Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט במצב קשה אבל ניתן לשיפוץ במוסך בכפר סבא,

אמריקאית אצל סוחר בהוד השרון,

חיפושיות + וולוו בפ"ת

מיקומים ימסרו בפרטי על מנת לשמור על פרטיות הבעלים.

18082009306.jpg

19082009307.jpg

19082009308.jpg

19082009309.jpg

31082009320.jpg

31082009321.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 524
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיאט במצב קשה אבל ניתן לשיפוץ במוסך בכפר סבא,

אמריקאית אצל סוחר בהוד השרון,

חיפושיות + וולוו בפ"ת

מיקומים ימסרו בפרטי על מנת לשמור על פרטיות הבעלים.

החיפושית הצהובה שייכת לחבר ממועדון החיפושיות שגם ככה סובל מוונדליזם שמתבצעים על הרכבים שלו אז לא נראה לי שהוא ירצה שתמסור את מיקומה בפרטי למישהו.

יום טוב.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

סובארו סטיישן מודל 84 , מנוע 1.6 ליטר.

הרכב במצב נסיעה, למי המעוניין ניתן לברר את מ"ס הטלפון למתענינים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בירושלים, ברח' יד החרוצים 30, בחניה של הבניין- עומדת דאצ'יה דלטא, כמובן כחולה, וכמובן שנת 88 :-D, במצב חיצוני סביר, ללא אוויר בגלגלים ושמשה אחורית נראית מנופצת (לא שבורה עדיין- רק עם מכה). לאוהבי ה"סגנון"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בירושלים, ברח' יד החרוצים 30, בחניה של הבניין- עומדת דאצ'יה דלטא, כמובן כחולה, וכמובן שנת 88 :-D, במצב חיצוני סביר, ללא אוויר בגלגלים ושמשה אחורית נראית מנופצת (לא שבורה עדיין- רק עם מכה). לאוהבי ה"סגנון"!

נראה לי שהשמשה מנופצת בגלל החורים- לאוזניים של החמור שקנה אותה...:oops: (מבדיחות 1988...) :lol:

פורסם

טנדר גלדיאטור במצב טוב נצפה משמש כשלט, על הכביש מזכרון דרומה, בכיכר שלאחר הגשר החדש, עם זאת הוא נראה כרכב בשימוש ולא גרוטאה.

טנדר (C10??) - בלייזר בגרסת הטנדר, מוגבה, צבוע בתערובת בגווני צבא, נראה במצב מעולה מרחוק, במגרש מכירת רכב באחד הצמתים בין צומת פל ים-אור עקיבא צפון, על כביש החוף הישן כמובן. בצד ימין כאשר באים מדרום, יכול להיות שתחנת האוטובוס מסתירה את המגרש, מהאוטובוס עם כל הגובה לא היתה זווית צפיה משהו...

פורסם
ראיתי את הרכב הנ"ל עם מכסה מנוע פתוח במוסך בחיפה- רשום על הבלוק -סיאט 124-MADE IN SPAIN

שמור יפה וניראה נהדר ראיתי אותו יוצא בנסיעה...

אולי פתרון התעלומה?

בעבר היה שרשור שלי בו הצעתי למסירה מנוע של סיאט 124. קיבל אותו בחור מהקריות בשם מרק שיש לו לאדה דור ראשון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=37593

אותה לאדה (לדעתי) הופיעה פה בשרשור אחרי שהיתה מעורבת בתאונה, לפני כמה חודשים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=273859

1+1=2?

לאדה משנות השבעים (אספנות), מנוע סיאט וגריל לא מתאים (של לאדות חדשות?), וינקרים עגולים וצבע חדש - מישהו יכול לאשר?

יוחזר החיפוש! :lol:

עריכה: יש גוגל - הוספו קישורים

:turn-l:
פורסם

זהו ש:

1) מרק- הוא חבר של הבעלים של הלאדה. למרק עצמו יש ג'יפ אספנות, והוא חבר פורום.

2) הלאדה המדוברת היא בצבע האדום, ומקורית עד לבורג האחרון (כלומר- יכול להיות, שהורכבו בה חלקי מנוע אחרים, אבל מבחינה החיצונית ללא כל ספק הבעלים היה דואג להשאירה מקורית. דבר האחרון, שהיה עושה- זה מחליף את הקדימה לזה של הסיאט, ושם גלגלי מגנזיום!).

3) לצערינו, היא אכן נפגעה קשה מאד בתאונה שציינת, מצבה כעת אינו ברור מבחינת השיפוץ.

4) הגריל שעל האוטו המדובר כאן- ללא ספק לא קשור לשום דגם של לאדה, אלא מקורי של סיאט 124.

ולסיכום: גם אם יש לאוטו הגה של הלאדה- הרי, ככל הנראה, הם פשוט היו צריכים הגה, ומצאו משהו, שהתאים להם מכל הבחינות- שבמיקרה היה בעבר שייך ללאדה!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני כבר כתבתי את זה לפני כמה תגובות, אבל אני אחזור -

אחרי שהסתיים היצור של פיאט 124 המקורית באיטליה, היבואן של פיאט בארץ התחיל למכור כאן את הסיאט 124, עם הסמלים של פיאט. המכוניות האחרונות עלו על הכביש בשנת 1980.

אני כמעט בטוח, שהאוטו המצולם הוא סיאט "במדי פיאט", שהולבשו עליה על ידי היבואן הישראלי.

הכי כולם זוכרים את הפיאט (יוגו) 128 היגוסלבית, שנמכרה בשנת 1982, כפיאט 128 רגילה לכל דבר.

פורסם

בוקי מה שאתה מתאר כאן זה חוקי בכלל?

זה לא נחשב זיוף?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

עד בערך אמצע שנות ה 80 לא היו מציינים ארץ יצור ברישיון הרכב, ולכן הדבר הזה היה אפשרי.

הוסיפו אחר כך ארץ יצור לרישיון רכב בשביל למנוע תרגילים כאלו.

פורסם

לאדה סטישן בב"ש כבר עומדת איזה 3 חודשים ללא תזוזה לפרטים בה"פ

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

איזו שנה? (כלומר- אחרי 90, או לפני?

פורסם

הציעו לי 2 ב.מ.וו 700 במחיר של 10,000 ש"ח לרכבים יש רשיונות אבל הם לשיפוץ בנוסף יש רכב ללא רשיונות לחלקים ועוד חלקים שהגיעו לשיפוץ. רציניים בלבד יקבלו מס' טלפון בפרטי אין לי קשר לבעל הרכב אך אין לי עניין שיטרידו אותו במשפטים של 5 אני בא לקחת כי הוא לא מעוניין. הוא רוצה למכור הכל בעסקת חבילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...