Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב...

קיבלתי היום קנס של 250 + 6 נקודות . הקפצתי ידידה בזמן שהיא עשתה בייביסיטר על ילד,

והם ישבו מקדימה והוא עליה חגורים יחד.

מסתבר שזה לא תופס, ורק מאחורה מצב כזה מותר.

מה שעצבן אותי שאחד השוטרים דיבר אליי כמו לילד - "אם תתנהג יפה ותנהג כמו שצריך בתקופה הקרובה אולי נבטל לך את הדוח.."

ואז שוטר אחר אמר לי בצד שבגלל שזה העבירה הראשונה שלי מאז שעשיתי את הרשיון לפני 4 וחצי שנים, אני יכול להגיש ביטול, אבל זה גבולי כי צריך וותק 5 שנים ולא בטוח שיקבלו את זה, אבל כדאי לנסות אין לי מה להפסיד.

סליחה על החפירה אבל איך אני עושה את זה בפועל? תודה.. פעם ראשונה שלי ואין לי מושג בעניינים האלה.

Stay Dirty

פורסם

בדו"ח שקיבלת יש מידע מלא לאיזה יחידת תנועה עליך לפנות.

תכתוב להם מכתב פשוט בו אתה מתנצל על העבירה שבוצעה בהיסח הדעת, שאתה מקפיד לנהוג כחוק ולראיה שזו לך העבירה הראשונה מזה X שנים, ואתה מבקש כי הדו"ח יומר באזהרה. זהו בערך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...