Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר - CS אוט' 2.2 שנת2000

mark1975
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אבקש לקבל המלצות בקניית רכב,

יצרן:שברולטדגם:קוואליר - CS אוט' 2.2נפח:2,200שנה:2000יד:4

רכב שמור מאוד חיצוני לתענתו של בעלים מצב מכני מצוין משחשוד לי רק 92000 קמ ליד 4

נשמה קצת מוזר כי בעלים של רכב קנה אותו במגרש מכוניות לפני חצי שנה.

אני גם רוצה לקחת את הרכב לבדיקה, שאלה אם בבדיקה מגלים ש קמ92000 זה אמתי?

בן אדם דורש מחירון אני חייב החלטה עד יום ראשון.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב אמין מאוד ,זהו רכב עם כל הסממנים היפניים , תצרוכת דלק מעט מעל לנורמה ...1:9 בממוצע. נמכר כ-2000 ש' מתחת למחירון . אל תהסס , תתמקח ורכוש .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב אמין מאוד ,זהו רכב עם כל הסממנים היפניים , תצרוכת דלק מעט מעל לנורמה ...1:9 בממוצע. נמכר כ-2000 ש' מתחת למחירון . אל תהסס , תתמקח ורכוש .

תודה,

הוא לא יורד שקל במחיר בגלל גלגלי מגנזיום.

רק הקלמטרזי הנמוח מתריד אותי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע לי קצת אופטימי מדי ה 1:9 הזה.. אני במאזדה 3 1.6 מגיע לצריכה כזאת ואני נוסע מאוד רגוע בשטח מישורי (ב"ש).

לא נראה לי סביר שמנוע 2.2 ועוד מתכנון די ישן עושה את אותה הצריכה.. :?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...