Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן ומחפש ברלינגו או קנגו (דור ישן שנת 2000-2002 בערך)שהחלק האחורי מופרד מהתא נהג, רציתי לדעת אם קיים דבר כזה ואם כן האם זה נדיר וקשה להשיג אחת בארץ- אם אני לא טועה לזה מתכוונים כשאומרים פאנל-וואן ,תקנו אותי אם אני טועה...

תודה למגיבים (-:

פורסם

הדגם שאתה רוצה קיים רק בקנגו, הוא לא נפוץ, אבל יש כאלה פה ושם. השם של הגירסה הוא "קנגו אקספרס"

היו כאלה לפני כמה שנים בשירות רשות הדואר, הן בצבע אדום. אבל הגירסה הזו נמכרה לא רק לרשות הדואר.

לחלק מהמכוניות האלו עם השנים הוסיפו מושב אחורי, וחתכו חלונות בצדדים, אבל יש כאלו שנשארו בתצורה המקורית - 2 מושבים בלבד, ואין חלונות צד. בדלתות תא המטען מאחורה כן יש חלונות. אין מחיצה אטומה בין תא הנוסעים לתא המטען אבל ניתן היה להתקין רשת, שמפרידה בין התאים. יש רצפה שטוחה בכל שטח תא המטען, להבדיל מדגמי נוסעים, בהם הריצפה לא שטוחה.

פורסם

תודה רבה על התגובה, אם כך זה לא בשבילי, אני מחפש כזה עם מחיצה אטומה ואם הוא לא נפוץ כדאי לחפש משהו אחר.

פורסם

מחיצה אטומה יש רק במסחריות דגולות יותר (יונדאי H100 ודומים)

אולי ניתן להתקין מחיצה אטומה לקנגו, לא יודע אם זה מחייב אישור של משרד הרישוי, שווה לבדוק.

• תוכן חדש...