אנו מחפשים 29" סבירה אחרת.

אני לא מוכן להוציא 2000 ש"ח על 29" כש- LCD עולה 3000, אבל הטלוויזיות ב- 1000 ש"ח נראות לי נוראיות.

מצאתי שתי אפשרויות שנראות לי הגיוניות, בתחום ה- 1400 ש"ח, אשמח לחוו"ד:

1. SKYWORTH:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=29D9A&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=604&aff=Zap&lang=HE

בעצם גם היום הטלוויזית מדבקה שלנו היא סוג של SKYWORTH, ועבדה לא רע. החדשה מעוצבת קצת יותר טוב.

2. המילטון:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7507#

לא מכיר, לא יודע.

הדרישות: חיבור DVD + YES + מידי פעם PS2 (אבל ממש לעתים רחוקות ואפשר במקום אחד מהקודמים נניח).

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משפשף עיניים ולא מאמין. אתה מדבר על טלוויזית CRT?!

אנשים זורקים לפח טלוויזיות תקינות לחלוטין בגודל 21 ו-25 אינץ'.

איך אני יודע? אספתי שתיים כאלה, אחת נשארה בבית והאחרת נתרמה הלאה.

איך שהוא היום גם נפטרתי מ-14 אינץ' תקינה לחלוטין ששכבה כמה שנים במחסן.

ביד שנייה אתה יכול להשיג טלוויזיות תקינות לגמרי בגדלים של 29 ו-32 אינץ' בהרבה פחות מ-1000 שקל,

ואפילו של יצרנים טובים - סוני במקרה הטוב, טושיבה במקרה הפחות טוב.

לקנות היום טלוויזית CRT חדשה זה בערך כמו... לקנות משפחתית עם קרבורטור.

אז נכון שיש מכוניות מעולות עם קרבורטור, אבל עדיף לקנות אותן משומשות במחיר רצפתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חן צודק, אין שום היגיון לקנות CRT חדש, אני אישית מסרב לעבור ל LCD ונשאר עם CRT.

לפני שנה קניתי טושיבה bomba 29" במחיר מצחיק של 450 שקל, לא מסך שטוח אבל איכות התמונה והסאונד פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש, פשוט הרבה יותר טוב מכל LCD או פלזמה.

(הנה עכשיו יבואו כל המתחכמים ויגידו לי שאני טועה וזה פשוט לא יכול להיות !)

אז אני ממליץ לך לחפש ביד 2 משהו משומש עד 600 שקל, לך תבדוק אותה ותתחדש.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. לא רוצה לסחוב משומשת - היתה לי פריצת דיסק ואני לא רוצה שהיא תחזור.

ב. אני רוצה אחריות, לפחות לשנה.

ג. אשתי לא רוצה LCD כדי לא להרגיש נובורישית. מספיק שיש לה גולף 160. -> אין מה להתווכח עם זה בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לשקול פלזמה 32". מחיר בערך 2.5K ואיכות תמונה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפזמה במחירים האלו איכות ירודה ביותר ו MS איטי ביותר.

בכלל, LCD יותר טוב מפלזמה.

אם לסחוב זו הבעיה שלך אני בטוח שתמורת עוד 100-150 שקל המוכר יעזור לך.

ולגבי האחריות, אין שום סיבה שטלוויזיה יד שניה טובה תתקלקל תוך שנה, וגם אם כן, אתה יכול להחליף 3-4 יחידות ולא להגיע למחיר של חדש.

לפני הטושיבה שקניתי הייתה לי סוני חדשה 32 הכי טובה שכסף יכול לקנות, והיא הייתה אפילו פחות טובה מהיד שניה (מזל שגנבו אותה עם כל תכולת הבית).

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את ה מץ - די איכותית , מסך שטוח אמיתי + 3 שנים אחריות ע"י מץ ישראל - זאת החברה מימי סבתא :grin:

http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=1603

להורים שלי יש את ה 34 - היא מעולה רואים נהדר , צבעים יפים וחיים ללא בעיה .

אפשרות נוספת ה סמסונג - טובה מאוד ושטוחה + שנה אחריות

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4131#

אתה לא מפסיד כלום - טלויזיה CRT טובה , עדיין יותר איכותית מכל מסך דק חדש .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זאת פלזמה שעושה רושם לא רע, גם בתגובות בזאפ (אם הן אמיתיות, כמובן):

http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=5199

מץ - אני זוכר שלסבתא שלי היתה METZ אמיתית, היום זו רק מדבקה ומעניין מי נותן את האחריות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האייר זה מותג מדבקה סיני. לצערי יצא לי לבלות עם מכשיר כזה בשבועיים האחרונים בפינת ההמתנה של בית חולים מסויים ומדובר במוצר שצועק "זול" מכל הכיוונים.

תקנה פלזמה של LG 32 אינץ' מדגם 32PC51

יש לי אחת כזו בחדר השינה מעל שנה , יופי של מוצר ביופי של מחיר. (סביבות 2500)

אם לא - אז אני ממליץ ללכת על מוצר איכותי משומש, אם היית שואל את זה לפני שבוע הייתי מוסר לך סוני טריניטרון מדהימה שאבא שלי נפטר ממנה לאחר שעבר לפלזמה.

בטלויזיות כאלה וכמו טושיבה בומבה לא צריך אחריות כי מדובר במוצרים משובחים שכבר לא מייצרים כיום.

ולבחור שאמר שLCD יותר טובה מפלזמה : סלח לי, אבל אתה לא מבין יותר מדי. ל LCD יש שני יתרונות : א) אין השתקפויות בכלל , ב) אין פוטנציאל לצריבות שגם ככה מאוד נדירות בפלזמות החדשות . כל השאר - חסרונות חסרונות חסרונות.

בפלזמה אין זמני תגובה בכלל, צבעים יותר חיים, שחורים יותר שחורים ,אין מריחות ואין עניינים. על LCD החנויות והיצרנים מרוויחים יותר כסף,לכן דוחפים אותם בכל מחיר, ומפמפמים LCD בכל מקום.

אגב, גם אמא שלי התנגדה להחלפת המסך אצלם לפלזמה/LCD מסיבות שונות ומשונות, אבל אבא שלי לאחר כל ביקור אצלי בדירה חזר מוקסם עד שבסופו של דבר הנחית עליה פזלמה 42 אינץ' של LG והעמיד עובדה. כיום גם היא מודה שזאת ליגה אחרת, ולמרות שזה נראה כבזבוז ומותרות זה שדרוג ראוי.

דרך אגב, הדגם שנרכש LG PQ300R בגודל 42 אינץ' ,3 שנות אחריות מלאה ,במחיר של כ4K... רכישה מעולה במחיר מעולה. אם הייתי צריך לקנות טלויזיה לסלון לא הייתי קונה פחות מ42.

עריכה: לינק לסקירה - הביקורות משבחות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3492808,00.html

http://www.hometheater.co.il/article01176.%D7%9E%D7%A1%D7%9A-LG-32PC51-%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%A7-%D7%94%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A6%D7%94

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל, הכול נכון, רק תיקון קטן: האייר זו לא מדבקה, אלא יצרן אמיתי, מסין.

זה שהשם מצלצל כמו משהו גרמני לא מזיק למכירות, כמובן.:-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שנה קניתי טושיבה bomba 29" במחיר מצחיק של 450 שקל, לא מסך שטוח אבל איכות התמונה והסאונד פשוט מדהימים אותי כל פעם מחדש, פשוט הרבה יותר טוב מכל LCD או פלזמה.

(הנה עכשיו יבואו כל המתחכמים ויגידו לי שאני טועה וזה פשוט לא יכול להיות !)

אז אני ממליץ לך לחפש ביד 2 משהו משומש עד 600 שקל, לך תבדוק אותה ותתחדש.

:mm_yeah:

ממליץ על הבומבה של טושיבה (וזה מניסיון עם הדגם הזה ומעבר ל LCD-ים).

איכות התמונה ב CRT עם חיבור פשוט לממיר היא מצויינת ביחס ל LCD מחובר לממיר.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל, הכול נכון, רק תיקון קטן: האייר זו לא מדבקה, אלא יצרן אמיתי, מסין.

זה שהשם מצלצל כמו משהו גרמני לא מזיק למכירות, כמובן.:-)

לפי מיטב ידיעתי האייר זה משהו בסגנון של יצרנים גרמנים איכותיים שנסגרו והפכו לשמות מדבקה, כגון:

ITT

PILOT

GRUNDIG

וכו'..

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...