Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר אני רוצה לשים משהו נחמד באוטו לא יותר , אוטו משפחה ...

קיצר טויוטה קורולה 2007 אני רואה לעשות ככה :

רמקוליים קדמיים להעביר אחורה

לקנות מגבר :

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=b40420248f4ecb29c25b06d0e640adca&productid=157

קומפוננטים מורל פולס לקדימה :

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=b40420248f4ecb29c25b06d0e640adca&productid=20

תגידו לי מה אתם אומרים על מה ששמתי פה ואם אפשר המלצה על רדיו דיסק ב550 שקל ורוצה לדעת אם תומר מרינתיה אמין ?

תודה

פורסם

מגבר נחמד שדובר עליו הרבה בפורום ( תעשה חיפוש )

פולס גם נחמדים גם דובר עליו הרבה ( חיפוש )

מערכות שלא רעות ב 550 , יש את הקנווד הפשוטים ואת ה JVC שלא רעים בכלל

בהצלחה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אפשר לציין בבקשה את אותם מכשירים של רדיו דיסק בבקשה (מעדיף פיוניר ) ...

ותומר מרינתיה נקרא אמין ?

פורסם

אם אתה לוקח מגבר 4 ערוצים, חבר אליו את הפולס מקדימה וגשר את 2 הערוצים האחרים ושים סאב נחמד של 150 RMS כמו למשל רוקפור P1 או JBL למיניהם, הסאונד לדעתי יישמע הרבה יותר יפה ועמוק מאשר קומפוננט ו 6X9.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...