Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואב אבק של Russell Hobbs דלמאטי שהוא למעשה סיני, והיה עוד בחייו הקצרים אכזבה גדולה, אחרי שנה וחצי של חיים לא קשים, המנוע קץ בחייו, ובמהירות המירבית משמיע קולות פיצוץ ולהבות, ומעלה עשן. הרוטור והפחמים היו מפוייחים לחלוטין.

ניקיתי אותם היטב עם אלכוהול ונייר שיוף, אבל לאחר ההרכבה התופעה חוזרת. לפחמים יש עוד המון "בשר" וגם הרוטור נראה כמו חדש (בסה"כ השואב לא עבד כמעט).

למישהו יש מושג ממה יכולה להגרם הבעייה? מה יכול לגרום לפיצוצים באיזור מגע הפחמים ברוטור (לא מדובר בניצוצות הנורמאליים, אלא בקולות פיצוץ רמים ועשן)? במהירות הנמוכה כמעט אין פיצוצים (אבל גם אין שאיבה).

יש מישהו שמתקן כאלו מנועים במחיר סביר (לדובין יש מנוע דומה ב-175 ש"ח - אבל קשה לומר אם הוא מתאים)? למישהו יש דייסון למכירה?

:turn-l:
פורסם

אצלנו בבית זה קרה לשואב אבק מתוצרת 'הובר' (סיני אורגינאלי, אלא מה?!) ששבק חיים אחרי שנתיים של שימוש מתון למדי.

ביום בהיר אחד רעשי פיצוצים מלווים בסירחון של קפצונים בקעו מהיצירה הזו, שנילקחה מייד אל פח האשפה.

ב- 900 ש"ח קונים אחלה שואב אבק (כמובן שחדש).

פורסם
ב- 900 ש"ח קונים אחלה שואב אבק (כמובן שחדש).

את שלי אמנם קניתי במכירה ב-400, אבל הוא בהחלט "שואב ב-900 ש"ח":

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=679689

אחלה הוא לא (משום מה זאפ מסננים את הביקורות השליליות שאני כותב באתר).

הנקודה היא שאני לא מבין מה גורם למנוע שנראה תקין לחלוטין ובמצב חדש לאפקטים האור-קוליים האלו. יש לי מנהג מגונה לתקן גם את הלא ראוי לתיקון.

פורסם

נשמע שהרוטור מקוצר.

אני מבין לגמרי את הרצון לתקן מה שלא ראוי לתיקון, גם אני חוטא בזה (לראיה החתימה הקודמת שלי למי שזוכר) אך במקרה של ציוד סיני זול- כמו שורדה אומרת: תזרוק (תזרקי) אותו.

פורסם

תודה אביב!

במקרה זה - ציוד סיני, אבל לא זול.

המצחיק הוא שהדלמטי נרכש ע"מ להחליף את קודמו, שואב סיני שנקנה ב-150 ש"ח בסופר:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=1929#

אשר מלבד העובדה שיש לו שקית בד פיצפונת, הוא חזק יותר מה"סיני איכותי" ועדיין שורד (5 שנים) למרות החיים הקשים שהעברתי אותו בתור השואב הסיני הזול.

פורסם

בלי קשר לנושא לנו יש שואב של KENWOOD (תוצרת אירופה)אומנם עם שקית אבל כבר איזה 7-8 שנים מנקים איתו כמה פעמים בשבוע.

אולי כדאי לשקול קניה של מוצר לא סיני.

פורסם

האמת שלמצוא בכלל משהו שהוא לא סיני (בפרט מוצרי חשמל) זו משימה לא פשוטה בכלל היום.

אם אתה עדיין חפץ להתעסק במנוע, ולו בתירוץ הדדיקטי, אני מציע שתתחיל מלנסות להבין את מבנה הליפופים ולבדוק את מצב הרוטור והסטטור.

פורסם

והוא אכן גרמני תוצרת גרמניה?

ואיך הואקום? אני מעוניין בשאיבה חזקה. אני יודע לא להתרשם מהספק או נתוני WSP. על הנייר, המנוח היה מצטיין עם 2000 וואט ו- WSP 500, אבל בפועל הדייסון של ההורים שלי, עם WSP 280 וללא נתוני הספק, היה חזק משמעותית ממנו.

נראה לי שאקנה מנוע מדובין - עד שתמצא ההזדמנות להצטייד בדייסון או משהו ברמה דומה.

לאביב - אני חושב שהאבחנה הראשונית שלך מאוד הגיונית והקצר הוא ברוטור. ויזואלית לא מצאתי שום סימן והרוטור נראה כמו חדש. לאור המחיר שעולה מנוע חדש אין שום טעם לשפץ. לעומת זאת, בסאני שלי שיפצתי את מנוע מאוורר הרדיאטור, כיוון שעבור חדש נדרשתי ל-800 ש"ח. החלפת פחמים (מאולתרים) הספיקה להחזיר אותו לחיים מאושרים ב-4 שנים האחרונות.

פורסם

אני כבר 17 שנים משתמש בשואבי אבק של "שאוב לורנץ" (EIO הגרמנית).

עד עכשיו היו לי שניים (הראשון לא התקלקל, עשיתי שדרוג ליותר חזק).

השני (2000W עם 400WSP) עובד כבר 10 שנים.

שואב עוצמתי, תוצרת גרמניה אשר נותן תמורה טובה למחיר :

http://www.getit.co.il/Prod/37164/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דייסון יקר , מתומחר בצורה פראית בארץ.

אני מעדיף שואב במחיר ארצי יותר ופחות יעיל מאשר לחכות עם בית מלוכלך.

ה 2014 מיוצר ברומניה , אבל החברה הייצור והתכנון גרמנים, וזו חברה הגדולה בעולם לציוד ניקויי תעשייתי.

כך שסביר להניח שיש לפעמים "זליגה" חיובית של איכות מהמוצרים התעשייתיים לקו היצור לבייתיים.

הפלסטיקה אפילו בשואב הזול ביותר שלהם עבה וחזקה ,והתחושה ביד אומרת לי שהוא יחזיק מעמד שנים.

הוא בכל מקרה שואב טוב .

אז אין ציקלונים והדייסון יותר יעיל יפה יותר ועולה פי 4 , בחירה קלה מבחינתי.

פורסם

ה 2014 מיוצר ברומניה , אבל החברה הייצור והתכנון גרמנים

A2014-300DPI.jpg

בוא נראה, מיוצר ברומניה, צבע צהוב...

עדיף ממליגה ! (ועכשיו במבצע, כולל קישור לוויקיפדיה :lol:).

4_wa.jpg

• תוכן חדש...