Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סליקה-כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע עברתי אני וחבר על פני איזה מוסך כשראינו בחוץ רכב ספורט כזה באדום שנראה כמו איזה פרארי או פורשה. חזרתי אחורה, בסוף ראיתי סמל של טויטה וגם ראיתי שהרכב לא כזה חדש, לא הרכב עצמו, אלא השנה של הרכב. אני אמרתי שזה MR2 ישנה והחבר אמר שסליקה או קליקה איך שרושמים את זה. בהתחלה חשבתי שזה איזה סופרה מרחוק אבל אמרתי שאין מצב בעולם. בקיצור פתאום יצא הבעלים של הרכב ושאלנו אותו, הוא ממש התלהב ששאלנו והתחיל להסביר על הרכב ורק רצינו לדעת איזה רכב זה...

בסוף מסתבר שזה סליקה, ומה שאני רוצה לדעת זה שלא מוכרים היום את הרכב הזה אלא רק ביבוא אישי. אני טועה? וגם אף פעם לא ראיתי סליקה בארץ או אפילו שמעתי עליהם בכלל, אז איך פתאום הישנות מתחילות לצוץ? וממה שחיפשתי לא מצאתי מידע על הישנות כמו שראיתי אלא רק על החדשות, הצורה היותר חדשה. עם איזה מנוע הם מגיעות, ויש להם הנעה אחורית או קידמית?

תודה.

פורסם

מעולם לא יצא לך לראות רכבים חדשים על הכביש ש"קצת שונים" מהנוף הרגיל?

מבזק חדשות - היבוא אישי (נכון לעכשיו) חוגג, ולא חסרים דגמים שונים ומשונים על כבישי הארץ.

רק בשנת 2008 יובאו לארץ קרוב ל-3000 רכבים ביבוא אישי שחלק נכבד מהם אינו נמכר אצל היבואנים בארץ.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לשכן שלי יש סליקה 93 ממש שמורה ויפה:)

ולפי דעתי רובן הנעה קדמית בגירסאות עם 150-156 כ"ס.

תקנו אותי אם אני טועה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

ברור שאני מודע לכל העניין של היבוא אישי וראיתי כמה וכמה רכבים נדירים מאוד, אבל אני מדבר ספציפית על הטויוטה הזו.

פורסם

הסליקות משנת 92-93, נראות ישנות מאוד בהשוואה לרכבים של היום.

אפילו הסליקה החדשה לא הצליחה כל כך לגרום לי להחסיר פעימה. זו דעתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

סליקה של תחילת ה-90' ניראית כמו מכוניות בת זמנה, אבל לטעמי גם היום היא רכב שניראה טוב:

toyota-TCMOD-CELICA-1993-TCIMG-bcw-575.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ולפי דעתי רובן הנעה קדמית בגירסאות עם 150-156 כ"ס.

יותר לכיוון 135 כ"ס.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

וכולן הנעה קדמית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הגרסאות שהגיעו לארץ הם נחותות יחסית,

עם הנעה קדמית ומנוע 2.0 עם כ-155 כ"ס.

בחו"ל היו רפליקות ראלי עם הנעה כפולה ומנוע חזק בהרבה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לפני בערך שבועיים יצא לי לראות טויוטה אדומה שמאוד דומה לפורשה בוקסטר, בהתחלה חשבתי שזה פורשה עד שראיתי את הסמל של טויוטה על הגלגל, האם זה אותו דגם? כי חיפשתי עכשיו את הסליקה בגוגל ומה שמצאתי לא ממש דומה, אבל אולי מדובר בדגמים משנה שונה

פורסם

אכן זכור לי קורס נהיגת ראלי שביצעתי בבלגיה בטויוטה סליקה בגירסאת "קרלוס ססינז" (שהיא בעצם מהדורה מיוחדת של הסליקה GT4).

2 ליטר, טורבו , 205 כ"ס, 4X4.

פוטנציאל בסיסי מצוין לשיפורים :twisted:

st185-1.jpg

סנד,

לא דומה בכלל לבוקסטר אבל אתה בטח מדבר על ה MR2.

toyota10.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה -

זה האוטו עליו דיברתי, ולדעתי יש הרבה דימיון בין 2 הרכבים

porsche_boxster.jpg

אני רואה פה הרבה דימיון :)

פורסם
סליקה של תחילת ה-90' ניראית כמו מכוניות בת זמנה, אבל לטעמי גם היום היא רכב שניראה טוב:

toyota-TCMOD-CELICA-1993-TCIMG-bcw-575.jpg

בדיוק כזאת רק עם ג'אנטים שונים. ומה רק ב130-160 כ"ס? דווקא חשבתי שהוא חזק עם משהו כמו 200 כ"ס בערך

פורסם

יצא לי לראות סליקה כזאת שהושתל בה טורבו

בהגרלות של מפעל הפיס בשנות ה-90 היתה את הסליקה הזאת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...