Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפס אדם כבן 51 עם רמת אלכוהול פי 6 מהמותר בגופו.

כתבה מוואלה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1487374

איזה עונש אתם חושבים שמגיע לבן אדם הזה?

אני חושב שמגיעה לו שלילה לכול החיים, זה בן אדם שנקרא רוצח בכוונת תחילה.

פשוט צריך להעיף את האנשים האלו מהכביש!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

וואוו!!

פשוט מטורף !!

לבן אדם כזה באמת צריך לשלול את הרשיון לצמיתות, הוא פשוט שם פס על כל החוקים ומסכן חיים של אחרים.

מילא היו עושים לו בדיקה והוא היה גבולי , אבל פי 6?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

לא בא לרדת או משהו כזה אבל,

ת'כלס את מי זה מעניין.

ברור שמגיע לו עונש חמור ושלילה ליותר משנתיים אפילו אבל מקרים כאלה קורים המון וזה שרשום בוואלה על מקרה אחד מתוך 1000 לא אומר כלום, אם זה מה שהם מפרסמים כנראה שבאמת אין להם מה לעשות.

פורסם

זה לא שאין להם מה לעשות. מדובר בהחלט בשיא. מדובר בכמות אלכוהול פשוט מטורפת, וזה עוד כשעבר זמן מה מרגע עצירתו בשטח ועד לבדיקה. אני לא רוצה לחשוב איך הוא היה בשיא החיובי של הפרבולה. בד"כ נתפסים נהגים בכמויות של עד 700 מיקרו גרם פחות או יותר, שזה נחשב "תפיסה טובה". 1,320 זה משהו שעוד לא שמענו עליו.

Xbox12341

פורסם

לא שאני סבור שלאיש מגיע פרס, אבל פשוט מדהימה אותי האבחנה המוזרה בין הזעם ה"קדוש" על השיכור הזה, לבין החמלה העמוקה לעלם האומלל שהרג אישה, בשירשור אחד למעלה ויצטרך ל"חיות עם זה".

פורסם

האירוע הנ"ל אומנם הסתיים במוות (של הצד שביצע עבירת תנועה), אבל נהיגה בשכרות זו עבירת תנועה חמורה ביותר, שיכולה הייתה להביא למותם של רבים בתאונה אחת, לא עלינו.

Xbox12341

פורסם

http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3718476_184,00.html

הנה התוצאה של נהיגה בשיכרות.

בחוק יש עבירת רצח יש גם עבירה של ניסיון לרצח.

נהיגה בשיכרות = ניסיון לרצח

נהיגה בשיכרות שתוצאתה תאונה עם הרוגים = רצח

אולי אז נראה פחות שיכורים נוהגים בכביש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הנושא כבר דובר רבות בפורום, ולא מדובר ברצח, אלא בגרימת מוות ברשלנות או לכל היותר הריגה, כמו במקרה הזה:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3548331,00.html

http://www.oryarok.org.il/?p=1281

רצח זה גרימת מוות בכוונה תחילה. נהג שיכור שעושה תאונה וגורם למוות של אחרים, לא התכוון להרוג.

Xbox12341

פורסם

אם כוונתי לא הייתה ברורה אז אני מבהיר

לא אמרתי שזה המצב החוקי היום, אלא זו הצעתי לתיקון החוק.

ולכן באה הסיומת

אולי אז נראה פחות שיכורים נוהגים בכביש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הנושא כבר דובר רבות בפורום, ולא מדובר ברצח, אלא בגרימת מוות ברשלנות או לכל היותר הריגה, כמו במקרה הזה:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3548331,00.html

http://www.oryarok.org.il/?p=1281

רצח זה גרימת מוות בכוונה תחילה. נהג שיכור שעושה תאונה וגורם למוות של אחרים, לא התכוון להרוג.

אני לא מקבל את זה.

זה אולי היה נכון ללפני הרבה שנים,

אבל היום אין בנאדם שלא יודע שלנהוג תחת השפעת אלכוהול זה מסוכן ועלול לגרום למוות, בטח ובטח לאור הפרסום הרב כל כך והתודעה הכללית הגבוהה לכך.

רק שהרבה אנשים, במיוחד ישראלים, חושבים שהם יודעים הכי טוב ושהכל יהיה בסדר וביטחון עצמי מופרז, ומה שקורה זה שבסוף אחותך בת ה 16 שבסך הכל יצאה לבלות עם חברות שלה נהרגה(טפו טפו טפו) כי איזה "גבר גבר" אחד רצה להתפרע להרגיש גבר ולהרשים.

ובוא אני אספר לך סיפור פרטי שלי,

לפני כמה שנים יצאתי איזה ערב אחדלבלות עם חבר שלי מהצבא, כשהוא הביא את הרכב.

שעליתי לרכב ראיתי שהוא מסטול ושאלתי אותו למה הוא ככה.

הוא אמר לי שהוא לא יכול לנהוג בלי להתמסטל או להיות שתוי כי זה משעממם לו ככה.

אז הייתי ברכב לצד בנאדם שהיה גם שיכור וגם מסטול ונהג על 140 בעוד שהוא יודע שזה מסוכן.

ברור שהכרחתי אותו לעצור והחלפתי אותו בנהיגה עד שהוא יחזור לעצמו ויוכל לחזור הביתה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/CdaNewsFlash/0,2297,L-3718476_184,00.html

הנה התוצאה של נהיגה בשיכרות.

בחוק יש עבירת רצח יש גם עבירה של ניסיון לרצח.

נהיגה בשיכרות = ניסיון לרצח

נהיגה בשיכרות שתוצאתה תאונה עם הרוגים = רצח

אולי אז נראה פחות שיכורים נוהגים בכביש

כדאי להבין שהכנסת גרם מוות בתאונה תוך כדי נהיגה בשכרות לקטגוריה של רצח כהצעתך, תייתר לחלוטין את עבירת ההריגה ותגרום לזילות עבירת הרצח בכוונה תחילה. כדאי מאוד להפנים שתורת המשפט היא תולדת התפתחות, בעיקר חברתית, של מאות שנים והצעות פופוליסטיות מהסוג המצוטט, מזיקות בעיקר בשל האפשרות המפחידה שהן עלולות להתקבל. כבר היו דברים מעולם.

פורסם
כדאי להבין שהכנסת גרם מוות בתאונה תוך כדי נהיגה בשכרות לקטגוריה של רצח כהצעתך, תייתר לחלוטין את עבירת ההריגה ותגרום לזילות עבירת הרצח בכוונה תחילה. כדאי מאוד להפנים שתורת המשפט היא תולדת התפתחות, בעיקר חברתית, של מאות שנים והצעות פופוליסטיות מהסוג המצוטט, מזיקות בעיקר בשל האפשרות המפחידה שהן עלולות להתקבל. כבר היו דברים מעולם.

בוא נצא מתוך נקודת הנחה אפריורי שאני לא מבין במשפטים .או קיי!! לכן אשים עצמי כאילו לא הבנתי מה כתבת.

אצלנו בסעודיה כורתים ידו של גנב. יש גנבים יש !! רבים . לא !!

אצלנו בארה"ב יש מדינות רבות עם עונש מוות. יש רוצחים. יש. האם באותה כמות. אני מניח שלא.

לטיפול בסרטן לא נותנים אקמול. נותנים טיפול חריף שיש לו תוצאות לוואי הרסניות תוך ניסיון להציל את חייו של החולה.

אנחנו נמצאים כעת במצב של מאבק לחזור הבייתה בשלום. שאל אותי על מהירות גבוהה תשובתי תהיה שונה לחלוטין.

ולסיום שאל לדעתם של 2 המשפחות שילדיהם נספו בשבוע שעבר באיילון בתאונה בה הנהג נחשד בשכרות.

יש זמן ליפי נפש ויש זמן להשיב מלחמה שערה.

מי שעולה על ההגה כשהוא שיכור מבחינתי יוצא מביתו עם אקדח טעון. וטיבו של אקדח טעון במערכה הראשונה שהוא יורה במערכה השלישית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בוא נצא מתוך נקודת הנחה אפריורי שאני לא מבין במשפטים .או קיי!! לכן אשים עצמי כאילו לא הבנתי מה כתבת.

אצלנו בסעודיה כורתים ידו של גנב. יש גנבים יש !! רבים . לא !!

אצלנו בארה"ב יש מדינות רבות עם עונש מוות. יש רוצחים. יש. האם באותה כמות. אני מניח שלא.

לטיפול בסרטן לא נותנים אקמול. נותנים טיפול חריף שיש לו תוצאות לוואי הרסניות תוך ניסיון להציל את חייו של החולה.

אנחנו נמצאים כעת במצב של מאבק לחזור הבייתה בשלום. שאל אותי על מהירות גבוהה תשובתי תהיה שונה לחלוטין.

ולסיום שאל לדעתם של 2 המשפחות שילדיהם נספו בשבוע שעבר באיילון בתאונה בה הנהג נחשד בשכרות.

יש זמן ליפי נפש ויש זמן להשיב מלחמה שערה.

מי שעולה על ההגה כשהוא שיכור מבחינתי יוצא מביתו עם אקדח טעון. וטיבו של אקדח טעון במערכה הראשונה שהוא יורה במערכה השלישית.

השאלה אם הבנת או לא את שכתבתי, פחות חשובה מהעובדה ששיטות המשפט בדוגמאות שהבאת, אינן סוג של מודל שצריך לשאוף אליו, ממש לא. ואגב לא כל מי שעונשי ה"שריעה" או גזרי דין מוות בארה"ב שיעילותם מאוד מפוקפקת, עושים לו בחילה, הוא בהכרח יפה נפש.

• תוכן חדש...