Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות פוטוCAR - **עדכון חשוב**

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

כידוע לכם, מתקיימת בפורום תחרות פוטוCAR - תחרות הצילום הגדולה של קארזפורום.

התחרות פתוחה כעת גם לאופנועים, וכל האופנוענים מוזמנים לפרסם תמונות מקוריות שלהם בגלריית התחרות המיוחדת. זו הזדמנות להזכיר גם לבעלי הפחיות :wink: לפרסם עוד ועוד תמונות, כי יש פרסים.

כאן המקום גם להזכיר את מהות התחרות. זוהי תחרות צילום לא תחרות "של מי האוטו/האופנוע הכי מגניב". אצלנו גם פיאט אונו וגם וספה שנת 67 יכולים לזכות. התצלום עצמו צריך להיות מיוחד. לא הרכב.

עשו לעצמכם טובה ופרסמו תמונה נורמלית - נתקלנו כבר באנשים שניסו לפרסם תמונה סתמית של הרכב שלהם בחניון, תמונות לא איכותיות מבחינת הסריקה שלהן או הביצוע. תמונות קטנות מדי ובכלל - תמונות שמקומן לא בתחרות כזאת. זו בדיוק הסיבה שהתמונות דורשות אישור מנהל לפני שהן עולות בגלריה - כדי שנוכל לסנן את אותן התמונות. אם פרסמתם תמונה ולאחר כמה שעות היא עדיין לא עלתה - כנראה שזו הסיבה.

עשו מאמץ אם אתם רוצים לזכות, ואל תחפפו - בסוף תיבחר גם התמונה הגרועה ביותר ובעליה ינודה מהפורום :wink:

ודבר אחרון - על מפרסם התמונה להיות קשור אליה בצורה זו או אחרת. הוא צריך להיות הצלם ו/או הבעלים של הרכב לפחות, ולהגיש לנו הוכחות לכך שהוא צילם את התמונה (כלומר - המנצחים יאלצו להוכיח את בעלותם על התמונה בעזרת הצגת הפילם המקורי/התמונה בגודל המקורי שלה - אם מדובר במצלמה דיגיטלית.

תודה ובהצלחה.

הנהלת carsforum

נ.ב - שימו לב לתאריך סיום התחרות - 11.3.2004

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בושה

אני מיהרתי לצלם תמונה ולא לאחר למועד

ואח"כ אומרים שדוחים את ועד ההגשה בחודש?

:mad:

תעשה, תעשה פרצוף עצבני. שאני אתעצבן ואמחק לך את התמונה? :p

:wink: (אחלה תמונה דווקא)

זאת בדיוק הפואנטה - שתמהרו להציג תמונות. אנשים לא מתאמצים מספיק. לא מקובל עלינו לתת פרסים למי שלא מתאמץ :twisted:

עכשיו כשהאופנוענים נכנסו לתחתרות (הטעות מכוונת :lol: ) יהיה קצת יותר קשה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קצת קשה להשוות בין מכונית לאופנוע..

עם אופנוע ספורט כמעט כל תמונה היא מושלמת..

במכונית צריך משהו מיוחד.. עשיתי כבר 20 ומשהו תמונות של האוטו..

ולדעתי עדיין אףאחת לא מתאימה לתחרות..

השבת שוב פעם ניקח את האוטו (ונישן פחות בבשביל להתעורר מוקדם) ונצלם.. נקווה שהפעם יצא טוב :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אני מיהרתי להגיש תמונות ודחיית התחרות פשוט לא מיקצועית. בנוסף אני חושב שהיה כדאי לעשות תחרות נפרדת לאפנועים כי זה פשוט לא כוחות.

second is the first looser

פורסם
גם אני מיהרתי להגיש תמונות ודחיית התחרות פשוט לא מיקצועית. בנוסף אני חושב שהיה כדאי לעשות תחרות נפרדת לאפנועים כי זה פשוט לא כוחות.

תגידו, זה רק אני או שהאופנוענים שוחטים אותנו?

מועד ההגשה נדחה כבר בפעם השניה

זה נותן לתחרות נופך חובבני עד ילדותי

8)

האופנוענים שוחטים אותנו? מאיפה זה הגיע? כמה אופניים עם מנוע ואתם נכנסים לפאניקה?

אם תהיו יצירתיים ותצלמו את האוטו מחוץ לחנייה - ועם קצת מחשבה - תוכלו לנצח.

ובבקשה - תחסכו לנו את הפלצנות. "הדחייה לא מקצועית", "נופך חובבני עד ילדותי"?

אם חברי הפורום היו טורחים להזיז את הישבן (והמפתח במפסק) והולכים לצלם, לא היה צורך בדחייה.

מי שהתחרות מתנהלת שלא לרוחו, חושב שהעסק ילדותי וחובבני, מוזמן לנסות ולהרים אירוע שכזה לבד - ואיחלנו לו בהצלחה.

(אין כמובן שום כוונה להעליב, זו רק תגובה כדי שתבינו איך אתם נראים כשאתם מתלוננים ככה על משהו שעושים בשבילכם)

פורסם

אני שמתי תמונה שצילמתי בחו"ל(גם זה אפשר נכון...?!)

בתמונה יש איוו 7 צהובה

שמתי אותה ביום ראשון...והיא עדיין לא מופיעה... :!:

למה היא לא מופיעה :?:

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם
אני שמתי תמונה שצילמתי בחו"ל(גם זה אפשר נכון...?!)

בתמונה יש איוו 7 צהובה

שמתי אותה ביום ראשון...והיא עדיין לא מופיעה... :!:

למה היא לא מופיעה :?:

אני לא זוכר כזאת תמונה, שים שוב ואז תקבל תשובה.

זכור שצריך להציג את המקור של התמונה בשביל לזכות, עלינו לדעת שהתמונה היא אכן שלך.

בנוסף, היה לכם חודש וחצי להגיש תמונות, מה זה צריך להיות "מיהרתי להגיש תמונה"? אם אתם נזכרים ברגע האחרון, זה בעיה שלכם. אין שום משמעות לתאריך העלאת התמונה לגלריה. אין שום משמעות גם להארכת מועד הגשת התמונות, מלבד אפשרות לעוד אנשים שעדיין לא הספיקו לשים תמונות לנסות את מזלם. אם התמונה שלכם טובה ומיוחדת, זה לא צריך להוות בעיה מבחינתכם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התמונה שצילמתי אצלי במחשב כבר זמן מה

חיכיתי לתאריך המיועד כדי להעלות אותה

אבל מה שתגידו

אולי בחודש הזה אנסה לארגן תמונה מקצועית יותר

8)

172

פורסם
התמונה שצילמתי אצלי במחשב כבר זמן מה

חיכיתי לתאריך המיועד כדי להעלות אותה

אבל מה שתגידו

אולי בחודש הזה אנסה לארגן תמונה מקצועית יותר

8)

כמו שאמרתי לך, לדעתי התמונה שלך יפה מאוד. אין שום סיבה לחכות לתאריך המיועד, כי תאריך העלאת התמונה איננו משמעותי כלל. אם אתה חושב שאתה יכול לעשות אפילו יותר טוב - אנחנו מחכים :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

להנאתכם, קורס מזורז ב: "אילו תמונות הן מתאימות לרמה של התחרות ואילו תמונות לא שוות יריקה", בחסות קארזפורום.

אני, רוני, אהיה המדריך (הרשע) שלכם בקורס מזורז זה.

לפניכם ארבע תמונות. חלקן נמצאות בגלריה (אבל הן עדיין זבל) וחלקן לא נמצאות בה (כי הן כל כך זבל שפשוט לא טרחנו לאשר אותן). שימו לב:

volvo.jpg

tt.jpg

karton.jpg

33t.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ומצד שני, הנה כמה תמונות שבהן הושקע מאמץ כלשהו בתכנון ומחשבה, וזה ניכר:

יונדאי:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=854

אלפא:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=865

אאודי:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=992

אמממ... אופנוע :lol: (לא לצחוק, זה הידע המוגבל שלי באופנועים :wink: )

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/album_page.php?pic_id=1004

התמונות מדברות בעד עצמן...

בהצלחה חברים :!::!::!:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תגידו, זה רק אני או שהאופנוענים שוחטים אותנו?

מועד ההגשה נדחה כבר בפעם השניה

זה נותן לתחרות נופך חובבני עד ילדותי

8)

האופנוענים שוחטים אותנו? מאיפה זה הגיע? כמה אופניים עם מנוע ואתם נכנסים לפאניקה?

אם תהיו יצירתיים ותצלמו את האוטו מחוץ לחנייה - ועם קצת מחשבה - תוכלו לנצח.

ובבקשה - תחסכו לנו את הפלצנות. "הדחייה לא מקצועית", "נופך חובבני עד ילדותי"?

אם חברי הפורום היו טורחים להזיז את הישבן (והמפתח במפסק) והולכים לצלם, לא היה צורך בדחייה.

מי שהתחרות מתנהלת שלא לרוחו, חושב שהעסק ילדותי וחובבני, מוזמן לנסות ולהרים אירוע שכזה לבד - ואיחלנו לו בהצלחה.

(אין כמובן שום כוונה להעליב, זו רק תגובה כדי שתבינו איך אתם נראים כשאתם מתלוננים ככה על משהו שעושים בשבילכם)

לא רוצה להשמע קטנוני אבל התחרות נקראת פוטוCAR ולא פוטוBIKE. אם כבר פותחים את התחרות לאופנועים אז למה לא לפתוח אותה גם לדגמים? אני חושב שצריך לעשות תחרות נפרדת לכל קטגוריה. זו דעתי בנושא.

second is the first looser

• תוכן חדש...