Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסרה לי וילה בקיסריה :-)

אף פעם לא היה לי ברכב סט 3 חלקים,שמעתי אצל אחרים ובאופן אישי אני מעדיף סט איכותי יותר מאשר פחות ומרובה\מורכב

תאמין לי שלסט הזה לא חסר כלום :wink:

בקשר לפוקל,אישית אהבתי יותר את הSLC,סה"כ בציוויון הסאונד יש להם מן המשותף (חדות ובהירות)

אבל הSLC איכותי יותר לדעתי בצורה ברורה ובזמנו שקלתי לקנות אותו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם ב 2WAY אפשר להגיע לתוצאות יפות, לא יהיה חסר מיד בכלל.עדיף לשלם על סט 2WAY טוב יותר,מאשר על סט 3WAY נחות ממנו.

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

בשביל לקבל מיד טוב מסט שני חלקים אתה צריך ששני החלקים ינגנו היטב את תחומי החפיפה שלהם ושהם יעבדו בהתאמה מלאה אחד מהשני.

בנוסף לזה יש אלמנט נוסף שתורם לזה - מרחק מהראש... ככל שמרחיקים את הרמקולים מהראש (מנקודה מסוימת) בהנחה שהרכיבים טובים ומנגנים היטב, היכולת שלנו להבדיל בינם ולהפריד בינם מתבטלת או לפחות קטנה ואז מתקבלת תמונה טובה יותר מהרמקולים.

בגלל המרחקים הקטנים בתוך הרכב, לסט שלושה חלקים יש יתרון אדיר ברוב המקרים מבחינת צליל על סט שני חלקים, אבל בהחלט, עם סט שני חלקים טוב - אפשר להגיע לתוצאה מעולה.

אני באופן אישי חושב שזה הרבה יותר קל לכוון ברכב סט שלושה חלקים מאשר שניים, אבל זה רק אני ואני בדרך כלל נוטה להיות היוצא דופן בחבורה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יצא לי לשמוע את הSLC ללא בידוד אומנם והם היו די חשוכים בתדרים הנמוכים של המידבאס אולי איטום ישנה את זה.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

האמת רוני שכששמענו את ה SLC הם באמת נשמעו חשוכים, היתה חסרה להם בהירות

כנראה זה באמת בגלל חוסר בידוד.

אם הבחור היה משקיע יותר בהתקנה זה היה יכול להאיר אותם בהרבה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

בנוסף לזה יש אלמנט נוסף שתורם לזה - מרחק מהראש... ככל שמרחיקים את הרמקולים מהראש (מנקודה מסוימת) בהנחה שהרכיבים טובים ומנגנים היטב, היכולת שלנו להבדיל בינם ולהפריד בינם מתבטלת או לפחות קטנה ואז מתקבלת תמונה טובה יותר מהרמקולים.

אז מגש האחורי הוא מקום מושלם מבחינת מרחק.גם תיבת תהודה....

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
לא חסר לך משהו בלי המיד רנג' (לא עדיף 3 חלקים ) ?

איפה מוכרים את הסט הזה בארץ ,וכמה הוא עולה ?

לי כרגע יש קומפוננט 165VR של פוקל ,כמה הסט הזה טוב יותר ?

עופר.י

עופר, מידבאס שיש לי הוא שונה מהמידבאס של הגרמניום.

המידבאס שלי הוא הרינבו פרופי פייס פלג.(תבדוק בתחילת התר'ד)

אתה שואל אם חסר לי משהו?

אני יכול להגיד לך שהאלמנט שלי עובד בצורה ליניארית פול רינג'.

ממש כול התדרים ביחד מנגנים פשוט יפה,סליחה לא יפה,אלה מדהים.:shock:

הייה לי סט שלושה חלקים ברמה גבוהה יותר בהרבה(סט שלושה חלקים של סקאן סיפיק עם טוויטר רינג רדיאטור)

אם אתה לא מכיר, זה נחשב לאחד הסטים הטובים שיש היום. סט כזה עולה בסביבות 10000 ש"ח.

אוני לא מדבר על הוורייציות השונות שלו שבכלל עולים הון.(15K למשל הF1 סטטוס של אלפיין או האבסלוט של ג'נסיס שבכלל עולה בסיבות ה20K)

אתה צריך להבין על איזה רמה אני מדבר.....:wink:

בקיצור,אני הייתי צריך לקנות פרוססור (H701 של אלפיין) כדי לחבר את הסט המושלם הזה.

הכיוון שלו הוא מאוד מסורבל וארוך עבורי.

לוקח המון זמן לכוון מערכת של שלושה חלקים(לפעמים רק כמה חודשים ולפעמים גם יותר משנה)

אני יכול להגיד לך שאם הייה לי את הידע,זמן,רצון להשקיע בכיוון כמו שצריך למערכת שהייתה לי אני חושב שהיו שומעים מדהים.

אבל לא הייה לי. אני רציתי ללכת על מערכת שאני יהנה ממנה.

שאני אוכל לכוון בעצמי,ללא סיבוכים מיותרים.

אני יכול להגיד לך שאני ממש מרוצה מהמערכת שיש לי היום,אני מכוון אותה לבד,וזה נשמע מצויין.

אם הייה לי את הכוח להשקיע הייתי הולך על שלושה חלקים.

אני מרוצה היום מהמערכת שיש לי, הרבה יותר ממה שהייתי מרוצה שהייה לי מערכת הרבה יותר מורכבת ויקרה.

בקשר לפוקל שיש לך 165 VR,

אני שמעתי את הסט הזה כמה וכמה פעמים.

אני יכול להגיד לך שזה סט בינוני טוב.

באמת שאין מה להשוות אותו לרינבו.

הרינבו (המידבאס)לפחות לוקח אותו בכול פרמטר אפשרי.

חזק יותר,חד הרבה יותר,צלול יותר,יורד הרבה יותר נמוך ועולה הרבה יותר גבוהה.

עזוב את הסט שלך,אתה גם לא יכול להשוות אותו לפוקל K2P... גם את המידבאס הזה הוא לוקח בהליכה(איטית....)

אני לא חושב שיש מקום להשווה בין השניים כי גם במחיר(שזה ממש לא תמיד פרמטר להשווה) הרינבו יקר יותר.

למה אני אומר שזה לא תמיד להשווה?! כי אני הבנתי(בענף של האודיו לרכב ואפילו בכלל) שלא תמיד מה שיקר יותר טוב יותר.

אלברט רשם:

גם ב 2WAY אפשר להגיע לתוצאות יפות, לא יהיה חסר מיד בכלל.עדיף לשלם על סט 2WAY טוב יותר,מאשר על סט 3WAY נחות ממנו.

בלי ספק אני יכול להגיד לך שאני בדרך לתוצאה הרבה יותר טובה ברכיבים שיש לי היום מאשר מה שהייה לי בזמנו.(אני מדבר על הסט שלושה חלקים של סקאן ספיק )

המערכת שלי מורכבת היום רק מ:

מגבר ג'נסיס 4 ערוצים סידרה III

מונו בלוק של ג'נסיס.

סאב IDMAX.

HU אלפיין 9887

הורנים של אימג'דינמיקס.

מידבאס רינבו סידרת הפרופי,עם הפייס פלג.

התקנה נכונה(ע"י יוסי אלפיין כמובן) שזה חלק לא פחות חשוב משאר הרכיבים.

זהו מערכת לא כזו יקרה,ביחס למה שהייה לי ואני מרוצה פי שנים.:-P

פורסם

רועי, אתה צריך להפסיק להגיד את זה, אתה נשמע טיפשי מאוד !.

עוד לא נולד הרמקול לרכב שמייצר פול ריינג' בצורה ליניארית לחלוטין, ביום שיהיה כזה לא יהיה מקום לשום דבר בעולם מלבדו - אחד כזה באון אקסיס בקיק פאנל ומגבר 2 ערוצים בריא - זאת תהיה המערכת הכי טובה בעולם.

זה שהוא יודע להתמודד עם פול ריינג' וזה שאתה (כנראה) לא יודע להבחין בחוסר ליניאריות, לא אומר שהוא ליניארי.

מבלי לשמוע אותו - אין סיכוי שאלמנט 6.5 אינץ' מייצר 12K או אפילו 9K טוב כמו טוויטר,

אין סיכוי שהוא מפיק 25 הרץ טוב כמו סאב.

בקיצור חאלס, צא מהסרט ותחזור אלינו - לכדור הארץ,

פורסם

גורל, לינאריות זה דבר יחסי. אף אחד לא מצפה ממנו לנגן 25 כמו סאב או 9 כמו טוויטר.

אבל אם הוא מסוגל לנגן 4-6 בצורה טובה ותו"כ לנגן גם בסביבות ה- 45-50 בצורה טובה, אז אפשר לקרוא לו אלמנט מאוד לינארי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ליאריות זה לא דבר יחסי, זה שהוא , ואחרים לא מצליחים לשמוע חוסרים בתדרים הגבוהים, זה סיפור אחר.

מישהו אחר - כן ישמע.

זה כמו שהייתי נותן לך לשמוע מידבס 8" מנגן בלי חיתוך עליון

נכון, הוא ינגן את תדרי הטרבל, אבל באיזו צורה ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

***עריכה - ההודעה מתייחסת לסרול, אליקו נדחף ביננו :)

ממש ממש אבל ממש לא נכון !!

ברגע שבן אדם אומר שהוא מנגן FULL RANGE באופן ליניארי,

הכוונה היא שהוא מנגן מ20 הרץ, עד 20 קילו הרץ באופן שווה ואחיד,

שלא לאמר - מושלם,

להגיד על אלמנט שהוא ליניארי, מעולה, ומדוייק בתחום תדרים של 40 הרץ עד 4 קילו, זה בסדר ולגיטימי. אבל בוא לא נשכח שזה רק תחום קטן (פחות מ25 אחוז) מקשת התדרים הנשמעים לאדם,

לכן שוב אני חוזר ואומר, אם רועי טוען שהאלמנט מנגן בין 40 הרץ ל4 קילו הרץ בצורה ליניארית ומדוייקת, סחטיין, אחלה אלמנט. ויש עוד לא מעט כאלו.

אבל אם הוא טוען שהוא מנגן ליניארי - FULL RANGE, אז לא רק שאין עוד אלמנטים כאלו, אלא הוא בעצמו גם לא כזה, וזאת מבלי לשמוע אפשר לקבוע !.

פורסם

גורל(עתיד)

תראה,כול מה שאני אומר זה, שאני חותך את המידבאס הזה על פול רינג' והוא מנגן בצורה ליניארית. מה כוונתי?

שהוא חתוך על פול רינ'ג והוא מנגן את כול הצלילים בצורה יפה ללא עיווט וללא עמימות.

ברור שאלמנט של 6.5" לא יכול לשחזר 9K H ומעלה....

אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שעד 4000H-5000H הוא מנגן בצורה מדהימה.

וכול זה שהוא חתוך למטה על 63H

לזה אני קורה בצורה ליניארית.(מצטער אם הטעתי אותך....)

האלמנט הזה מנגן נכון להיום 63H עד 5000 בצורה ליניארית.

ומה זה ליניארית עבורי,(כדי שלא תגיד לי שאני לא יודע מה זה ליניארי)ליניארי עבורי זה שהאלמנט מנגן ללא עיווט כלל את כול התדרים שהוא מפיק. זה ליניארי עבורי.אולי אני טועה אבל זה עובדה.

אני יכול להגיד לך שאני שומע היום אינפקטד שיש לו טווח תדרים רחב מאוד 20H עד 20KH ואני יכול להגיד לך שאני שומע בצורה מדהימה....ללא ההורנים אם אתה מתבלבל.:-P

אני מבין שקשה לקלוט את זה שהאלמנט הזה עושה עבודה כול כך מושלמת.(גם לי הייה קשה בהתחלה)לכו פירקתי את ההורנים כדי להיות בטוח שזה נטו הרינבו.

אני שומע ווקל בצורה מדהימה,אני אישית עדיין לא נתקלתי באלמנט שמנגן כול כך יפה ווקל לבד,פשוט מדהים.

אני בטוח שאחרי כיוון של המערכת שלי, אני אשמע טוב יותר מהרבה מערכות שיש בארץ שעשויים משלושה לחקים.(אקטיבי)

כמו שכבר רשמתי בתחילת התרד,האלמנט הזה מנגם בצורה מדהימה גם את הנמוכים מאוד 63H וגם את הגבוהים 4KH יחד בצורה ליניארית(ללא עיווט)

אני יכול להגיד שמי שישמע את המידבאס הזה יכול להיות שהוא לא יתחבר עליו אבל אין סיכוי שהוא יגיד שזה אלמנט לא טוב כי הוא פשוט מנגן תווח כול כך רחב ללא עיווט.

מה שנותן לבעליו אופציות רבות כדי לכוון את המערכת.

שהייה לי את הסופרימו למשל חתכתי אותם על 1.6 KH(למעלה)וזהו יותר מזה הם כבר נשמעו עמומים.

אותו דבר לגבי הסקאן ספיק הוא בכלל הייה לא מתאים למערכת שלי אותו חתכתי על 1.2KH ומעל זה הוא נשמע פשוט לא טוב.

את הרינבו פרופי פייס פלג אני חתכתי על 4K ללא עיווט.:-P

פשוט מדהים.

ולכן אני אומר שהוא נותן הרבה יותר אפשרויות לכוון את המערכת בצורה שבעליו הכי אוהב\נשמע לו טוב.

וזה פלוס גדול עבורי.

נ.בהרגע ראיתי את ההודעה שלך,אני יכול להגיד לך שתדרים שהאלמנט לא יכול להשמיע_20H ונגיד 5000H וממעלה)הוא פשוט לא מנגן....

זה לא שהוא מנגן אותם בצורה לא יפה, שוב הוא לא מנגן אותם וזה מה שיפה פה.

בלי קשר אין הרבה אלמנטים שעושים את זה בצורה כזו יפה.

וגם אם יש זה עניין של המון המון כסף אני בטוח.

• תוכן חדש...