Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אמנם שבוע שעבר העברתי את הרכב טסט שנתי אבל הפנסים הפכו לצהובים ונראים דהויים ובנסיעה בשעות החשיכה ראות לא משהו.

הזמנתי קיט לניקוי ואני ממתין לו.

אבל במידה והוא לא יעשה את העבודה , שאלתי העם מישהו יודע עלות לזוג פנסים חדשים?

אני פשוט חושש לשאול בחברה..... (נחשו למה)

שבת שלום.

פורסם

קיט לניקוי ? פנסים חדשים ?

בעזרת חיפוש בפורום היית מגלה שיש שלל שיטות לניקוי הפנסים, וגם בעל מקצוע

שעושה פוליש לפנסים ומגיע אפילו עד הבית.

פורסם

אכן קיט . ואכן פנסים חדשים מה אתה מתפלא כל כך. יש לי לצערי יום אחד פנוי בשבוע וביום הזה אני מבצע את ה"שטויות" במקום בו אני גר (בגליל) לא יבואו ללטש או לטפל עד הבית במחיר סביר.

ממה שראית פנסים שטיפלו בהם חוזרים למצב רע לאחר שנה אולימעט יותר לכן המחשבה על רכישת פנסים חדשים היא המציאותית ביותר לדעתי (אני רק צריך להתרגל למחשבה על מחירם) עד היום הבנתי בC5 שזול הוא היקר ביותר שקיים..

יום חופש שלי באמצע השבוע לטפל בנושא בלתי אפשרי בשלב זה.!:|ויעלה לי כמו זוג פנסים חדשים.

• תוכן חדש...