Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש מתאם או כבל בין ה RCA שמאחורי הר. דיסק לעבר נגן MP3 בחיבור USB שאני רוצה להוסיף כ AUX.

איפה קיים כבל או מתאם כזה?

תודה!

(או שיש למישהו הצעה לרעיון דומה,אני אשמח גם)

:-)

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

יש כל מיני מתאמים לציודים יקרים כמו P9 של פיוניר בכדי שהם יוכלו לקבל נגן USB ולהוציא אותו דרכם ליציאות הRCA שלהם אבל אם אני אומר לך כמה P9 (שבא גם עם מעבד צליל) עולה אתה תתעלף...

אתה יכול לקחת קבל שמצד אחד הוא PL של אוזניות ומצד שני הוא שני RCA זכר ולקנות שני מתאמים נקבת RCA לנקבת RCA וככה לגשר בין הנגן שלך לבין הRCA של הרכב..

אתה יכול לקנות כבל RCA לPL (תקע של אנזיות) בעורך 5 מטר ולחבר אותו למגברים במקום הכבל של הרדיודיסק. (או להוסיף מטריצה של אדויו וידאו ולברור בין שני הכבלים).

או שאתה פשוט יכול לשדרג או לשנמך את הרדיו דיסק שלך לכזה שיש לו כניסת USB...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באמת הרעיון הכ"כ פשוט של בננת אזניות לRCA זה רעון לא רע,חשבתי על כך,אבל מצד שני חשבתי דווקא על יציאת USB שתהיה אולי יותר עדיפה כי היא יותר אוניברסלית,לא ככה?

או מבחינת השמע והעצמה-מה יותר עדיף,USB או בננת אזניות?

יש לי פיוניר דגם ............. וואי נמחק לי הדגם של המכשיר.... אבל הוא כסוף.

אבל כתוב לי על השלט שלו CXC3173 אם זה יעזור.

וד"א,לא נראה לי שזה משנה איזו רדיו דיסק זה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אתה צריך לרשום תימני גנוב ולא תימני אחלה - הרגת אותי! :-D

אתה מזכיר לי חבר טוב שלי מהצבא - מת עליו, אולי קוראים לך אלדד במקרה :-P

תראה - הUSB הוא תקן אוניברסלי לחיבור מוצרי אלקטרוניקה שאמורים להיות מנוהלים ע"י מחשב כלשהו, או כל דבר שיודע לחלץ מהם נתונים זה לא מיועד לסאונד ישיר באופן עקרוני.

חיבור של בננה של אזניות יכול להיות מספיק איכותי בשביל לרצות אותך אבל האופציה הכי טובה היא פשוט לשדרג את הדבר הכסוף הזה שנמחק לך הדגם שלו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה רדיו יש לך? איך נראית כניסת ה AUX שלו?

ע"מ להנות מאיכות "דיגיטלית" דרך ה USB אתה צריך מכשיר עם כניסת USB. כל חיבור אחר יהיה אנלוגי ויפגע באיכות (לאו דווקא באופן מאוד מורגש, בטח במערכת בסיסית)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שכחתי לגמרי באמת שיש רדיו דיסקים עם כניסת PL באמת - לי יש אחד כזה... :-P

אם יש לך כזאת כניסה אז כל מה שאתה צריך זה כבל PL ל PL וזהו.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש לי פיוניר דגם ............. וואי נמחק לי הדגם של המכשיר.... אבל הוא כסוף.

:roflmao:

די עם הגת!:wink:

תוכל לראות כאן שהשלט הזה תואם לכ40 מכשירים שונים של פיוניר:

http://parts.pioneerelectronics.com/part.asp?productNum=CXC3173

שאלו איזה דגם בכדי לדעת את מפרט הכניסות והיציאות שלו.

פורסם

צביקה - הגת מצד אחד מרגיע ומצד שני הופך משהו אחר בגופו של גבר ל"מהיר ועצבני" :-D

גת לא מוחק דגם של מכשיר, אז למה שיפסיק עם הגת? :-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...