Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני החדש

נעים מאוד.

מתלבט מאוד אם לקנות את הB4 סטיישן 2009(SW)

או אוקטביה (קומבי) 2009 ?

מבחינת תצרוכת דלק?

ביצועים?

וכו'???

תודה מראש לכל היועצים

פורסם

מלבד העובדה שמדובר בסגמנטים נפרדים (מנהלים לעומת משפחתית), למיטב ידיעתי האוקטביה נמכרת בתצורת קומבי רק עם מנועי דיזל (מלבד ה-1.6 החלשלוש), אלא אם כן אתה מתלבט בקשר ל-RS?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

רוצה סטיישן? קנה פורד מונדיאו אם אתה רוצה את הרכב הטוב בקבוצה, או טויוטה אוונסיס אם אתה שמרן. B4 מוחלפת (המחליפה כבר הוצגה בחו"ל) ולכן לא מומלצת, ואוקטביה - כבר הסבירו לך (מה גם שהיא מחצי סגמנט למטה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השבוע היתי בסקודה, ואני חייב להגיד שיש שיפור ממש משמעותי באוקטביה החדשה אפילו לעומת הקודמת. עכשיו אפשר להגיד שהיא יפה, יש אבזור בלי סוף, רכב מאוד נוח ומי שיבחר ב1.8TSI עם תיבת הDSG רק יהנה.

פורסם

כן, וזה מאוד חכם להמליץ על רכב שעולה חצי מיליון ובכלל לא נמכר בארץ למישהו שמתעניין ברכבים שעולים 150-170 אלף שקלים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן האמת צודק סתם רשמתי את זה כי לדעתי אין מקום להשוואה בין אוקטביה לB4 .

זה שאוקטביה סטיישן עולה כמו B4 זה גם לא ממש חכם (האמת דווקא חכם אבל לא ממש הגון).

אם כבר הייתי ממליץ על מונדאו /B4/407 סטיישן רכבי מנהלים מעולים שנותנים תמורה לכסף .

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...