Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגבר Sinfoni Amplitude 120.4x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי,

קשה לי להבין על מה המהומה, הבחור בחר שלא לשתף את המידע הזה מסיבותיו האישיות וזה הכל, כל מה שנדרש ממך זה לכבד את הבקשה שלו ולהמשיך הלאה, במקום זה החלטת לפתוח חזית ואפילו רמזת לדברים לא כשרים - על סמך מה ולמה? זה עניינו הפרטי, אף אחד לא מתחקר אותך בכמה קנית כל פיסת ציוד שלך וגם אם מישהו יעשה כן, אני בטוח שלא תשמח לספק תשובה על כל מוצר ומוצר - כמו כל אחד מאיתנו.

אני מבקש שאם אין לך תשובה עניינית לדברים שלי אז תתן לשרשור לחזור למסלול ולמטרה שלשמה הוא נפתח.

tau, תתחדש על המגבר המעולה, הצעתי אלייך היא שלהבא פשוט תתעלם ותמשיך הלאה, אין צורך להיכנס לויכוח.

איציק

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב,

עניין המחירים יצא קצת מפרופורציה.

אין כאן שום סוד או מידור בטחוני.

עד לפני שבוע פורסם מחירון מבצע לגולשי האתר במיוחד לרגל השקת המותג.

כולם כולל כולם היו יכולים לצפות במחירים באופן חופשי.

גם בימים אלו מתפרסמים מבצעים לפריטים כאלה או אחרים עבורכם הגולשים.

כוונתנו היחידה היא לתת לחברי האתר את השירות הטוב ביותר בשילוב מחיר מיוחד הנמוך משמעותית ממחירון החברה וזה בדיוק מה שאנחנו עושים.

כל מי שרוצה יכול להכנס לפורום ספונסרים ולצפות במבצעים שמדי פעם עולים, החודש הוקצו מס' סאבים לטובת חברי האתר במחיר ייחודי לכם, חודש הבא יהיה משהו אחר ושוב יעלה המחירון לעיניכם במהלך השבוע.

מי שקנה בתקופת המבצע קיבל בדיוק את המחיר שצויין במודעה.

מי שקנה מאוחר יותר קיבל בדיוק את המחיר המופיע במחירון החברה ולפי הנחת חבר קארס פורום.

הבחור בתום לב חשב שלא ראוי לפרסם מחיר.

אשמח לענות באופן אישי לכל בקשה/שאלה.

תתחדש אלכס!

יום מוצלח לכולם,

אייל

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אלי, לא ברור על מה אתה מתקומם בדיוק,

אין יבואן אחד בארץ - אין איש מקצוע אחד בארץ (כלל אתה כרופא שיניים)

שלא משנה מחירים בהתאם למצב.

המחיר מחירון, הוא המחיר הרישמי.

במידה שבעל המקצוע\יבואן מזהה פוטנציאל, הוא עושה את השיקול שלו מה המחיר הרלוונטי לאותו מצב.

כמו שאדי ימכור לך אדימקס מתחת לפרסום אם תשלם מזומן,

כמו שאתה תעשה סתימה לחבר יותר זול מלבחור אחר.

ובכלל, תסתכל על עצמך רגע, תחשוב טוב על המחירים שאתה שילמת על כל הציוד שברשותך - ואז נדבר שוב. - ואם כבר מדברים אלי -

כמה שילמת על הבילט סיקס ?

כמה שילמת על הסקאנספיק ?

כמה שילמת על הארנסל ?

כמה שילמת על הL3 ?

כמה שילמת על ה475 ?

אני מניח שאין לך בעיה לפרסם, זה תקין ומחייב לפי האג'נדה שלך !

יותר מהכל לא ברור לי מה אתם רוצים, שנפר הביא מבצע פגז, מחירים נמוכים משמעותית מאשר בחו"ל מי שקנה הרוויח נטו, עכשיו המבצע נגמר והמחיר עלה למחירון, זה מותג שלו יבוא שלו והחלטה שלו מה למכור למי ובכמה.

מי שמספיק רציני ידע לפנות אליו ולברר לעצמו מחירים, ואני בטוח שגם לקנות.

ומי שלא רציני שלא יבוא לדבר סתם - יש פה לא מעט אנשים שנעולים על ג'נסיס באופן עיוור, וזה סבבה אני גם מאוד אוהב את המוצרים שלהם,

אז למה אותם אנשים מחפשים כל שרשור על סינפוני ועושים חגיגה ? דיי זה מציק !!,

תהיו ישרים וכנים עם עצמכם !!

חברים נהיה פה ממש ממש לא נעים, כל שרשור "קניתי אני מבסוט בואו תשתתפו בחוויה שלי"

הופך למלחמות כאלו ואחרות, עם אנטרסים ומניעים לא ברורים. הגיע הזמן שנדע לשמוח בשמחת חברינו, ולא להרוס לכל בן אדם רגע של הנאה.

פורסם
אלי,

קשה לי להבין על מה המהומה, הבחור בחר שלא לשתף את המידע הזה מסיבותיו האישיות וזה הכל, כל מה שנדרש ממך זה לכבד את הבקשה שלו ולהמשיך הלאה, במקום זה החלטת לפתוח חזית ואפילו רמזת לדברים לא כשרים - על סמך מה ולמה? זה עניינו הפרטי, אף אחד לא מתחקר אותך בכמה קנית כל פיסת ציוד שלך וגם אם מישהו יעשה כן, אני בטוח שלא תשמח לספק תשובה על כל מוצר ומוצר - כמו כל אחד מאיתנו.

אני מבקש שאם אין לך תשובה עניינית לדברים שלי אז תתן לשרשור לחזור למסלול ולמטרה שלשמה הוא נפתח.

tau, תתחדש על המגבר המעולה, הצעתי אלייך היא שלהבא פשוט תתעלם ותמשיך הלאה, אין צורך להיכנס לויכוח.

איציק

איציק וגורל,

אין לי שום בעיה לפרסם מחירים בהם קניתי דברים חדשים במידה ואפתח שרשור ואשאל, זה גם יכול לעזור לחברי פורום אחרים שירצו לקנות מוצרים דומים מאותם יבואנים.

שוב אין לי בעיות ושום חילוקי דעות עם יבואן סינפוני אייל שנפר, נהפוך הוא, דיברתי איתו כפעמיים בפלאפון והתכתבתי איתו מס' פעמים בקשר למס' מוצרים אותם הוא מייבא, בכל המקרים קיבלתי יחס מעולה, הסבר מפורט וגם הצעת מחיר ספציפית לגבי הדברים שבהם התעניינתי, אני מאמין שאם אשקול לשדרג את המערכת, שוב בפעם המליון, אחשוב ברצינות לכיוון אחד המוצרים של סינפוני (יש כבר משהו קטן בתכנון:wink:).

מה שתמהתי הוא שTAU נשאל (לא על ידי לראשונה) בדבר העלות בחר לא לענות, את הרגשתי כתב RONI_P בצורה הטובה ביותר:

"tau-אלכס ,אתה לא יכול להגיד "אל תגיבו" היית צריך לדעת שזה יכול להוביל גם לכיוון כזה,העניין שמפריע לאנשים ואני בהחלט מבין את זה,הוא שאתה אומר שאתה לא מקורב בשום אופן למוכר ואתה לא מוכן להגיד את המחיר,אז רוב הסיכויים שכן קיבלת מחיר טוב מה שאומר שאפשר להתמכח וזה מפריע לאנשים כי יש כאלה שלא יודעים להתמכח ולא יקבלו את המחיר הזה.

אני לא נגד אף אחד דווקא היבואן סבבה לגמרי עונה על שאלות בכיף ואף מסביר ומפרט בדיוק איך,כמה ולמה."

שוב לא היתה כוונה לפגוע באף אחד, לא באלכס ולא באייל אך את דעתי אני מאמין שאני עדיין יכול להביע ולא, לא במטרה להכפיש/לפגוע באף אחד.

אלי

פורסם

אני רוצה לחזק וגם להוסיף על הדברים של אלי...

ציטוט אלי "שוב אין לי בעיות ושום חילוקי דעות עם יבואן סינפוני אייל שנפר, נהפוך הוא, דיברתי איתו כפעמיים בפלאפון והתכתבתי איתו מס' פעמים בקשר למס' מוצרים אותם הוא מייבא, בכל המקרים קיבלתי יחס מעולה, הסבר מפורט וגם הצעת מחיר ספציפית לגבי הדברים שבהם התעניינתי, אני מאמין שאם אשקול לשדרג את המערכת, שוב בפעם המליון, אחשוב ברצינות לכיוון אחד המוצרים של סינפוני (יש כבר משהו קטן בתכנון:wink:)."

אני חייב להגיד שאני כבר מספר פעמים דיברתי עם אייל(יבואן סינפוני)

כול שיחה שלי איתו הוא נתן לי את כול צומת הלב ויחס הכי טוב שיש,והכי חשוב הוא אמיתי.

אני גם התיעצתי איתו על מוצרים שהוא לא מיבא וקיבלתי תשובות הכי אמיתיות שיש.

אני יכול להגיד שהייה תקופה ששקלתי מאוד ללכת על סינפוני סט שלושה חלקים,

דיברתי עם אייל ורציתי לשמוע את הסט שלהם.

הוא יכל להגיד לי, בו תשמע יש לי אנשים שזה מורכב אצלהם ברכב.

אבל הוא אמר לי שלא מומלץ לי לשמוע כי זה לא יהיה אמיתי, כי יש להם את כול הסט של סינפוני עם המגברים הכי גבוהים של סינפוני.

הוא לא רצה להשלות אותי....

באמת הוא אמיתי מאוד, והוא לא רוצה רק למכור, אלה ממש שהבן אדם יהיה מרוצה.

כן ירבו אנשים כאילו.

פורסם

אדי, לא הייתי מספיק ברור בבקשה שלי? למה למשוך את השרשור לכיוון אחר שוב?

כל התגובות הלא רלוונטיות נמחקו.

פורסם

צודק.

אני חושב שפותח הת'רד כבר קיבל מספיק דיעות חיוביות גם כן - אז אם הוויכוח הזה ממשיך - לנעול?

אני מקווה שפותח הת'רד מתכוון להתחדש בעוד ציוד חדש ומעניין בזמן הקרוב - והפעם הת'רד יפתח באזהרה מראש ובהתעלמות מראש מבקשות לא לגיטמיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי שמדבר על סמלונים שמתאימים לו... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בהחלט ארצה להתחדש בציוד, אלא כנראה שזה לא יקרה בזמן ממש ממש קרוב, אבל בהחלט זה יקרה בעתיד הנראה לעין.

אז כמו שציינתי בהודעה המקורית של הת'רד, אני רוצה להחליף את הסט קומפוננט שלי לסט שיהיה ראוי ברמתו לעבוד תחת פיקודו של המגבר החדש. אם יש הצעות מעניינות לגבי איזה סט ספציפי כדאי לבדוק ולשמוע, אני מאוד אעריך את ההמלצות האלו.

לגבי התקציב אז באיזור ה-4000-6000 ש"ח לא כולל התקנה.

פורסם

אלכס תתחדש! קנית ציוד טופ של הטופ ואני משתתף בשמחתך - גם אני עשיתי לעצמי מתנת יום הולדת (בחתימה באדום) וזו הרגשה מופלאה!

פורסם

SROOL, יש הבדל: יש אודיופילים ויש ציודופילים, הציודופילים קונים ומחליפים ציוד בקצב מטורף - זו ממש מחלה, ולדעתי אודיופילים אמיתיים מתקדמים לאט לאט עם הקניות ולא "קופצים" מעל הפופיק 8).

פורסם

תתחדש .

מגבר משובח .

כיף לראות שיש מותגים בארץ.

ובתעלכס אודיופיל\שדרגופיל\ציודפיל - אין שום פסול בלהחליף ציוד. לדעתי זה חלק מהכיף וההנאה מציוד ומהצד הטכני היא חלק מהכיף .

• תוכן חדש...