Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפליימוט פיורי 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע הסלנט הזה צריך ללכת לפח ,לא שווה להשקיע גרוש בו ,אין לו מספיק כוח ולהערכתי הוא הורכב בזמנו כדי לחסוך דלק ,לך על מגוון מנועי הv8 שיש בארסנל של קרייזלר.בהצלחה יש לך רכב בעל נוכחות.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מנוע הסלנט הזה צריך ללכת לפח ,לא שווה להשקיע גרוש בו ,אין לו מספיק כוח ולהערכתי הוא הורכב בזמנו כדי לחסוך דלק ,לך על מגוון מנועי הv8 שיש בארסנל של קרייזלר.בהצלחה יש לך רכב בעל נוכחות.

הV6 באמת אסון לרכב הזה

נוכחות צריכה לבוא עם סאונד נכון :-D

כבר חתמתי...

פורסם

זהו לא מנוע V6 אלא 6 טורי.

אם הקונה יצטרך להחליף גם מנוע, אזי הפרוייקט הזה הופך להיות מטורף מבחינת העלויות שלו, ושווה רק אם יש לבחור סנטימנטים עמוקים למכונית הספציפית הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וואוו, אוטו ממש מדליק כשהוא עם 2 דלתות, אני מקווה שאתה רציני מספיק ללכת עם הפרוייקט הזה עד הסוף.

יש אחת לימוזינה במצב דומה במושב ליד לוד.

בהצלחה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

תתחדש אוטו מדהים,אני מאוד מקווה שהוא לא יצטרף למיני וסתם יעמוד שם...לגבי הנעה,להוציא את הפלגים ולרסס WD40 ולתת לזה לשקוע קצת,לא להתקמצן בשמן, לסובב ידנית את המנוע,ואז לנסות...בהצלחה,

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
תתחדש אוטו מדהים,אני מאוד מקווה שהוא לא יצטרף למיני וסתם יעמוד שם...לגבי הנעה,להוציא את הפלגים ולרסס WD40 ולתת לזה לשקוע קצת,לא להתקמצן בשמן, לסובב ידנית את המנוע,ואז לנסות...בהצלחה,
המיני היא מיד ראשונה עם 79000 קמ מקורים שנסעה רק 4 שנים בחייה סתם לידיעתך
:lol: :lol: :lol:
פורסם

אני יודע,במקרה עמדתי לידה ואתה ואורון סיפרתם לי...(דינק 150 אומר לך משהו?)אם תצטרך עזרה עם הפיורי אני אשמח...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום.

אתה תעשה מה שאתה רוצה.

רק לדעתי! אתה יכול להסכים או לא להסכים.

אם הרכב עומד להיות משופץ למצב תצוגה ולא לרכב אם שיפורים וכול מיני מישיגנה כאלה.

אין לך כול צורך והכנס להרפתקעה ולהחליף מנוע לה V8 המנוע 6 צל' שישנו הוא מנוע מעולה ואמין ביותר

והרכב נוסע יפה מאוד איתו ואני מדבר מתוך נסיון .

אם אתה רוצה אני אולי יכול להשיג לך רכב כזה לחלפים אם השמשה הקדמית.

אם אתה מעונין צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...