Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גאטס או פיזו 206?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי היום באוטו סנטר וביררתי מכירים לרכב באזור 40-50 . רכב קטן.

הציעו לי (הנחת חבר-צבא):

1. יונדאי גטס 1400 GLS , אוטומטי, שנת 2008 מהשכרה ב59,000 ש"ח.

2. פיאט גרנדה פונטו אקטיב 1200 , ידני,שנת 2008, מהשכרה ב56,000 ש"ח.

3.פיג'ו 206, xline, 1360, ידני, שנת 2008 מהשכרה, ב55,500 ש"ח.

כמו כן גטס 2006, ידני מליסינג ב47,000 ש"ח..

מה הכי כדאי מבחינת חסכון בדלק(שמעתי שגטס נוראית, השאלה היא האם שנתון 2008 יותר טוב?)..

אני מייעד אותו לנסיעה בעיר ונסיעה שבועית ראשון- רעננה הלוך חזור...

אשמח לייעוץ ממכם, מבחינת נוחות נסיעה,דלק,מחיר ומי אמינה וחלפים לא יקרים...

תודה.

פורסם

הגטס זללנית מאוד, גם ב 2008. היא לא נוחה בכלל, המושבים שלה נוראיים. אמינה מאוד.

הכי חסכונית היא הפונטו, עשיתי עם כזאת בבין עירוני 1 ל 17.5 .

ה 206 היא נוחה, מהנה לנהיגה וגם לא זללנית במיוחד.

ה 206 והפונטו אמינות במידה ומתוחזקות כמו שצריך. החלפים של הפונטו זולים יותר.

emotion of motion

פורסם
הגטס זללנית מאוד, גם ב 2008. היא לא נוחה בכלל, המושבים שלה נוראיים. אמינה מאוד.

הכי חסכונית היא הפונטו, עשיתי עם כזאת בבין עירוני 1 ל 17.5 .

ה 206 היא נוחה, מהנה לנהיגה וגם לא זללנית במיוחד.

ה 206 והפונטו אמינות במידה ומתוחזקות כמו שצריך. החלפים של הפונטו זולים יותר.

הייתי הולך על ה 206, האוטו הכי מפנק ( בינו לבין הגטס) בנהיגה, הגטס זה סתם אוטו פשוט

ואם אתה כבר רוצה לקנות גטס במקומך הייתי הולך על אחד לא מליסינג ולא כלום, בגלל כל האלה מליסנג גם הידיים הפרטיות מוכרים במחירים אטרקטיבים

יש אחד 05 עם 100 אלף קילומטר רוצה עליה 35 יד שניה פרטי

חפש אותו ביד 2 הוא היה שם לפני שבועיים

יש לידידה טובה שלי אמין מאוד האוטו הזה לא משנה מה תעשה איתו ( מה כבר אפשר עלשות איתו) אבל הכל אפילו בשבילים הוא נוסע ובעיות הוא לא עושה

מה שכן דלק הוא אוכל טיפה יותר מ רנו מגאן 1600, עשינו יציאה מתחנת דלק שתינו מילינו פול טנק נסענו כמה קילומטרים את המגאן במגאן נכנס 20 ליטר בגטס נכנס 21.5 ( משמעותי לטווח הארוך)

פורסם

היתה לי גטס מהשכרה למשך שבוע. קיבלתי אותה עם 11 אלף ק"מ.

היא עשתה 1/10 בבין עירוני בנהיגה מאוד רגועה. זה מטורף לאוטו קטן זה. האיביזה בת 7 שהיתה לי היתה עושה 1/15 בערך.

החזרתי אותה אחרי שבוע בגלל כאבי גב. קיבלתי במקומה דייהולט אוויאו שהיא גם זבל, אבל לפחות כאבי הגב נעלמו.

emotion of motion

פורסם

אין ספק שאם אתה מחפש תצרוכת דלק נמוכה אז הגטס מפסידה ובגדול. לא בגלל שהיא זללית דלק גדולה כל כך (תצרוכת הדלק שאני הוצאתי מגטס דומה עמדה על 1:12 בנסיעה משולבת רגועה. לא חסכוני במיוחד אבל גם לא אסון גדול) אלא בגלל הגיר האוטומטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז איזה רכב אתם ממליצים באזור 40 עד 50, חסכוני ואמין?

האם כדאי לקנות מפרטי או ממגרש כמו אוטו סנטר?? רכב שנת 2008 שעשה 67 אלף קילומטר בשנה בהשכרה הוא לא גמור??

תודה מראש.

פורסם
אז איזה רכב אתם ממליצים באזור 40 עד 50, חסכוני ואמין?

האם כדאי לקנות מפרטי או ממגרש כמו אוטו סנטר?? רכב שנת 2008 שעשה 67 אלף קילומטר בשנה בהשכרה הוא לא גמור??

תודה מראש.

קח 206 מודל 2005 מיד פרטית יש כאלה עם מעט מאד ק"מ תהנה מרכב טוב שלא יעשה לך חור בכיס.

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על סיריון 2006 והלאה.

לדעתי אפשר כבר למצוא רכבים כאלו יוצאי ליסינג בתקציב שלך. רכב קטן מבחוץ אבל מרווח בתא הנוסעים, אמין וחסכוני.

פורסם

אם אתה הולך על גטס, ועם קיבה רגישה , תוציא לך מהתכנון נסיעות רצופות מעל שעה ~

אני חושב שמעולם לא נתקלתי באוטו כל כך רע מבחינת נוחות,

אולי אי שם בשנות ה 70 באוטובוסים/משאיות בטיולי הבצפר היה יותר גרוע.

בנסיעה מנהלתית לשדרות חזרתי עם כאבי ראש איומים ,סחרחורות ובחילה ,הנהג מצידו המורגל בקוריאנות ,

לא הבין על מה המהומה .

חזרתי בזחילה לצרפתית המתפרקת שלי ועטפתי אותה בנשיקות.

פורסם
2. פיאט גרנדה פונטו אקטיב 1200 , ידני,שנת 2008, מהשכרה ב56,000 ש"ח.

בלי קשר ליד הראשונה שלה, הסיבה שלא הייתי לוקח את הרכב הזה הוא בגלל ששילוב של מנוע חלש עם 63 כ"ס למרכב ששוקל 1.2 טון הוא לא שילוב מוצלח במיוחד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אם אתה הולך על גטס, ועם קיבה רגישה , תוציא לך מהתכנון נסיעות רצופות מעל שעה ~

אני חושב שמעולם לא נתקלתי באוטו כל כך רע מבחינת נוחות,

אולי אי שם בשנות ה 70 באוטובוסים/משאיות בטיולי הבצפר היה יותר גרוע.

בנסיעה מנהלתית לשדרות חזרתי עם כאבי ראש איומים ,סחרחורות ובחילה ,הנהג מצידו המורגל בקוריאנות ,

לא הבין על מה המהומה .

חזרתי בזחילה לצרפתית המתפרקת שלי ועטפתי אותה בנשיקות.

תנסה לנסוע בסריון הנסיעה כל כך קשה ורועשת אתה תעריך את הגטס.

פורסם

אולי לא נסעתי באותם הסיריונים, או באותם הגטסים, אבל הסיריון עדיפה על הגטס עשרות מונים באיכות הנסיעה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תצרוכת הדלק שאני הוצאתי מגטס דומה עמדה על 1:12 בנסיעה משולבת רגועה. לא חסכוני במיוחד אבל גם לא אסון גדול

לא אסון גדול? זה כמעט כמו סיטרואן C5 עם מנוע 2 ליטר אוט' :shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני הייתי לוקח את ה206 ( בעצם כבר יש לי ) אמין , חסכוני , נוח ודי מרווח מבפנים .

אישתי נוהגת ב206 ומרוצה עד השמיים , המוסכניק שלי אומר כל הזמן שהוא לא אוהב ת'אוטו כי גם האוטו לא אוהב מוסכים ...:wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
לא אסון גדול? זה כמעט כמו סיטרואן C5 עם מנוע 2 ליטר אוט' :shock:

בוא לא נגזים, זה סביר לחלוטין.

סיריון אוטומטית, שנחשבת לחסכונית, עשתה אצלי בפחות או יותר אותם תנאים בערך 1:13.

קשה לי להאמין שעם C5 עם מנוע 2 ליטר תוציא 1:12 בנסיעה משולבת (לא בין-עירוני רגוע, משולב!). אולי אם אתה משלב נסיעה בין עירונית מחיפה לת"א עם הירידות מהכרמל :lol:

שוב, הגטס לא חסכונית. אבל הדגם שאחרי מתיחת הפנים בכלל לא נורא כמו שחלק מהאנשים החליטו. נכון, הגיר האוטומטי מגיע עם חלוקת הילוכים לא הגיונית בעליל שדורשת לחיצה נדיבה מאוד כדי לשמור על קצב תנועה מהיר, אבל ברגע שמפסיקים לעשות עם הגטס את מה שהיא לא אמורה לעשות (כלומר להיות מפלצת רמזורים) תצרוכת הדלק הופכת להיות בחלק הסביר של הסקאלה.

• תוכן חדש...