Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן ויש לי מספר שאלות לפני רכישה של מערכת.

קניתי HU של קלריון דגם 786 ויש ברשותי סאב INFINITY KAPPA BOX.

אני מעוניין לרכוש מגבר+זוג קומפוננטים קידמיים.(כנראה INFINITY KAPPA PERFECT 6.1

המגבר או שני מגברים צריך/צרכים להגביר את הרמקולים הקידמיים+הסאב.(אני לא מתכוון לרכוש רמקולים אחוריים)

לגבי המגבר:האם יש יתרון למונובלוק על מגבר 4 ערוצים איכותי שמיועד גם לסאב(בגישור שני ערוצים)?לדוגמא JBL PX300.4(ששמעתי אותו מגביר סאב -וזה נשמע טוב,אבל אין לי רפארנס להשוואה)

זקוק להמלצות על סמך נסיון .

תודה

דן

פורסם

מה התקציב ? :-)

כמובן שיש יתרון למונובלוק שמדובר בהגברת סאב - רוב מגברי 4 ערוצים לא יכולים לעבוד אם היתנגדות של 2 אוהם שלא נדבר על 1 אוהם בכלל :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

התקציב-3000-4000 לשני המגברים (מגבר מונו בלוק לסאב+מגבר שני ערוצים איכותי) או מגבר 4 ערוצים אחד איכותי עם אפליקציה לסאב כדוגמת JBL PX300.4.

האם מונובלוק טוב יותר באופן גורף ממגבר 4 ערוצים יעודי לסאב??(2 ערוצים BRIDGED-לסאב+ 2 ערוצים לקידמיים)

פורסם

אם נדבר ספציפית אין יתרון למגבר מונובלוק

כיוון שהסאב שלך עובד ב-4 אום ,בנוסף מגבר 4 ערוצים איכותי הוא קלאס AB שזה עדיף על הגברה קלאס D

שנימצאת ברוב המונובלוקים ,כדאי גם מבחינה כלכלית

הסאב שלך הוא סאב של 300RMS מאוד נציל 94DB

הקומפוננט קאפה פרפקט הוא סט איכותי 100RMS

המגבר JBL שציינתה הוא בהחלט אופציה מתאימה ואיכותית

בתקציבים שלך הייתי מעדיף 4 ערוצים SQ ברמה גבוהה

פורסם

ההבדל בין קלאס D לקלאס AB הוא לא שמיע לדעת רבים,

ויש חסכון גדול בחשמל

אז זה לא בדיוק נכון להגיד שזה יתרון, לעיתים זה חסרון

פורסם

בוא נניח שאתה צודק שאין הבדל באיכות בין סוג ההגברה

ונתיחס נטו לנושא הכלכלי ,בתקציב של עד 4000 שח אתה יכול להביא מגבר 4 ערוצים מעולה

מאשר 2 מגברים 2 ערוצים+מונובלוק

לכן ספציפית לדעתי שווה ללכת על מגבר 4 ערוצים SQ

כמו למשל גנסיס פרופייל אולטרא

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1609

פורסם

Sound quality

ב-4K בדיוק אתה יכול לקנות מגבר TRU-45 שזה מגבר 4X95 בתצורת דואל מונו

ממליץ לך גם לבחון יד שניה בפורום מכירה כאן באתר ב-4K אתה יכול להביא מגבר משומש ברמה גבוהה ביותר.

• תוכן חדש...