Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת JBL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני צריך את העזרה שלכם אני הולך לשים את המגבר JBL GT5-A604 שיחזיק לי קומפוננט של JBL 5.25 GT5500C

וסאב 12 אינטש JBL GT5-1204RB שאת הסאב אני גם יקנה הקומפוננט כבר מותקן אז מה שנשאר זה המגבר והסאב איך הם?

לא משנה המחיר איך האיכות שלהם?

תודה

פורסם

בזמנו היה לי 75.4 של JBL סוס עבודה היה בגישור 280 אר אם אס שלך לא מכיר:?

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

אחי**אם אתם אחים, תעברו לבזק, חבל על תעבורת הרשת** דבר איתי עברית HU שאלה מטומטמת כנראה אבל מה זה? רדיו דיסק או שאני טועה?

פורסם

יש ברשותי סאב כזה ואני מאוד מרוצה ממנו-לא יודע איך הוא לעומת סאבים אחרים כי לא יצא לי לשמוע,

אתה מוזמן לבוא לשמוע באחד המפגשים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ציוד נחמד ובסיסי

המגבר בגישור מוציא 160RMS

והסאב 275RMS לכן המגבר חלש בשביל הסאב

כך שרצוי שתשקול מגבר אחר ,את הקומפוננט הוא יגביר בלי בעיות.

המגבר עולה 1000 הסאב כולל תיבה מקורית עולה 1200

במחיר של 2200 שח אתה יכול להביא ציוד יותר טוב.

• תוכן חדש...