Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך את עזרתכם לדעת איזה פליטר דלק להזמין מחו"ל.

אין מצב שאני קונה אותו בארץ במחיר שערורייתי של 250 שקל!

היום הייתי בניר גד ירושלים וראיתי את הפילטר דלק,הוא ענק!!!

משהו כמו 20 ס"מ אורך בצורת גליל גדול,בנזיר!

השאלה איזה להזמין מהאתר הבא:

http://www.partsgeek.com/catalog/1992/bmw/318i/fuel_delivery/fuel_filter.html

תודה לכל העוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קפוץ לספק חלקי חילוף 'צנטרל' בת"א ובקש פילטר תחליפי שהינו שווה ערך למקורי תוצרת חברת MANN המחיר יכול להיות נמוך ב-50 שקלים או מעט יותר.

דרך אגב הייבואנים של חברת MANN הם "קומט את פרוגרס" בתל אביב לא רחוק מצנטרל ברחוב יצחק שדה אבל הם לא מוכרים לאנשים פרטיים אלא רק למוסכים.

ראה קובץ מצורף

ktlg_page.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
קפוץ לספק חלקי חילוף 'צנטרל' בת"א ובקש פילטר תחליפי שהינו שווה ערך למקורי תוצרת חברת MANN המחיר יכול להיות נמוך ב-50 שקלים או מעט יותר.

דרך אגב הייבואנים של חברת MANN הם "קומט את פרוגרס" בתל אביב לא רחוק מצנטרל ברחוב יצחק שדה אבל הם לא מוכרים לאנשים פרטיים אלא רק למוסכים.

ראה קובץ מצורף

לא איזה אחי,,,אני לא מחפש לחסוך 50 שקל,אני כבר יקנה מקורי,

אבל ברגע שאני רואה פילטר של בוש בעשרה דולרים,,,,

אז וואלה אחי,

אני רוצה את זה....

אבל רשום שהוא מתאים לE30 והוא נראה גם קטן בתמונה

בגלל זה אני מתייעץ עם האנשים כאן ובעיקר איתך,בציקה ואלקס,,,

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש לי אחים ואחיות ואין לי צורך בעוד אחים :-)

ב-EBAY קיימים חלקים זולים ובהרבה מיקרים את האמת מגלים רק לאחר שהחלק מגיע לארץ כלומר לא חסר רמאים.

לפני שאתה מזמין מחו"ל צר קשר טלפוני עם צנטרל וברר מחיר לפי המק"ט של MANN שהינו פילטר מקורי לכול דבר !!!

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...