Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם אפשרי לקודד על מפתח קפיץ שיפתח את הרכב ויסגור אותו, שיפתח את הבגאז' ושיניע אותו.

פשוט רציתי שיהיה לי הכל על מפתח אחד כי אין אצלי ברכב מפתח קפיץ ויש לי על הצרור משהו של אזעקה שדי לא נוח בכיס והרבה יותר פרקטי היה מפתח קפיץ שישלוט על כל הדברים האלה.

יש אפשרות לעשות את זה?

פורסם

את האמת בדקתי איתם לפני כשבועיים ונאמר לי שאי אפשר אלא אפשר לעשות רק מפתח שיהיה בקפיץ בשביל הדאווין.

אני לא מחפש דאווינים או משהו כזה אני מחפש נוחיות.

מישהו מכיר מקום אחר אולי אפילו אם אפשרי בצ'מפיון?

פורסם

גם אני כבעלים לשעבר של v5 ועכשיו של קופרה, ממש מתגעגע למפתח הקודם (קפיץ)

לכן כבר בדקתי מה צריך , תסתכל כאן : http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2293184

אחרי שקראת קצת והסתכלת על התמונות שממחישות הכל , תסתכל על הקישור שרשומים בו הקודים של המפתחות : http://www.seatcupra.net/forums/showthread.php?t=102433&page=38

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
בדוק האפשרויות איתם www.peerlocks.com

בברכה - רפי לין :-)

נכון שכולם ממליצים אליהם ובגלל זה התקשרתי אליהם.

זכיתי ליחס מאוד מזלזל, הבנאדם לא רצה למסור לי מה המחיר של מפתח קפיץ בטענה שהוא לא ילך ויברר את המחיר בשביל מישהו בטלפון והוסיף שאני אבוא אראה רצינות ואז נדבר. עם כל הכבוד אני לא צריך להוכיח רצינות למשכפל מפתחות.

ד"א, אני עדיין מחכה לטלפון שלו שהוא אמור לחזור אליי

פורסם

אני עצמי תיקנתי במכוניתי מנעול של תא המטען וראיתי את הלחץ שיש אצלם למרות שיש שם כמה עובדים.

בגלל זה קשה להם לתת הצעות מחירים מדויקות טלפונית, מה גם שיש הבדלים בין דגמי מכוניות שונות אפילו אצל אותו יצרן.

נתקלתי בעוד עסקים שונים (מצברים, חנויות חלפים, פרוקיות רכב, מוסכים ועוד) שטוענים שהרבה טלפונים לקבלת הצעות מחיר הנם רק של אנשים שרוצים לבדוק אם מחיר שהם שילמו כבר עבור תיקון/רכישה, במקום אחר, הנו סביר.

אישית, אני מצדד וגם חסיד גדול של מתן מידע טלפונית למרות כל מה שכתבתי קודם, כי בכל זאת אחוז מסוים של הפונים מגיע לאותו בית עסק שענה כראוי טלפונית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה לעונים

בקשר לשרשור בוורטקס את האמת אני רוצה שזה יהיה מקצועי נראה לי שבעצמי תהיה לי קצת בעיה לעשות את זה.

נראה אני אחפש עוד כמה מקומות ונראה אם תהיה את האפשרות לעשות את זה וכמובן במחיר הגיוני.

פורסם

לאחר פנייתו האישית של שוקי אלי בפרטי קיבלתי התרשמות שונה לחלוטין לגבי היחס ללקוחות (או לקוחות פוטנציאליים).

הדברים הובהרו והיחס שקיבלתי משוקי היה יוצא מן הכלל, באמת כל הכבוד לעסק שמטפל שמתייחס לאירועים שנשאר מהם טעם לא טוב.

שוב, כל הכבוד על היחס של פאר מנעולים, ישר כח

• תוכן חדש...