Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

די לפרסומות באתרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סתם דיון תיאורתי.

YNET מספקים שירותי תוכן בחינם. הדרך היחידה שלהם להמשיך לספק את התוכן הזה היא עלידי פרסומות שיחזירו להם את ההשקעה (וכמות ההשקעה היא מטורפת, אתה אפילו לא מדמיין כמה).

לטעמי הפרסומות בערוצי הטלוויזיה הרבה יותר גרועות כי אני פשוט לא יכול להתעלם מהן. ב YNET או באתרים אחרים, אני כן מתעלם. אין מה לעשות, קשה כאן בארץ. תאמין לי ש YNET לא מרוויחים מיליונים וזה בערך הדרך היחידה שלהם לשרוד.

פורסם

בסדר גמור, גם YNET לא עושים שום דבר לא בסדר. אני מעריך שרוב רובה של האוכלוסיה לא חוסמת פרסומות, גם אני לוחץ מדי פעם על פרסומות כשאני רואה משהו קרוב לליבי.

בקשר לטלוויזיה, אני בהחלט מסכים שהמצב קטסטרופלי. למשל תוכנית כמו אחד נגד 100, למרות שאני מחבב אותה מאוד אני לא מסוגל לראות אותה עקב תדירות הפרסומות, זה פשוט נוראי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
שאלה קצת אחרת.

אם אתה נהנה מאתר אינטרנט כלשהו וחוזר אליו מדי יום, למה שלא תתרום את חלקך עלידי זה שתאפשר לפרסומות לרוץ ?

זה לא טרייד אוף ששווה מבחינתך ?

היית מעדיף לשלם מנוי חודשי לצורך העניין ולצפות באתר ללא פרסומות בכלל ?

שלומי, פה בקארזפורום יש פרסומות כל הזמן, אבל הן לא ראנדומאליות והן לא משגעות את כל מי שנמצא פה. יש להן קשר לנושא של הפורום ולתחומי העניין שלי.

אני אשכרה מקליק עליהן כדי להשתמש בשירותים שמציעים כאן (וגם כדי שתקבלו כמה גרושים :) ) והן לא מפריעות לי ולא עושות רעש. זה אחד הדברים שאני אוהב כאן, שלא התקפלתם לזנות של כסף קל על ידי הטרדות.

אבל כשאני ב4 בבוקר בבית, רוצה לבדוק מה קרה היום בעולם והמחשב מתחיל לדבר אלי בפול ווליום ומעיר את כולם, זה פשוט לא לעניין. וזה נכון במיוחד כשרוצים למכור לי אינטרנט (אם אני מחובר, אז ברור שכבר יש לי אינטרנט!), ביטוח לרכב, ביטוח משכנתאות, תמי 4, חופשה לפקיסטן או כל דבר אחר שאני לא עומד להשתמש בו ואני לא קהל היעד שלו.

יש צורות ויש צורות.

• תוכן חדש...