Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות פוטוCAR - **עדכון חשוב**

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני מיהרתי להגיש תמונות ודחיית התחרות פשוט לא מיקצועית. בנוסף אני חושב שהיה כדאי לעשות תחרות נפרדת לאפנועים כי זה פשוט לא כוחות.

תגידו, זה רק אני או שהאופנוענים שוחטים אותנו?

מועד ההגשה נדחה כבר בפעם השניה

זה נותן לתחרות נופך חובבני עד ילדותי

8)

האופנוענים שוחטים אותנו? מאיפה זה הגיע? כמה אופניים עם מנוע ואתם נכנסים לפאניקה?

אם תהיו יצירתיים ותצלמו את האוטו מחוץ לחנייה - ועם קצת מחשבה - תוכלו לנצח.

ובבקשה - תחסכו לנו את הפלצנות. "הדחייה לא מקצועית", "נופך חובבני עד ילדותי"?

אם חברי הפורום היו טורחים להזיז את הישבן (והמפתח במפסק) והולכים לצלם, לא היה צורך בדחייה.

מי שהתחרות מתנהלת שלא לרוחו, חושב שהעסק ילדותי וחובבני, מוזמן לנסות ולהרים אירוע שכזה לבד - ואיחלנו לו בהצלחה.

(אין כמובן שום כוונה להעליב, זו רק תגובה כדי שתבינו איך אתם נראים כשאתם מתלוננים ככה על משהו שעושים בשבילכם)

לא רוצה להשמע קטנוני אבל התחרות נקראת פוטוCAR ולא פוטוBIKE. אם כבר פותחים את התחרות לאופנועים אז למה לא לפתוח אותה גם לדגמים? אני חושב שצריך לעשות תחרות נפרדת לכל קטגוריה. זו דעתי בנושא.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא רוצה להשמע קטנוני אבל התחרות נקראת פוטוCAR ולא פוטוBIKE. אם כבר פותחים את התחרות לאופנועים אז למה לא לפתוח אותה גם לדגמים? אני חושב שצריך לעשות תחרות נפרדת לכל קטגוריה. זו דעתי בנושא.

זה מה שתוכנן מראש. אבל בגלל היענות חלשה מדי ולא מספיק איכותית של צלמי מכוניות (במיוחד לאור הפרסים המרשימים למדי) הוחלט ברוב קולות להוסיף גם את חברינו הדו"גיסטים. קחו את זה בתור דחיפה, לא בתור שום דבר אחר.

הרשו לי להזכיר לכם - התמונות נשפטות לפי איכותן, לא לפי איכות הכלי הנמצא בהן. זוהי תחרות צילום והמטרה היא להציג את כלי הרכב באופן היפה/מיוחד/מקורי ביותר שניתן. כלי הרכב הוא רק האמצעי, לא המטרה. אפשר באותה המידה לעשות תחרות צילום כסאות גינה מפלסטיק (ואכן אני משוכנע שחלק מאובייקטיי הצילום כאן הינם בעלי מאפיינים דינמים דומים לאלו של כסאות גינה מפלסטיק :wink: )

בנוגע לדגמים - גם יומם יגיע. בינתיים זהו הפיילוט. אני מבין שחלקכם עקב באופן שוטף אחר התחרות אבל רבים מדי מחברי הפורום לא עשו זאת ולכן הוחלט להאריך את זמן התחרות ולהוסיף לה את האופנוענים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנשים עדיין שופטים לפי הרכב המצולם! רואים זאת בניקוד.

בסוף ינצח הבן אדם שיש לו את הרכב החזק או היפה ביותר מבין תמונות שנברחו על ידי השופטים.

פורסם

בסוף ינצח הבן אדם שיש לו את הרכב החזק או היפה ביותר מבין תמונות שנברחו על ידי השופטים.

צודק,אני שמתי איוו 7 יפיפיה

אבל בגלל שהתמונה לא צולמה במצלמה דיגיטלית אז סרקתי אותה למחשב ומתחתי אותה בסורק

אז האיכות לא יצא משהו

אבל רק בשביל הפוזה של האיוו לפחות היתי מקבל כמה נקודות :wink:

אבל מה שכן האיכות באמת הורסת :cry:

nsdkajldlks562 001.jpg

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

אז האיכות לא יצא משהו

אני לא יודע מה איתך,

אבל אני לא הייתי שם את התמונה הזאת בתחרות..

אתה חושב באמת שיש לה סיכוי נגד האוודי שצולמה בתוך השדה?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אז האיכות לא יצא משהו

האיכות היא הדאגה האחרונה שלך...

מה צילמת פה? איבו? בין משו כמו 4 רכבים, האיבו בכלל מוסתרת קצת. היא סתם עומדת, לא עושה כלום. נראה כאילו סתם הלכת ברחוב וראית איבו, אז צילמת. בעצם, למה כאילו?

אם אתה רוצה לקבל קצת נקודות אתה תצטרך להשקיע קצת יותר מחמש שניות של כיוון ולחיצה.

כל הענין של התחרות היא ההשקעה בתמונות, בעיצוב ובחשיבה של בניית פריים יפה.

פריים יפה אתה יכול לעשות גם עם אוטוביאנקי אם אתה ממש רוצה ומוכשר. זה גם לא קשור לציוד, רובנו לא נשים לב להבדל של אלפי שקלים במצלמה.

וחוצמזה, מתן יזכה. רמאות, רמאות אני אומר לכם :!::mad:

ראלימן

:wink::lol:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

את זה עוד נראה. אני יכול להבטיח לך שהשופטים ישפטו לפי איכויות צילום ולא לפי איכויות רכב. אמנם קשה לעיתים לסמוך על ההגיון של חלק מחברי הפורום, אבל נצטרך לעשות זאת בתחרות הזאת, מכיוון שזוהי תחרות של חברי הפורום ובשבילם. אז מן הראוי הוא שהם יבחרו את המנצחים.

בכל מקרה - יש את פרס השופטים, המעניק כבוד ויוקרה נצחיים לזוכה בו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תכלס אין עדיין על התמונה של מתן. אבל יש עוד חודש אתם אומרים? ננסה לארגן משהו בנוסח גרמני ולא צרפתי מתפרק 8)

ואם אפשר להחמיא על התמונה של האקסנט. בנית פריים טובה.

אין ספק שהמכונית המצולמת כן משנה ברוב המקרים. זה ברור. אז לא להגזים.

8)

עריכה: חשבתי קצת על הפרס הטוב ביותר שאפשר לתת, ולא בעלות גדולה.

אם הפרס היה להתלוות לתומר פדר למשל או לצלם ממגזין אחר למבחן דרכים ולראות איך הוא מצלם, אני חושב שהייתי משקיע פי 2 יותר. :lol:

172

פורסם

רוני...

לדעתי יש גם דגש על זוויות צילום... יש את התמונה למשל של הלנטיס F שהיא ממש יפה לדעתי(נתתי לה 9), אני לא צלם מקצועי... ניסיתי לצלם זווית יפה וכוחנית(ניסיתי להאריך את המכסה מנוע), לדעתי יצא לי טוב, בת'רד המקורי שהודיע על התחרות נדמה לי שנכתב על עניין זוויות צילום מיוחדות, זוויות רוני, בלי נוף ובלי אפקטים אופטיים... אז כל אחד בוחר מה הוא מעדיף, נוף, זווית או אפקט (או שילוב)... התמונה שלי ממש לא סתמית והושקעה בה (טיפה) מחשבה.

יש לי עכשיו תמונה של הרכב מכוסה בשלג מירושלים... לדעתי היא פחות יפה מזאת שבגלריה, ניסיתי ליצור קשר עם ידיד רחוק שחובב צילום... היו לו כמה רעיונות ולא יצא לנו להיפגש עדיין, זה לא כזה חשוב בכל מקרה.

ינון.

• תוכן חדש...