Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי פז'ו 205 מודל 95 והבעייה היא בוינקר הימני.

בכל פעם שאני מאותת ימינה הוא מתחיל לאותת נורמלי ומיד אח"כ מאותת במהירות כאילו אחת הנורות שרופה.

שמתי לב שהנורה של האיתות בפנס האחורי היא זו שלא דולקת , בדקתי אותה והיא לא שרופה , אפילו החלפתי אותה והבעייה עדיין ממשיכה, ניקיתי את המגעים אולם ללא הועיל , הבעיה נמשכת.

כמו כן רציתי להוסיף שכשאני לוחץ על כפתור האיתות הכפול של המשולש האדום אז הכל מהבהב כשורה.

למישהו יש פתרון??

תודה מראש.

פורסם

תפעיל וינקר לצד ימין , בעזרת רב מודד תבדוק אם מגיע זרם לחוטים שמתחברים לבית של המנורה שלא נדלקת לך .

על הדרך תבדוק פיוזים .

HONDA CIVIC LS

פורסם
תפעיל וינקר לצד ימין , בעזרת רב מודד תבדוק אם מגיע זרם לחוטים שמתחברים לבית של המנורה שלא נדלקת לך .

על הדרך תבדוק פיוזים .

אין לי דרך לבדוק את זה לבד.

תעשה מה שקודמי אמר לך(מלבד הפיוזים) ואני מוסיף ברכבים הללו שווה לבדוק גם את המינוס שמגיע לפנס.

יש סיכוי סביר ששמת בטעות מנורה של 24V בפנס האחורי?

לא שמתי נורה של 24V אלא את סוג הנורה המתאימה שגם כתובה שם בפנים על בית המנורה.

אם בהפעלת אתות רגילה לא מגיע זרם (מהבהב) אל הפנס אבל בהפעלת אתותי חרום כן מגיע זרם אל אותו הפנס, אז יתכן שהתקלה הנה במתג אתותי החרום.

בברכה - רפי לין :-)

במתג החרום הכל פועל כשורה , כל הנורות נדלקות והכל בסדר מבחינת מהירות האיתות.

הבעיה היא רק באיתות ימינה.

הנורה נדלקת מתי שבא לה כלומר , לפעמים כאשר אני מתחיל לאותת , האיתות נורמלי בהתחלה ואחרי שניה או שתיים פתאום "תופס קריזה" ומהבהב מהר.

פורסם

יכול מאוד מאוד להיות שהמנורה שדיברת עלייה בעלת 2 סלילים ז'א שני מגעים בתחתית שלה, כי שם צריך להיות סליל אחד,

שווה בדיקה.

נדב

• תוכן חדש...