Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זה מספר שנים אני רוכש מוצרים ב-EBAY ומשלם באמצעות PAYPAL ללא שום בעיה.

שלשום רכשתי 2 מוצרים ולצערי אינני מסוגל לבצע תשלום באמצעות PAYPAL ואני מקבל את ההודעה הבאה.

This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below

כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לקבל מהמוכר פידבק שלילי או לשלם בצורה אחרת (אין ברשותיי כרטיס נוסף). הכרטיס תקין לחלוטיין ובתוקף.

תודה

איזה כייף לי :)

פורסם

האם נגמר תוקף הכרטיס שלך?

במידה וכן צריך לרשום חדש, ואז צריך לחכות חודש עד שמגיע בדואר חשבון האשראי עם הקוד הסודי.

במידה ולא אני לא רואה סיבה, נסה לבדוק האם יש לך הודעות חדשות בחשבון הPayPal.

מה הסכומים שאתה רוצה לרכוש בהם?

עריכה - לא שמתי לב שרשמת שהכרטיס בתוקף.

תבדוק אם יש לך הודעות חדשות בחשבון.

במידה ואין תנסה לרשום כרטיס חדש ותרשום את המספר של הכרטיס הנוכחי,

הבעיה היחידה בפתרון הזה הוא זמן ההמתנה עד שיגיע בדואר הקוד הסודי לאישור הכרטיס.

עוד פתרון אפשרי הוא לרכוש "isracard web" במידה ואתה חבר בישראכרט (אני לא יודע על חברות נוספות אבל שווה לשאול).

אתה טוען בכרטיס וירטואלי כסף ואז יכול לבצע רכישות בעזרת הכרטיס.

אם המוכר מוכן לקבל כרטיס אשראי מעולה.

אם לא אז אפשר לאשרר את הכרטיס הוירטואלי בPayPal, אבל אז יש שוב תהליך של הקוד הסודי, דבר שמחייב פנייה לחברת ישראכרט ע"מ לקבל את הדו"ח ההוצאות במייל.

מקווה שעזרתי.

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לדעתי - כדי למנוע פידבק שלילי, שלח למוכר העתק מהודעה זו, תוך ציון שאתה מטפל בעניין (רצוי לתרגם את ההודעה לאנגלית ;-)) ובמקביל לשלוח מייל לאיביי לבירור העניין.

פורסם

שלחתי מייל ל-EBAY וזו התשובה שקיבלתי שלא ממש עוזרת לי.

הם מפנים אותי לתמיכה של PAYPAL.

Hello Mark,

Thank you for writing to us. I am sorry to hear that you are unable to pay item 230339071606 with credit card.

Upon checking our database, I can confirm that you are referring to item 230339071606. Mark, I would like to inform you that PayPal accepts the following credit cards:

- MasterCard

- Visa, Visa Delta, Visa Electron

- Switch/Maestro

- Solo

- American Express.

Please note: A debit card with a MasterCard or Visa logo would be considered a credit card.

Please note, we don't have access to your PayPal account at eBay. We are happy to help as much as we can with general PayPal topics; however for more specific PayPal queries please contact PayPal directly. You can do this by going to "Contact Us" at the bottom of any PayPal page.

I trust that this information is helpful. Please let us know if we can be of further assistance.

Kind regards,

Rachel Collins

eBay Customer Support

פורסם

האם הכרטיס חודש לאחרונה? כי אם כן יש סיכוי שהוא חסום לחו"ל מסיבה מסויימת.

היה לי מקרה דומה שבו הכרטיס היה חסום (ללא סיבה מיוחדת).

תן צילצול לחברת האשראי.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

אני חושב שהבעיה כאן היא אחרת. יכול להיות שהחברה הזו שממנה רכשת את המוצר, עובדת עם PAYPAL רק בתנאי שכרטיסי האשראי שעוברים דרכה הם במדינות מסוימות ומאושרים ותואמים לפרטים האישיים שלך באותה מדינה - כלומר, כרטיס אשראי ישראלי (גם אם הוא בינלאומי) לא יעבוד מכיוון שאתה צריך (בשביל לקנות משהו מהחברה הזו ספציפית) כרטיס אשראי /חשבון בנק במדינה שהם מכירים בה. ומן הסתם גם הפרטים האישיים שלך יהיו ניתנים לבדיקה ואישור.

היה לי כבר דבר דומה וכשהתקשרתי למחלקת השירות של PAYPAL הסבירו לי את זה בצורה מאוד פשוטה.

תרים טלפון ל- PAYPAL ותברר, הם מאוד אדיבים וסבלניים ומאוד ישמחו לעזור.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הכרטיס לא חדש והוא אושר כבר לפני מספר שנים על-ידי PAYPAL (AMEX).

לפני שבוע רכשתי מספר רכיבי אלקטרוניקה ולא הייתה לי שום בעיה לשלם.

סכום הקניה הינו 20 דולר בלבד.

תודה !

פורסם

תפנה למוכר על מנת "לקנות" לך זמן להסדיר את העניין.

לאחר מכן, תפנה לפייפאל (EBAY זה לא הכתובת במקרה הזה).

נתקלתי כבר בבעיות עם פייפאל שכולן נפתרו לאחר שיחה עימם דרך מייל או טלפון.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

כדאי לך לפנות לחברת האשראי, מה שקורה יש מסגרת אשראי חודשית, יש מצב שעברת את המסגרת החודשית שלך.

זה קרה לי כמה פעמים, טלפון לחברת האשראי, תוכל לקבל אישור לעסקה ולבצע אותה.

אם יש לך כרטיס אשראי פנים בנקאי, זו פרוצדורה יותר בעייתית, כי החברת אשראי מקבלת את המסגרת מהבנק.

בכל מקרה, טלפון אל השירות לקוחות של חברת האשראי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

תפנה לפיפאל, השירות שלהם מעולה! רק תעשה את זה כמה שיותר מוקדם לפני שהמוכר יתעצבן.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

לפני כחודשיים היה לי מקרה זהה.

התקשרתי לפייפל, ולאחר בדיקה הם טענו שהבעיה כלל לא אצלם אלא בחברת האשראי.

התקשרתי לישראכרט, הנציג בדק ואמר שהסירוב של העיסקה הגיע ממחלקת הבטחון של חברת אמריקן אקספרס העולמית.

לאחר שהוא וידא מולי שזה אכן אני שמנסה להעביר את החיוב (יותר מ-200$), הוא שלח אישור לחברת אמריקן אקספרס, וכעבור מספר שניות ביקש ממני לנסות לאשר שוב את העיסקה. ואכן, העיסקה אושרה והתשלום הועבר.

צור קשר עם חברת האשראי וסביר שבעייתך תפתר תוך זמן קצר מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבעיה נפתרה !

פניתי לחברת האשראי (אמריקן אקספרס) והם טענו שהם חסמו את הרכישות שלי בחו"ל בגלל בעיות אבטחה כגון:

1. מישהו ניסה להשתמש או לזייף את כרטיס האשראי שלי

2. באופן רנדומלי הם חוסמים לפעמים לקוחות

ברגע שפונים אליהם טלפונית הם מזהים את בעל הכרטיס בעזרת פרטים נוספים כגון תאריך לידה ומקום מגורים ובמידה והפרטים נכונים מה משחררים את הרכישה מידית.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...