Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי Turtle wax METALLIC לרכב (צבע שחור מטאלי)

ורציתי לדעת אם אני אמור לעשות וקס גם לפגושים, חצאיות, כנף? או שלא עושים להם וקס כי הם מפלסטיק? (מיצובישי לנסר 2005)

ווקס הבנתי שעושים בצל שצבע לא לוהט, אחרי שטיפה. מורחים על מטלית נקיה מיקרופייבר ובתנועות מעגליות מורחים

כמה זמן משאירים על הרכב? לעשות לכל חלק בנפרד או קודם למרוח על כל הרחב ואז להוריד?

יש עוד טיפים?

תודה

פורסם

לא עושים ווקס לחלקי הפלסטיק, זה מכתים אותם באופן מעצבן מאוד. הסייג היחידי הוא הפנסים, עליהם מומלץ לשים (לא יודע אם הם מפלסטיק אצלך, אבל אצלי כן).

אני משתמש בווקס הזה (בקבוק שחור, עם טפלון, לכאורה), ואני מרוצה מאוד מהתוצאות.

פשוט תמרח על חלק אחד כל פעם עם מטלית לחה, תמתין כמה דקות (אל תחכה סתם, אתה יכול לעבור לחלקים אחרים בינתיים), ותוריד עם מטלית יבשה ונקיה (אני משתמש במטלית מיקרופייבר, או חולצה ישנה נקייה).

בהצלחה.

פורסם

בלי פגושים וחלקי פלסטיק וגומיות!

על הפגושים הצבע עלול להרס כמו שפעם קרה לי ונאלצתי לצבוע את הפגוש מחדש, הצבע הפך משמפניה לכסף מחוספס בפגוש.

פורסם

אם אתה כן רוצה לעשות ווקס לפגושים (מפלסטיק שחור כמובן, כי לפגוש צבוע אפשר לעשות ווקס רגיל) וחלקי פלסטיק,

יש ווקס לפלסטיק מתוצרת carplan (צובע מחדש חלקי פלסטיק) - חומר מצויין ומחזיק הרבה זמן, לא כמו כל תרסיסי השמן האלה שמבריקים ונעלמים מהר...

פורסם

יש הרבה דרכים להסיר כמו סבונים למיניהם אבל אפשר להוריד אותו באופן מיידי עם מטלית.

אם שום דבר לא עוזר והוקס כבר התקשה על חלקי פלסטיק, נשק יום הדין לשימוש פה הוא חמאת בוטנים.

• תוכן חדש...