Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז במקום להסיט,שאיו לי דקת רישיון וכדו',תמליצו על רכבים,כי רישיון עוד שבוע היה לי.

ומיד אחריו אני מתכון לרכוש/לחפש אוטו.

לגבי הפיאט פונטו ספייפס הבנתי,למזלי יש להם נושא שמסביר הכול.

אפשר לקבל פה המלצות לרכבים נוספים?שלא היה שנתון נמוך מידי.

עד 40K לא חייב לשמש הכול ש-600,650 שקל בחודש מקסימום יש לי לבזבז לדלק+ביטוח חובה וצד ג'

ובבקשה להסביר גם על התת דגם אם אתם ממליצים לי על רכב מסויים!

חשוב לציין שהרכב אמור לשרת אותי כמה שיותר שנים!!

פורסם

כל רכב מן הרשימה שנתת, במידה ויטופל טוב ובזמן יחזיק אותך עד מטולה ולאורך זמן.

כרגע אינך במצב של לבחור תת דגם - חפש את אלו עם חלקי הפנים השמורים ביותר המשודכים למנוע 1.3 או 1.4 (וגם הוא צריך להיות שמור). אני הייתי נמנע ממנועי ה-1.1 וה-1.0 למרות שהם חסכוניים מאוד - והאמת שהם מאוד יתאימו לך אם אינך שוכן הרים.

תכניס למערכת השיקולים גם יפניות כמו מאזדה 121 ודייהטסו שרייד. הן אומנם לא יהיו מהנות לנהיגה אבל יספקו אמינות משביעת רצון.

אני מאמין שכשתנהג על כל אחת מהן תדע בדיוק מה מתאים לך - אבל זכור, אף אחת מהמכוניות לעיל היא לא הרכב של מורה הנהיגה שלך. הן זקנות יותר ולפעמים זה כמעט יבהיל אותך (למשל מספר הרמקולים ברדיו של הפונטו הישנות - חלקן מתהדרות ברמקול אחד - בתוך הרדיו עצמו)

פורסם

ודייהטסו שרייד פשוט רכב צעצוע ורכב מאוד מכוער,לא אוהב אותו בכלל

אני לא נוסע מרחקים כאלה עצומים כל יום,אז אני חושב ש650-600 שקל בחודש יספיקו לביטוח+דלק

אם אפשר לרשום פה המלצות לרכבים,אחר כך נתעסק בתת דגמים אבל אם אפשר לרשום גם תת דגם,העיקר שהיה רכב מהנה לנהיגה חסכוני ויפה,הכול בקנה מידה.

את הפונטו ספייס יש בקושי דגמים למכירה,אז אני רוצה עוד כמה רכבים כדי לבצע חיפוש ביד 2,הספייפס מאוד קשה למצוא אחת!

• תוכן חדש...