Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי יונדאי לנטרה 96, הייתי רוצה לשפר את התאורה בעזרת מנורות xenon כי אני עובד בלילות.

האם המנורות האלה חוקיות? XENON HID HEADLIGHTS BULBS 9007

לפי התמונות והתיאור רשום "super white" אבל המנורה עצמה בצבע כחלחל, השאלה אם הן בעצם חוקיות ואפשר לסוע איתם מבלי לחטוף קנס?

הנה גם קישור למנורות עצמן

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-98-Hyundai-Elantra-XENON-HID-HEADLIGHTS-BULBS-9007_W0QQitemZ110391063852QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item19b3d1f52c&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318

תודה רבה, ליאור.

פורסם

ליאו רבעיקרון הפיסיקו ליבא את הנורות האלה לארץ אם אתה מצליח להשיג ולשים צפה לכך שהשוטר הראשון שיתפוס אותך ויבחין בהם יוריד את הרכב מהכבישש ללא קשר לסוג וצבע.

פורסם
הייתי רוצה לשפר את התאורה בעזרת מנורות xenon כי אני עובד בלילות.

רק בגלל התרוץ היפה הייתי אומר שזה חוקי, רק חבל שזה לא!

פורסם

היי תודה קודם כל שאמרתם לי..אני ממש לא מאלה שמשפרים את המכונית בשביל לעשות פוזה.. באמת שאני רוצה רק לשפר את התאורה/ראיה...

ד"א האם המנורות OSRAM COOL BLUE שאחד מכם כתב הן חוקיות? והאם הן באמת משפרות לפחות במעט את התאורה? שוב תודה.

פורסם
אני ממליץ על הפיליפס דיימונד וויז'ן.

אני אקנה מה שצריך עד מחיר סביר, שוב השאלה שלי על חוקיות...

פורסם

הנורות הלוגן האלה שהן אור לבן "חיקוי לקסנון", אמנם יפות מאוד, אך מבחינת כושר תאורה הן גרועות וחלשות.

ברכבי מותקנות זוג מנורות כאלה בעלות אור לבן ובלילה יש מקומות שאני מדליק אורות גבוהים מכיוןן שאני פשוט לא רואה את הדרך!

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...