Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , שמי עמיאל .

לא מזמן רכשתי סיטרואן AX שנת 92 מנוע 1200

האוטו נוסע מעולה הכל סבבה .

רק שבעייה אחת מאוד מטרידה אותי .

הברקסים מאוד מאוד חלשים באוטו , למרות שבעל הרכב ממנו קניתי אמר שהוא החליף רפידות באוטו , אך אני זוכר שהאוטו הייה כחודש ללא שימוש . ייתכן והברקסים שלי מאוד חלשים ? , אם כן כמובן השאלה העיקרית היא האם כאשר אני הולך למוסך בתלפיות ירושלים . אצטרך לשלם למוסך רק בשביל שיגיד לי מה הבעיה , בלי לתקן כלום או לגעת ? . האם עסק הברקסים יקר ? הבנתי שדיסק הוא דיי יקר .כי אם שילמתי לקטנוע שלי 200 שקל לדיסק קדמי אז אני מניח ש400 500 ? ..אז כמה העלות אם זה להחליף את הדיסקים ? , ואת התוף האחורי ? בכמה מדובר ? . תודה לכולם ושבוע טוב :)

פורסם

להעברכתי החלפת 4 ברקסים :2 קדמי דיסק ו2 אחורי תוף יעלה לך לפחות 500 שח כי 4 הדיסקיות עולים 400 +-עבודה עוד 100 ועושים בצלחות גם חריטה וזה עוד 100 ואל תשכך להוסיף גם מע"מ וכול זה בדגול ,ואז תעשה חשבון.

בהצלחה8)

פורסם

התקלה יכולה להיות לא רק בבלמים עצמם אלא לחילופין במשאבת הבלם המרכזית או במגבר הבלימה (בוסטר).

לטובתך ולטובת ציבור הנוהגים בכביש,כדאי שתכניס דשחוף את הרכב למוסך ולא תוציא אותו משם עד שיתוקן הליקוי הבטיחותי החמור הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
התקלה יכולה להיות לא רק בבלמים עצמם אלא לחילופין במשאבת הבלם המרכזית או במגבר הבלימה (בוסטר).

לטובתך ולטובת ציבור הנוהגים בכביש,כדאי שתכניס דשחוף את הרכב למוסך ולא תוציא אותו משם עד שיתוקן הליקוי הבטיחותי החמור הזה.

קודם כל תודה לעונים , ו ב - שאלה קצרה : האם אני יכול ללכת למוסך לשאול אותו מה הבעיה ולא לתקן אצלו כאילו ? בלי תשלום כלומר . , הוא יגיד לי ואני יתקן כבר (אצל מוסך אחר - משיקולים כאלו ואחרים ) .

פורסם
קודם כל תודה לעונים , ו ב - שאלה קצרה : האם אני יכול ללכת למוסך לשאול אותו מה הבעיה ולא לתקן אצלו כאילו ? בלי תשלום כלומר . , הוא יגיד לי ואני יתקן כבר (אצל מוסך אחר - משיקולים כאלו ואחרים ) .

תקלה במערכת בטיחותית בדרך כלל נדרש פירוק בלמים לבדיקה.

במלים פשטות אתה רוצה שיאמרו לך מה התקלה ואתה תתקן בעצמך.

לא נראה לי שתמצא מוסך שינדב לך בחינם מידע כזה.

• תוכן חדש...