Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגבר Sinfoni Amplitude 120.4x

tau
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

בפסח האחרון התחדשתי במגבר Sinfoni Amplitude 120.4x שקיבלתי אותו כמתנת יום הולדת 28.

החוויה שלי התחילה מהרגע שנסעתי לאסוף את המתנה המיוחלת.

ראשית אני חייב לציין, שהרכישה עצמה הייתה חוויה בפני עצמה. החלטתי לבצע איסוף עצמי של המגבר מכיוון שלא הייתה לי סבלנות לחכות אפילו יום אחד ולכן דיברתי עם אייל (יבואן סינפוני) שהסכים לקבל אותי בביתו באמצע חג הפסח על מנת שאוכל לאסוף את המגבר.

המגבר היה ארוז בקופסא מלבנית שחורה ועליה לוגו בצבע לבן Sinfoni וזהו.

פתחתי את המכסה של הקופסא ובתוכה שכב המגבר עטוף בבד קטיפתי ורך בצבע אפור שגם עליו התנוסס בגאווה הלוגו של סינפוני!

ממש יצירת מופת בהתגלמותה!

הוצאתי את המגבר מהבד הקטיפתי ובאותו הרגע נמרח לי על הפרצוף חיוך מאוזן לאוזן (שלא ירד לי עד היום :-P).

איזה מגבר מרשים! הוא מרגיש כבד, מוצק, בנוי בצורה סופר איכותית ונראה כמו משהו שבאמת גורם להזיל ריר!

לאחר המתנה של מספר ימים (אני לא מבין איך הצלחתי להחזיק מעמד) המגבר סוף סוף הותקן ויכלתי סוף כל סוף לשמוע את היצירת מופת הזו. איזה צליל נהדר הוא מפיק! הטוויטרים הפסיקו לצרום (לא שהם היו בלתי נסבלים אבל נהיו הרבה יותר נעימים לאוזן), הרגשתי הפרדת כלים שלא הייתה קיימת עם המגבר הקודם (טוב אין מה להשוות), הצליל נהיה יותר נקי ומרגיש יותר נעים לאוזן. כמו כן, המגבר מאוד חזק (מוצהר כ-135 וואט RMS לערוץ).

כמובן, אני מודע לכך שהסט קומפוננט שיש לי כרגע הוא החוליה החלשה ואני מתכנן בעתיד לשדרג אותו לסט שיהיה ראוי לעבוד עם מגבר כמו המגבר הזה!

באופן, כללי אני מאוד מאוד מרוצה מהרכישה הזאת, מגבר פשוט נפלא ולא סתם הוא זוכה לתשבוחות בפורומים בחו"ל, פשוט מגיע לו!! ולא פחות חשוב חווית הקניה היתה מאוד חיובית מכיוון שאייל התייחס אליי בצורה אישית ונתן לי יחס מאוד חם! כמובן חלקכם יגיד שברור שהוא יתייחס אלייך יפה כי הוא מעוניין שתקנה את הציוד שהוא מייבא, אז זה נכון ברמה התיאורטית אבל בפועל הדברים לא תמיד כמו שאנחנו חושבים שהם אמורים להיות וכמו כן מי שמכיר את הציוד של סינפוני לא צריך שום יחס מיוחד מצד אף אחד כדי שירכשו אותו.

ולסיכום, כמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים, אזז קבלו כמה תמונות של המגבר (לצערי אני לא יכול לתת לכם השמעה דרך האינטרנט):

small1.jpg

small2.jpg

small3.jpg

small4.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תתחדש, באמת נראה מאוד מרשים.

איזה סט קומפוננט יש לך היום ולאיזה דגם אתה חושב להחליף?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום יש לי K2P שמוגבר אקטיבית ולגבי השידרוג כרגע אין לי משהו על הכוונת, אבל כמובן שהסט יהיה כמו שרשמתי בהתחלה תואם את רמת המגבר.

אלכס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שקודמי ציינו נשמח לראותך במפגש הבא, נשמח לשמוע ולהתרשם.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...