Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי כבל OBD לנייד וסרקתי תקלות היות והרכב התחיל לעבוד בסיבובי סרק גבוהים 1000-1200RPM קיבלתי כל מני תקלות שבתרגום הם:

MISS FIRE בצילינדר 3

MASS AIR FLOW CHECK\REAPLACE G70

BOOST PRESSUR CONTROL VACUM N249

VACUM LINE CHECK FOR LEAKS

בבקשה תעזרו לי היכן להתחיל , היכן נימצא השסתום פורק לחץ אצלי? בעבר היה לי כבל VAG 607 עד שסגרתי את הדלת על המחבר, אז היום אני מסתפק בכבל תוצרת סין עם תוכנה VWTOOLS ,האם מישהוא מכיר את התוכנה איפה אפשר להוריד הסברים כמו לVAGCOM או טיפים לגבי התוכנה

או איזו שיטה לחבר את הכבל הזה לתוכנה 607 כל רמז יעזור

אודה לכם מאד על העזרה

פורסם
חיברתי כבל OBD לנייד וסרקתי תקלות היות והרכב התחיל לעבוד בסיבובי סרק גבוהים 1000-1200RPM קיבלתי כל מני תקלות שבתרגום הם:

MISS FIRE בצילינדר 3

MASS AIR FLOW CHECK\REAPLACE G70

BOOST PRESSUR CONTROL VACUM N249

VACUM LINE CHECK FOR LEAKS

בבקשה תעזרו לי היכן להתחיל , היכן נימצא השסתום פורק לחץ אצלי? בעבר היה לי כבל VAG 607 עד שסגרתי את הדלת על המחבר, אז היום אני מסתפק בכבל תוצרת סין עם תוכנה VWTOOLS ,האם מישהוא מכיר את התוכנה איפה אפשר להוריד הסברים כמו לVAGCOM או טיפים לגבי התוכנה

או איזו שיטה לחבר את הכבל הזה לתוכנה 607 כל רמז יעזור

אודה לכם מאד על העזרה

ערב טוב לפי מה שרשמתה פה יש לך בעיה במד כמות אויר

ויש לך בעיה של וקום יכול להיות אחד הצינורו פגום או שיש לך גם יחידה של וקום מרכזית

צריך לבדוק למחוק תקלות ולנסוע אם הרכב שוב ולראות מה הוא מחזיר לך ..

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

איפסתי התקלה חוזרת די מהר לא יותר משעה

אגב החיישן זרימת אויר נימצא ליד הפילטר אויר ? וכמה היתנגדות צריכה להיות לו במצב תקין?

פורסם

משהו בסיסי אבל חשוב מאוד שלמדתי רק כשתחלתי לעבוד בדיאגנוזה זה:ב90% מהמקרים שיש ריבוי תקלות צריך לחפש גורם מקשר והוא בדרך כלל הבעיה! אצלך זה נראה כמו צינור קרוע או משהו בסיגנון

פורסם

זאת ההרגשה שלי בדקתי את כל הצינורות מלבד צינור אחד שניכנס מתחת למגדש ובישבילו אני צריך לפרק מלמטה את הכיסוי פלסטיק מחר אני אחזור לזה

פורסם

שלום לכולם

אני מחזיר את השירשור כדי שמי שירצה/יודע לענות יראה את ההיסטוריה

לאחר שהחלפתי את כל צנרת הוואקום (3מטר צינור) ופלגים חדשים (שהאוטו עומד על 80000 ק"מ ואף פעם לא החליפו)

איפסתי תקלות לא השתנה כלום רק ירדו כמה תקלות כמו MISS FIRE צילינדר 3 וכעת התקלות הם:

17887-BOOST VACUM תקלה שהיתה ברכב מעל שנתיים אין לי מושג איך מטפלים בה אבל לדעתי לא מזיקה

17544- MASS AIR FLOW +FULL PRESSUR (תקלה שכוללת את כל האוטו) האם החישן נימצא אצלי על המיצערת או על הפילטר אויר?

16891-Throttle Valve Control Module (J338) dirty/faulty אם אני לא טועה אז זאת המיצערת

כל מי שיכול לעזור ליפתור את התקלות לתת חוות דעת מוזמן

ומראש תודה לעונים

נ.ב

אם לא היה את הפורום הזה שכבר כמה שנים אני קורא אז לא היתי יודע כלום ולא מיתעסק עם זה אבל התחביב הזה הפך אצלי למחלה :oops::oops::oops:

פורסם

16891 ניקוי בדיקת בית מצערת

17544 תערובת ענייה בדוק maf נימצא צמוד לפילטר אויר משאבת דלק בדוק דליפות מערכת ואקום

17877 תקלה במשאבת ואקום של הברקסים בדוק צינורות מ ואל משאבת הואקום ובדוק את המשאבה עצמה

פורסם

OK

ניקוי מצערת ניקיתי האם צריך להחליף MAF או יש דרך לבדוק?

אני רוצה לציין שאין כל בעיה בנסיעה אלא רק בסיבובי סרק וד"א היכן נימצא חיישן נקישות אצלי?

פורסם

כן יש דרך לבדוק בעזרת תוכנת vagcom תוודא שאתה מקבל את הערכים הנכונים אל תחליף בלי להיות בטוח שהחלק

לא תקין חיישן הנקישות נימצא מימין לפקק מילוי השמן

• תוכן חדש...