Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית - לאילן ידידנו - ברכות ומזל טוב על הנסיכה החדשה במשפחה - מדהימה מכל כיוון, יפה עד כדי כאב, מטופחת ויפה כמו שנסיכה צריכה להיות, ולבסוף בחברת חברותיה היא ורק היא משכה את את תשומת עינינו בהקפדה על הפרטים, גם הכי זעירים שלה - כל הכבוד, יישר כוח והנאה מכל דקה עימה.

האירוע היה מדהים, כמות החברים עם היגוארים שהיכעו היתה מכובדת ורבה - יפה מאד על היענות.

תודה ל"גיאה" שנתנה לנו אחה"צ שקט דבר שאיפשר לשמוע את הסבריו של קובי מילוא - הגדול מכולם.

כל הכבוד למתניה - אחראי על ההשקות אירגן מופע כזה, לסמדר שדאגה לכל מסביב ובמיוחד שלוחה ברכה לכל החברים מהמפגשים השונים שבאו להיות עם אילן בהשקה - מאד מכובד ויפה.

אילן - הנאה וכיף עם המכונית וכמו תמיד מלאכתך מלאכת קודש - המשך כך.

מצא משה

פורסם

שלום.

אני יכול להגיד שאני גאה להיות חבר במועדון החמש!!!

ההשקה היתה מדהימה ויוצאת מהכלל.

רכב מדהים משופץ גוטה גוטה.

אילן אתה תותח!

לכול חברי המועדון שתרמו לארוע הזה ישר כוח.

לכול הצלמים שבזכותם הארוע ישמר מעל דפי ההיסטוריה

ולצלם החדש אופיר עבודה יפה ומושקעת!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היה מפגש מקסים,

והשקה יפייפיה, וכיפית!

נורא נורא נהניתי!

הפעם חשבתי לעשות משהו קצת שונה, ולהכין סרטון חמוד...

נסיתי להעלות ליוטיוב ולא הלך, אני מנסה שוב... זה אמור לקחת בסביבות ה3 שעות...

בינתיים תמונה אחת, של הרכב המושק!

attachment.php?attachmentid=166362&stc=1&d=1249154979

DSC_73אר16.jpg

פורסם

ניראה שכל השבחים חולקו ואין לי אלא להוסיף שאירוע כזה הוא עוד ציון דרך בכל פרמטר החל מהתצוגה בה ניראו מכוניות ברמה עולמית עובר דרך ניהול הטקס תחת שרביטו של קובי וכמובן כל זה לא היה קורה ללא הרכב המדהים שמציג היכולות של אילן וכמובן המישפחה התומכת שלו.כמי מלווה המועדון מיום הקמתו אין ספק שהלב מתרחב לראות מאין התחלנו ולאן הגענו .

ולך אילן סע בדרכים טובות והמשך להיות כפי שאתה.

פורסם

הגעתי כבר בסוף, אבל עדיין הספקתי לראות מספיק! יגוארים מדהימים!8) (וגם מכוניות אחרות, מן הסתם!:wink: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...