Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

די לפרסומות באתרים

Alon_A
שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

במקרה נכנסתי היום ל YNET עם AD BLOCKER כבוי, החוויה באמת קשה..

לכן (אני יודע שאני לא מגלה את אמריקה, אבל תמיד יש חברה שלא מכירים) אני ממליץ על שני חוסמי פרסומות מצויינים.

ל Internet Explorer 7, תוסף חינמי ומצויין שכולל בתוכו AD BLOCKER מעולה -> IE7PRO.

ל Internet Explorer 8, חוסם הפרסומות היחידי שמצאתי שעובד עם הגרסא החדשה (עובד מצויין !) -> adblockpro

לא חינמי.

ב FireFox החיים יותר פשוטים למחפשי חוסמי הפרסומות ככה שלדעתי אין צורך לפרט.

שניהם יחסמו לכם גם את הפרוסומות המעטות בפורום :wink:.

before1.jpg

after1.jpg

after2.jpg

before2.jpg

SAY MY NAME | www.alonadler.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התחלה טובה , אבל אם כבר על הדרך, למה לא לשים פיירפוקס? ואז חוסם פרסומות? ואז עם סקריפט פשוט שאפשר למצוא ברשת, לפרוס את המידע על כל העמוד?

גם אין פרסומות, וגם אתה מנצל את המקום שהיה פעם לפרסומות, עבור מידע שאתה כן רוצה.

להלן דוגמית (לא, לא על הפורום הזה :lol: )

החיסרון הוא שצריך סקריפט שכתוב ספציפית לסוג הדף המוצג (בדוגמה זו - הפורום של BGU)

1.JPG

2.JPG

3.JPG

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שהשועל טוב יותר.. אבל משום מה אף פעם לא התחברתי אליו.

כמעט עברתי סופית כשלא מצאתי AD BLOCKER לגרסא 8, אבל בסופו של דבר הצלחתי.. :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שהוא גם רוגלה בפני עצמה.

התעלקות - איפה אפשר למצוא פילטרים לאתרים ישראליים ל-ADBLOCK PLUS (של שועלאש)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

YNET נראה טוב יותר עם הפרסומות. איזה עצוב, אני מעדיף את YNET איתם :roll:

עריכה :

רק רגע, זה חוסם גם כל קבצי פלאש אחרים שפועלים בעמודים ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועדיף שתכתוב את הביקורת בGOOGLE DOCS

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה קצת אחרת.

אם אתה נהנה מאתר אינטרנט כלשהו וחוזר אליו מדי יום, למה שלא תתרום את חלקך עלידי זה שתאפשר לפרסומות לרוץ ?

זה לא טרייד אוף ששווה מבחינתך ?

היית מעדיף לשלם מנוי חודשי לצורך העניין ולצפות באתר ללא פרסומות בכלל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלומי, אני מבין אותך היטב!

השאלה היא עד כמה הפרסומת מעצבנת!

כשאתה מעלה דף ופתאום המחשב מתחיל לצלצל ואחרי כמה שניות עולה לך פרסומת "איפה הטלפון" זה מאוד מעצבן.

או כשאתה מעלה דף ומישהו מתחיל לצעוק לך כל מיני דברים מהמחשב...

בקיצור, יש ויש.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה קצת אחרת.

אם אתה נהנה מאתר אינטרנט כלשהו וחוזר אליו מדי יום, למה שלא תתרום את חלקך עלידי זה שתאפשר לפרסומות לרוץ ?

זה לא טרייד אוף ששווה מבחינתך ?

היית מעדיף לשלם מנוי חודשי לצורך העניין ולצפות באתר ללא פרסומות בכלל ?

ממשיך את דבריו של נדב.

אומנם יש צדק בדבריך, אך מנגד יש גם טעם טוב בפרסום.

לטעמי האישי, כשיש פרסומות מכל צידי הטקסט (צבעוניות, מרצדות ועוקבות אחרי תנועת המסך) שגורמות להפרעה בקריאה, להאטה של המחשב, לפעמים כלול בהן גם פס קול כזה או אחר ועוד כל מני הפתעות, זה עובר את גבולות הטעם הטוב (שוב, לדעתי) ומצדיק התערבות שלי.

אם תשים לב, יש עוד עשרות פרסומות (ב YNET למשל) שהחוסם לא חוסם, ברוב רובם של המיקרים הוא חוסם את פרסומות הפלאש המציקות והבולטות. את התמונות הקטנות הוא לא חוסם ולמרות שאפשר באופן ידני לחסום את הכל, הפרסומות הקטנות לא מפריעות, כי הן לא לוקחות את המיקוד ומפריעות לעין.

לשאלתך בקשר לדמי מנוי, אני לא אנסה לצאת מתחסד, אני מאמין שהתשובה כנראה תהיה לא. אלה אם כן באמת מדובר באתר מאוד שימושי מבחינתי, לדוגמא: לפורום כן הייתי משלם דמי מנוי - ודווקא כאן הפרסומות כלל לא מפריעות (שים לב שההערה בהודעתי לגבי הפרסומות בפורום היתה מלווה בקריצה, ולא סתם).

אני יכול להגיד לך שגם ב FLICKR וגם ב YAHOO שבהם אני משתמש ישנן פרסומות, אבל הכמות והצורה שבהן הן מופיעות שונה בעליל מהצורה של YNET ,WALLA וכו..

ד"א, אני גם לא רואה הרבה מאוד תוכניות כי אני לא סובל את כמות הפרסומות בערוצים המסחריים. יכול להיות שאם לא היתה לי אפשרות לחסום את הפרסומות הייתי בוחר באתרים אחרים.

ומעבר לזאת - אני לא חייב שום דבר ל YNET והם לא חייבים לי, הם לא עושים את מה שהם עושים בהתנדבות ולמען זכויות האדם, לכן אני לא מבין מה הבעיה הגדולה בלחסום חלק מהפרסומות שלהם, מדוע מישהו צריך להרגיש לא בסדר מהעניין ? אני חושב שהביטוי לתרום את חלקי לא קשור בכלל לנושא הפרסום. לא מדובר כאן בתרומות מאף אחד ולאף אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...