Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגבר Sinfoni Amplitude 120.4x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באופן, כללי אני מאוד מאוד מרוצה מהרכישה הזאת, מגבר פשוט נפלא ולא סתם הוא זוכה לתשבוחות בפורומים בחו"ל, פשוט מגיע לו!!

.

.

ולא פחות חשוב חווית הקניה היתה מאוד חיובית מכיוון שאייל התייחס אליי בצורה אישית ונתן לי יחס מאוד חם!

תתחדש.

כמה נפלא לראות בארץ ולשמוע ציודים ברמה גבוהה שכזו, כמה נפלא שיש יבואנים כאלו. תענוג אמיתי.

עשית בחירה מצוינת, בטוחני כי תהנה רבות מכך.

חווית הקניה שלי מאייל, יבואן סינפוני, גם הייתה חיובית, התייחסותו הייתה חמה ומכובדת - כראוי.

אכן אין שום פסול בהחלפת ציודים לשם ההנאה, הגוון והעיסוק בכך, אך יש לעשות זאת בטעם וגם אם לא נגיע למיצוי הרכיב המוחלף, לנסות לכל הפחות ללמוד היטב מה יש לנו בידיים.

איציק, אכבד את בקשתך ואתעלם מהקשקשת המטופשת והמיותרת שמזהמת את הת'רד הזה. גועל נפש.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש.

כמה נפלא לראות בארץ ולשמוע ציודים ברמה גבוהה שכזו, כמה נפלא שיש יבואנים כאלו. תענוג אמיתי.

עשית בחירה מצוינת, בטוחני כי תהנה רבות מכך.

חווית הקניה שלי מאייל, יבואן סינפוני, גם הייתה חיובית, התייחסותו הייתה חמה ומכובדת - כראוי.

אכן אין שום פסול בהחלפת ציודים לשם ההנאה, הגוון והעיסוק בכך, אך יש לעשות זאת בטעם וגם אם לא נגיע למיצוי הרכיב המוחלף, לנסות לכל הפחות ללמוד היטב מה יש לנו בידיים.

איציק, אכבד את בקשתך ואתעלם מהקשקשת המטופשת והמיותרת שמזהמת את הת'רד הזה. גועל נפש.

צביקה, תודה רבה! :-P

פורסם

את ה"תתחדש" שלי כבר שמעת מזמן אלכס ידידי..

אני מבין שומעים טוב? :-D מתי אתה בא לבקר אצלי בבסיס?

לגבי החלפת קומפ', תן לזה מחשבה רצינית לפני כל פעולה כספי, תחליט על את מעוניין ב- 3 WAY ואם אתה מעוניין ב- 3 אמפינג?

יש לך הרבה אופציות מעניינות בתקציב כמו HAT L64/31PRO או ה-3 חלקים של סינפוני או לנסות לייבא 3 חלקים של סייז כמו של איציק מנהל הפורום גם נכנס לך בול בתקציב ואפילו ישאר עודף.

הפוקל אוטופיה BE עולה כפול - כך שלצערנו זאת לא בדיוק אופציה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תודה רבה, מנואל!

אני חושב שבזמן הקרוב לא יצא לי לבוא, אבל אפשר לארגן אולי איזה מיני מפגשון בדרום, אני בטוח שיהיו כאן אנשים שישמחו לבוא.

לגבי רמקולים אז אופציות בהחלט יש וצריך לשמוע כמה סטים כדי להבין כיוון כללי שהייתי רוצה.

לגבי הסט של סינפוני, אז הבנתי שבסט 2 חלקים ו-3 חלקים המיד באס והטוויטר זהים ולכן יהיה אפשר לרכוש כרגע 2 חלקים ואז מיד ריינג'. כמובן, אני לא נעול על כלום.

פורסם
תודה רבה, מנואל!

אני חושב שבזמן הקרוב לא יצא לי לבוא, אבל אפשר לארגן אולי איזה מיני מפגשון בדרום, אני בטוח שיהיו כאן אנשים שישמחו לבוא.

לגבי רמקולים אז אופציות בהחלט יש וצריך לשמוע כמה סטים כדי להבין כיוון כללי שהייתי רוצה.

לגבי הסט של סינפוני, אז הבנתי שבסט 2 חלקים ו-3 חלקים המיד באס והטוויטר זהים ולכן יהיה אפשר לרכוש כרגע 2 חלקים ואז מיד ריינג'. כמובן, אני לא נעול על כלום.

יהיה מעניין לשומע מערכת כזאת איכותית אם יש איזשהוא מפגשון בדרום תעדכנו..

תומר

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

כייף לראות איך אנשים לא מתפשרים והולכים על ציוד כזה.

שמעתי אמפליתוד ביחד עם הסט מסידרת הS,המערכת הייתה חדשה לגמרה -מותקנת ימים ספורים,עדיין רחוקה מBREAK-IN וכיוונים. התרשמתי מאוד לטובה,במיחד הווקאליות.ממש אנושי . טוויטר מדהים - אברירי ומלא,מאוזן מאוד ..כייף לשמוע גם בווליום גבוה.מתקבל סאונד עם גוון יפה יפה,שעוד לא שמעתי במערכות רכב. כמוון חובה לטפל באקוסטיקה - איטום ומיקום של האלמנטים בכדי לקבל סאונד מפוקס,בלי החזרי קול לא רצויים.

אלכס תתחדש,בטוח שתהנה מאוד מהמגבר.

בקשר לסט זה מעניין .אם היתה לך אפשרות לנסוע עם כל סט שאתה רוצה לפחות שבוע,וגם סט שכבר עבד לפחות חודש-חודשיים,

אוליי אז הייתה מגבש דעה אמיתית. נכנס גם העניין לכל העסק הזה של התאמה בין הרכיבים...אז ניראה לי לסט S יש כאן יתרון..

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

ברגע שאני אצלם את המגבר מותקן אני אעלה את התמונות, אך אני יכול להגיד באופן כללי בגלל שהמגבר אכן די גדול וגם לא כל כך סטנדרטי - צר וארוך, אז המיקום האידיאלי היה בתקרה של התא מטען, כי על הפלטה שעל המושבים לא היה מקום למגבר הזה ביחד עם מונו וקבל. כמו כן, ההתקנה דיי פשוטה ולא מושקעת כי אני מתכנן לעשות התקנה מחודשת של כל הרכיבים בצוה יסודית מתישהו בעתיד.

פורסם

60 סנטימטר אורך זה לא כזה נורא

2 כאלו אחד מעל השני סוגרים לך 3WAY אקטיבי כלל סאב ולא בעיה בכלל בכלל לשים אותם על המושב האחורי (אחד מעל השני)

פורסם

גורל אתה בהחלט צודק, אבל כרגע יש לי מונובלוק של SUNDOWN ולכן לא ניתן לשלב את המגברים ביחד על המושב האחורי.

לקחתי מידות של הפלטה ושל שני המגברים ואז גזרתי מקרטון מלבנים בצורה של המגברים והפלטה (כמובן בהקטנה פי 10) כדי לבדוק האם ניתן לשלב אותם והתוצאה היתה שלילית.

פורסם

באיזה רכב מדובר? [כמעט] תמיד אתה יכול להתקין זאת ברצפה כפולה, גלויה או חבויה.

אתה מחפש המלצה למתקין באיזור המרכז? ;-)

פורסם

יש לי פולו קלאסיק (בצורת סדאן).

חשבתי לעשות רצפה כפולה ואפילו התחלתי לעשות את זה, אבל יוצא לי עקום אז הזנחתי את הרעיון זמנית.

לגבי מתקין, אני כבר החלטתי שזה יהיה יוסי. אבל בגלל שההתקנה בטוח לא תעלה זול, אז אני צריך לחסוך קצת וכרגע אני משפר בעצמי את ההתקנה הקיימת.

• תוכן חדש...