Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני רוצה לחבר דיבורית לרכב של נוקיה 6230. הדיבורית היא מתוצרת ג'טי.

אני יודע איך עושים הכל חוץ משאלה אחת קטנה.

מהדיבורית יוצאים 4 חוטי חשמל: +, -, סוייץ, ומיוט.

ברכב שלי טויוטה פריוס הכינו לי הכנה לחיבור הדיבורית, ויש לי ריבוע לבן שאליו צריך לחבר את חוטי החשמל.

(המיוט לא רלוונטי לרכב זה).

השאלה שלי איך אני יודע איזה חוט מתחבר איפה בריבוע הלבן?

יש לי גם 2 "פלאגים" שהגיעו עם הדיבורית. מכל פלאג יוצאים 2 חוטים.

האם צריך לחבר את החוטים של הפלאגים לחוטים של הדיבורית, ואת הפלאגים לריבוע הלבן?

אני יודע מאוד אם יש משהו שיוכל לעזור לי בזה?

פורסם

שלום רב :)

בדרך כלל מחברים את הפלאגים ל"ריבוע" הלבן ואת החוטים של הפלאגים לדיבורית (רק אם הפלאגים תואמים את הריבוע)

בריבוע עצמו ישנם חוטים,תראה לפי הצבע שלהם מה המתח ומה המינוס (אפשר לבדוק גם אם מנורת ביקורת או רב מודד)

פשוט תחבר בריבוע (+) ו (-) של רב מודד או מנורה (מומלץ רב מודד שתראה את המינוס) או בדרך כלל חוט שחור שמחובר לריבוע זה מינוס.

תתחבר למינוס קבוע ובעזרת ה פלוס תגע במגעים פעם אחת שהסוויטץ דלוק ופעם אחת שלא ואז לפי התוצאות תתאים את הכול אחד לשני לפי הדיבורית (רק אם אתה מבין בזה או יש לך סרטוט של הדיבורית)

חשוב מאוד לוודא שיש פיוז לפני ה"ריבוע" או על הדיבורית עצמה

בהצלחה :)

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

תודה רבה,

רק שאלה אחת.

לאחר שחיברתי מינוס קבוע.

אני צריך לבדוק עם ה+ כאשר הסיוץ סגור, וכאשר הסיוץ פתוח.

השאלה שלי מה אני עושה עם זה.

במידה והדיבורית עובדת כאשר הסיוץ סגור אז לנקודה הזאת אני צריך לחבר את הכבל שרשום עליו סוייץ?

פורסם

החוט האדום בצמא של הדיבורית אתה מחבר לאדום שבצמא אם התקע זהו +

החוט הצהוב בצמא של הדיבורית אתה מחבר לירוק או כחול שבצמא אם התקע זהו acc (סווי"ץ)

החוט השחור בצמא של הדיבורית אתה מחבר לשחור שבצמא אם התקע זהו -

אבל את לא חייב לחבר את הסוויץ ,זה מפעיל לך את הפונקציה שכשאתה מכבה את הסוויץ זה מכבה לך גם את הנייד במידה והפעלת את האפשרות בנייד שלך ואל תשכח בתי פיוז

• תוכן חדש...