Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה בנוגע לצביעה-

הנושא אמנם לא קשור לרכבים אבל הצבע שאני מעוניין לצבוע קשור.

שמעתי שצבעי רכב הם הצבעים הטובים שקיימים בשוק מבחינת חוזק מכני ועמידות ולא רק גימור. (תקנו אותי עם אני טועה).

אני צריך לצבוע מכון כושר עם ציוד שבנוי ממשקולות עשויות ברזל יציקה ופרופילים במידות שונות מברזל.

כמו כל מכון כושר הציוד במיוחד המשקולות מקבלים מכות.

הדרישות שאני צריך מהצבע הן: עמידות במכות Impact, שריטות, חומצות, עמידות והגנה בפני קורוזיה וחלודה.

צבע עמיד במכות זו דרישה מוגבלת מאוד אבל כמובן הדרישה היא באופן יחסי.

עדיפות לצבע היא יותר עם דגש לרמת הדרישות מאשר לרמת הגימור (היופי), אבל עדיף שיהיה גם וגם.

אני שואל פה מכיוון שפניתי כבר ליועצי צבע למיניהם מחברות שונות לא רק בתחום צבעי הרכב אלה גם לכיוון של צבעי תעשייה כבדה אבל הבעיה שהיועצים מחברה X לא יודעים מסוגי הצבעים של חברת Y וכו', ככה שיוצא מצב שאולי יכול להיות שקיים צבע שהוא למעשה משתלם יותר מבחינת כלכלית ועונה על אותן דרישות, והייעוץ שלהם לא אפקטיבי, גם מהסיבה שכל אחד מייעץ רק על סוגי הצבעים שלו מתוך אינטרס כמובן, מבלי לתת מענה לרצון האמיתי של הלקוח.

אני פונה למבינים פה בתחום הצבע אם ניתן להמליץ על איזשהו צבע מתאים העונה לדרישות שלי במידה ולא קיים צבע היכול לענות על הדרישות האלה אז לפחות לקבל המלצה על צבע שהכי מתקרב לדרישות הנ"ל.

כל הערה, עזרה, וניסיון לעזור התקבלו בברכה.

תודה,

פורסם

נראה לי שהכי מתאים זה " המרייט ", צבע כזה כמו שצובעים ישר על חלודה, זה יחזיק לך הכי הרבה זמן...

צבע לרכבים הרבה יותר רגיש לשריטות...

שיהיה בהצלחה.

פורסם

צבע המרייט לא מתאים למשימה כי הוא צבע חד-רכיבי ואין לו עמידות למכות.

עדיף צבע דו-רכיבי מכיוון שהוא צבע עמיד יותר, השאלה מה הצבע העמיד ביותר למכות בדו רכיביים.

פורסם

עליך למסור את הברזלים לצביעה באבקה ,במפעלים המשתמשים במסוע ,כגון צביעת ריהוט משרדי

תוכל לנסות אצל האחים עיני בחולון

התהליך יכלול ניקוי בהתזת חול ,לאחר מכן צביעה באבקה כאשר הגוון וסוג הברק לבחירתך ,כך צובעים יצרני מכשירי הכושר את מוצריהם

כמובן שצביעה באבקה תהיה זולה יותר

חפש בדפי זהב צביעה באבקה ותמצא שלל תוצאות

החיסרון של אבקה הוא עמידות בקרני UV (השמש) ,יש אבקות העמידות גם בזה,עם השנים עלולים להווצר פיצוצים עקב הפלת המשקולות על משטח קשה ,אך זניח

בהצלחה

פורסם

אמרת "פיצוצים" בצבע זה בעיה לתקן נקודתית?

ובצביעה רטובה אם אני רוצה לצבוע לבד יש לך צבע רטוב להמליץ שהוא חזק מספיק לעמוד בדרישות?

פורסם

צביעה באבקה תהיה יקרה אבל היא באמת עמידה מאוד.

מהצביעה הרטובה הצבע הכי חזק שנתקלתי בו הוא אפוקסי דו רכיבי,

הוא לא משמש לתעשיית הרכב אלה יותר לתעשיית המכונות.

הכוונה בדו רכיבי זה צבע שבא עם מקשה וצריך לערבב אותו ע"פ הוראות יצרן.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

• תוכן חדש...