Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Wii Fit

אלעד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחת הפעמים שזוגתי שתחייה נכנסה לחנות אלקטרוניקה, היא קלטה את הפלא הזה. לשמחתי, הדבר תמיד היה מחוץ לתקציב שלה, מה שסלל לי את הדרך לקנות את מתנת יום ההולדת המושלמת בשבילה.

טלפון זריז לאחותי שנמצאת בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, וחיש קל נחתה לה בביתי קופסה לבנה דמוית מזוודה הנושאת בגאווה את צמד המילים המבטיחות.

חודש וחצי הצלחתי לשמור את העניין בסוד, מתוך כוונה לתת לה את זה רק ביום ההולדת שלה. אבל מה, בכשרון רב, גם הפעם ההפתעה שהכנתי נהרסה (ואפילו לא באשמתי! :evil:), וכך יצא שכבר ממוצ"ש האחרון הבית שלי הפך לבית מטבחיים של קלוריות :twisted:

אני חייב להגיד שבחיים לא חשבתי שכל כך אהנה מהתעמלות. התוכנה מבצעת שקילה ו-BMI בכל תחילת אימון, כמה תרגילי שיווי משקל לחימום, ואז מתחילה לתת בראש למשתמש המסכן.

כבר כמה ימים ששרירי הבטן והרגליים שלי תפוסים, ולעזאזל, זה כל כך כיף! :-P

ההומור שלהם שנון (במיוחד במשימה שבה צריך לנגוח בכדורי רגל מחד, ולהתחמק מנעליים מאידך), העצות מועילות, ורק צמד המאמנים קצת מעיב על כל השמחה, בעיקר מפני שהבחורה גברית, והגבר - רחמנא ליצלן - נשי.

בקיצור: אם עדיין לא ננעלתם על ה-XBOX המקולל*, ואם אתה מאלה שברור להם שהם צריכים להיכנס לכושר, אבל כרגיל אין להם כוח/חשק/מוטיבציה/לא יודע מה, לכו וקנו מהר!

* אה, וכמעט שכחתי: ה-XBOX מקולל רק בגלל שאין לי אותו. אם היה לי אותו, הייתי תורם את ה-Wii לנזקקים :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אשריך וטוב לך,אך ברשותך אנוכי מחכה שהPS3 יצלול עוד קצת ואז ארכוש לעצמי אחד (למרות שזוגתי סביר להניח נגד זה - BUT WHO CARES :p)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

איך WII מתקשר בתור מתנה לבת זוג :?:

ככה

oh_ouii_nintendo_wii.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוקר טוב. להלן התשובות, לפי סדר הופעת השאלות:

מיכאל:

את ה-Wii החברה רכשה בעצמה כשהיינו בארה"ב תשעה חודשים (איך הזמן רץ :|), והיא שילמה עליו 250$. ה-Fit עלה לי 100$, ולמעשה מדובר בערכה שכוללת את המשטח (Balance Board) והתוכנה.

sk (שרון?) :

אם היא בקטע של התעמלות - אל תחשוב פעמיים.

בוריס:

אני חלש מאוד במציאת מתנות. למזלי, ברוב הפעמים אני פשוט צריך להסתובב איתה מספיק זמן ולראות מה גורם לאותו נצנוץ להופיע לה בעיניים, וגם לוודא שאני יכול לממן את זה (גם פיאט 500 ומיני גורמות לה לנצנוץ הזה). תודה לאל, עד היום זה עבד לא רע. חוץ מזה, זאת יכולה להיות אחלה דרך לגרום לה להתחיל לרצות לחטב את עצמה מבלי להסתכן בצורך לרמוז לה שביקור קצר במכון הכושר לא יזיק לה :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן.

המתנה המושלמת.

http://www.youtube.com/watch?v=_SXNAtwYMBw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:D

פורסם

בשבילך: קנה את המשחק Shaun White Snowboarding. הדבר היחיד שה-Balance הזה טוב בו הוא במשחק הזה.

אגב, X-Box 360 בהחלט עדיף, אפילו חברה שלי מסכימה איתי!

אומנם המשחק היחיד שבו היא משחקת הוא Guitar Hero World Tour, אבל בקרוב אני אקנה לה משטח ריקודים שהיא מבקשת די הרבה זמן, ואז יהיה לה יותר כיף.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...