Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה , אני מוכר את האוטו שלי (פולו פולקסווגן) זאת הפעם הראשונה שלי ולכן אין לי מושג על מה לשים דגש כדי שלא ינסו לרמות אותי.

לאוטו יש קצת קילופי צבע על גג הרכב , וכמה שריטות בדלת ובמכסה מנוע..זה מוריד מהערך של האוטו לדעתכם ? או שיהיה אפשר להבליג על זה או שזה משמעותי ?

בכללי אני אשמח לדעת למה כדי לשים לב במכירה של הרכב .

פורסם

שלא ינסו לחרטט אותך שיש בעיה במנוע שהם "שמו לב" אליה.

אם הלקוח הפוטנציאלי לקח אותה לבדיקה תלכו רק לפי זה.

וחוצמזה, תהיה קשה כמו אבן!!

Polo 2012

פורסם
כל הבעיות של האוטו זה קילופי צבע ושריטות? מה השנתון?

כן , האמת שהאוטו מטופל דיי טוב וכל תקלה קטנה טופלה בצ'מפיון . האוטו שנת 2001.

gozal - לקחת את האוטו למכון שהוא מחליט עליו ? אני חושש שהוא יקח אותי למקום שהוא מכיר וימציאו לי סתם תקלות ברכב , אחרי הכול אני לא ממש מבין בזה.

פורסם

מכרתי היום את הפולו קלאסיק שלי עם כאב לב גדול.

בעיקרון תהיה אמין, אל תהיה סוכן מכירות, אם יש תקלות תציג אותן ואם יש מעלות אז גם תציג אותן.

אני חושב שאמינות זה שם המשחק.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
כן , האמת שהאוטו מטופל דיי טוב וכל תקלה קטנה טופלה בצ'מפיון . האוטו שנת 2001.

gozal - לקחת את האוטו למכון שהוא מחליט עליו ? אני חושש שהוא יקח אותי למקום שהוא מכיר וימציאו לי סתם תקלות ברכב , אחרי הכול אני לא ממש מבין בזה.

לקחתי אותו לאן שאני רציתי, אבל לדעתי זה לא משנה כל כך.

Polo 2012

פורסם
תהיה קשה כמו אבן!!

לא כ"כ מסכים עם גישה הזאת. בתור קונה, הייתי מרגיש לא נעים לבצע עיסקה עם מישהו קשה. אני חושב שגבולות ההיגיון צריך להיות גם קצת גמיש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תהיה אמין וצודק זה הכי חשוב.

פעם מכרתי אופל אסטרה עם מכה אחורית בשלדה,כשמכרתי אותה אמרתי שהיא עם מכה בשלדה מאחור ולא קצה שלדה אלא ממש מכת שלדה אחורית חוץ מזה היא היתה יפה במצב נקי ושמור מבפנים גם מכאנית,והלכנו לפי מחירון,מכרתי אותה בזמנו במחיר ש80%+ מהמחירון,לא זוכר בדיוק זה היה מזמן לפני כ5 או 6 שנים +-

פורסם

צבע שרוף בגג מוריד מהערך של האוטו, והקונים לא יבליגו על זה. התיקון (צביעת מכסה מנוע וגג) עולה לפחות באיזור 1000 ש"ח, וקח בחשבון, שירצו להוריד לך על זה יותר.

לגבי הטיפים - תרכז את כל הקבלות על הטיפולים שעשית בקלסר, ותציג אותו לקונים.

תפרסם בלוחות באינטרנט מודעה מנוסחת הייטב, ללא שגיאות כתיב, וללא משפטים דביליים בסגנון "אוטו פצצה חבל על הזמן". תעשה כמה תמונות מחמיאות (תאורה טובה,סביבה יפה) של האוטו, וצרף למודעה.

תפרסם גם קילומטרז' ומחיר שאתה מצפה לקבל . הרבה מאוד אנשים בכלל לא מתקשרים למודעות ללא ציון מחיר וקילומטרז', ולמודעות ללא תמונות.

תעשה שטיפה לאוטו, אם יש מלא ג'אנק בתא המטען, תרוקן אותו. שים על האוטו שלט "למכירה", השלט צריך להיות מודפס במדפסת, לקוני, ועם מינימום פרטים נחוצים (שנה, יד , קילומטרז'), ולא בסגנון מפגר, כמו "לבן זונה נמאס ממיני, ואני מחפשת בית חם".

תיהיה ישר ופתוח עם הקונים, אבל גם אל תתקופף, ואל תירד במחיר מתחת למינימום, שתקבע לעצמך. בדוק במודעות, כמה דורשים על מכוניות דומות לשלך.

אם ימצאו ליקויים בבדיקה, אל תסכים לתקן אותם על חשבונך, תמורת הבטחה לרכוש את הרכב לאחר התיקון. יתכן מאוד, שאחרי שתשקיע בתיקונים, הקונה הפוטנציאלי יעלם.

במקום זה , תתקזז עם הקונה על מחיר התיקונים, ותמכור את הרכב כמו שהוא.

כשימצא קונה, אל תמסור את הרכב לפני קבלת מלוא התשלום ולפני העברת בעלות.

בהצלחה.

פורסם

האמת פירסמתי מודעה טובה לטעמי ביד 2 , אנשים מתקשרים מתחילים לשאול שאלות שכתובות כבר במודעה ומתווכחים איתי על המחיר עוד לפני שראו את האוטו ! עכשיו אני מבין אנשים שכותבים במודעות שלהם שלא יתקשרו אליהם סתם אנשים לא רצינים.

פורסם

בוא נגיד ככה: על הקילופי צבע עם הם ממש חמורים וגם על השריטות תוריד מקסימום 1000 שקל אם המוכר יתעקש. אם הוא לא ידבר על זה אז אל תזכיר את זה בכלל ( למרות שהוא בטוח יראה את זה )

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אני אצלם מחר בבוקר את הקילופים ואני אעלה לפה , כנ"ל השריטות אני אשמח לקבל חוות דעת כמה להוריד במידה ואאלץ להגיע למצב הזה.

פורסם

זה לא רציני, אבל אני חושב, שאתה מסכים, שזה פוגע במראה של הרכב, ורכב אחר, שאין לו את הפגמים הנ"ל, נראה טוב יותר ושווה יותר משלך.

כן יורידו לך במחיר על זה, כמה - תלוי במצב הרכב עצמו, ברמת ההתלהבות של הקונה, וכמובן במחיר ההתחלתי, ממנו תתחיל.

כמו שרשמתי קודם, תיקון של זה מחייב צביעה של הגג, של מכסה מנוע, וגם של הכנף (את הכנף אני הייתי משאיר ככה). תתכונן להתפשר בלפחות 1000-2000 ש"ח רק על זה.

• תוכן חדש...