Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבקש חוות דעת שלכם לגבי המערכת שלי באוטו

1. רדיו דיסק של PIONEER דגם 5150

2. קומפננט HERYZ ENERGY 165L 100 RMS

3. רמקולים 6X9 HERTZ ENERGY ECX 690 100 RMS

4. מגבר 4 ערוצים PULSE AUDIO 100 RMS לרמקולים ולקומפננט

5. סאבוופר: KICKER L5 550 RMS+ תיבה מקורית

6. אני מתלבט עכשיו בקניית מגבר לסאב

כל המערכת הזאת יושבת על מיצובישי סופר לאנסר שכבר אטמתי אותה עם DYNAMIT

פורסם

זה לא משנה אחי**אם הוא אחיך דבר איתו בבית **שכבר קניתי אני רוצה לדעת אייך היא מבחינת איכות ועוצמה

פורסם

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כי אני אוהב את החברה הזאת ואני שמעתי את הסאב הזה

פורסם
כי אני אוהב את החברה הזאת ואני שמעתי את הסאב הזה

הא אני אוהב AA אז אני אקנה AA?

אולי יש סאבים שנשמעים יותר טוב מהKICKER בתקציב הזה?

טוב.. בכל מקרה.. אם כבר קנית, אז תהנה מערכת חמודה.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

חבר'ה, כל אחד וההעדפות שלו! הוא אוהב את הסאונד של הקיקר, טוב לו עם זה, אז שיהנה :-P

תתחדש ותהנה מהמערכת כמה שיותר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה מבודד את האותו עם דינמיט? :lol: זה צריך להיות מעניין...

אתה מבודד את האותו עם דיינאמאט!

הL5 - הוא פשוט סאב חזק, לקנות סאב שנשמע יותר טוב ממנו זה ממש לא בעיה, למחיר שלו, באמת קשה למצוא משהו חזק יותר אבל זה בכל זאת סאב בהמה - ויש לזה הרבה מינוסים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מרוצה מאופי הסאונד זה הכי חשוב, לדעתי אם תחשוב לשדרג את המערכת הרכיב הראשון צריך להיות המגבר.

הוא לא רע אך יש טובים ממנו וזה ישליך על איכות הסאונד לטובה.

תתחדש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...