Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרעש נשמע כאילו גוררים כופסת שימורים ריקה על האספלט. זה קורה רק בסל"ד נמוכים : ~1000. בסל"ד גבוה יותר הרעש נעלם. בסיבובי סרק הרעש בא והולך.

מה אתם חושבים ? לא נראה כמו חור כי אז אני מניח הרעש לא היה מפסיק בסל"ד גבוהים ?

ממיר קטליטי ?

אשמח לשמוע את דעתכם.

VW Golf 2.0

פורסם

לדעתי ממיר קטליתי מפורק או אחד חתיכה מאחד הדודים נשברה בפנים.

כשהמנוע מכובה וקר(כדי שלא תכבל כוויה) תתכופף מתחת לרכב, ועם היד תיתן מכות על הדודים ועל הממיר הקטליתי, אם תשמע באחד מהם רעש של חלקיק מרשרש זה הגורם לרעש.

פורסם
לדעתי ממיר קטליתי מפורק או אחד חתיכה מאחד הדודים נשברה בפנים.

כשהמנוע מכובה וקר(כדי שלא תכבל כוויה) תתכופף מתחת לרכב, ועם היד תיתן מכות על הדודים ועל הממיר הקטליתי, אם תשמע באחד מהם רעש של חלקיק מרשרש זה הגורם לרעש.

תודה על רבה ! אני אבדוק את זה היום .

במידה וזה אכן הממיר, אלו אופציות עומדות בפניי על מנת להיפטר מהרעש המעצבן ? הבנתי שהחלפת הממיר זה כמה אלפים.

VW Golf 2.0

פורסם

אם הממיר נשבר- זה אומר שחייבים להחליף.

אפשר בתחליפי, רצוי מאיכות טובה.

בין 500 ל 1000 ש"ח כולל עבודה למיטב ידיעתי.

להרחבה- פנה לחיפוש...

ובהצלחה!!

פורסם

יכול להיות גם דוד שנרקב מבפנים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...