Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קבלתי הצעת מחיר למונובולק קיקר 300 RMS ואיפוניקס 400RMS

הקיקר 700 האיפוניקס 750... מה אתם ממליצים? המגבר צריך לתפקד על סאב קיקר CVR 400 RMS

פורסם

לי יש CVR 12 גם

על מגבר קיקר שנותן 420 RMS והוא מראה כיאילו הוא יכול לקבל עוד יותר RMSים

תיתן תקציב למונו, ותפרט איזה רכיבים יש לך איזה מגבר לרמקולים ואיזה סט מקדימה

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

זה פ'גו 306 קבריולט ומאחורה יש מקום ל5*7 אז בינתים אני בלי אחוריים רק קומפוננט של דרגסטר שיושב על מגבר בוס 1200 שנראים כמו הפולס האודיו ההם...גם אותו אני יחליף בעזרת ה'..

בכל מקרה..

במונו בלוק קיקר או איפוניקס!?!

פורסם

תן דגמים, בעיקרון המונובלוקים של קיקר יותר חזקים מהמונובלוקים של הייפוניקס, (הקיקר יותר חזק ממה שהוא מוצהר וההייפוניקס יותר חלש ממה שהוא מוצהר, אבל הכל תלוי בדגם, אם אתה מביא הייפוניקס שמוצהר 1000 RMS בהתנגדות הרצויה וקיקר שמוצהר 300 באותה התנגדות, אז כנראה שההייפוניקס יהיה עדיף.

אבל בגדול- קיקר עדיפים לדעתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
תן דגמים, בעיקרון המונובלוקים של קיקר יותר חזקים מהמונובלוקים של הייפוניקס, (הקיקר יותר חזק ממה שהוא מוצהר וההייפוניקס יותר חלש ממה שהוא מוצהר, אבל הכל תלוי בדגם, אם אתה מביא הייפוניקס שמוצהר 1000 RMS בהתנגדות הרצויה וקיקר שמוצהר 300 באותה התנגדות, אז כנראה שההייפוניקס יהיה עדיף.

אבל בגדול- קיקר עדיפים לדעתי.

הקיקר מוצהר 300 RMS והייפוניקס 400 RMS...

השאלה מה חברה יותר טוב במגברים..

פורסם

לך על הקיקר, ההייפוניקס לא נעומדים בהצהרות ואני מאמין שהקיקר יהיה חזק ממנו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...