Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא תעודת ביטוח חובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נעצרתי לביקורת לפני כמה חודשים ולרוע מזלי לא מצאתי את את התעודת ביטוח חובה ( רכב מהעבודה )

רק מאוחר יותר מצאתי שזה כבר לא היה רלוונטי בכל אופן קיבלתי הזמנה למשפט וכתב אישום שנהגתי ללא ביטוח חובה

הבנתי מהשוטר שזה קנס של 100... אחר אמר לי שזה 250..

בכל מקרה איךך אפשר פשוט לשלם את זה ולהיפטר מזה?

הזימון הוא לעוד חודשיים

ולהפסיד יום עבודה זה עוד קנס בפני עצמו

יש לי את התעודת ביטוח להציג שאכן היה ביטוח

מה אפשר לעשות?

פורסם

שלח במכתב רשום צילום תעודת הביטוח תקפה למועד הביקורת מאושרת על ידי קצין הבטיחות בחברה לתובע ובקש לבטל את הדו"ח.

רוצה להיות יותר יעיל גש פיזית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האינפורמציה שנתת על המקרה אינה מובנת לי.

מצד אחד אתה אומר שקיבלת זימון למשפט ובגרסה שניה קנס.

תבדוק מה סמל הסעיף בו הואשמת.

נהיגת רכב ללא ביטוח היא הזמנה לדין ללא נקודות.

אם קיבלת קנס של 100 ש"ח אולי השוטר נתן לך אותו על סעיף אחר ולא על הביטוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אסביר

קיבל הזמנה למשפט. שאל את השוטר כמה אני אקבל בבית משפט אמר לו השוטר אני חושב 100 ש"ח ושני אמר לו 250 ש"ח וכך הלאה.

אם זה היה ברירת קנס השוטר היה כותב את הסכום במפורש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמו שישה כתב, צריך לנסות לבטל את הדו"ח (מכתב). השוטר חשב כנראה שאתה נוסע ללא ביטוח תקף מעל 6 חודשים - מה שגורר זימון לבית משפט ללא ברירת קנס, או שסתם חיפש "לתקוע" אותך.

מצד שני - יכול מאוד להיות שבקשתך תידחה (עבר פרק הזמן בו היית צריך לפנות אל המשטרה, בדוק את הכתוב בדו"ח עצמו) ותיאלץ להגיע לבית המשפט. לפיכך, שמור העתקים ואישורי משלוח של המכתב.

ממליץ להדגיש במכתב שלא פנית אליהם קודם עקב חוסר ידיעה וכו' , אך אתה מבקש לבטל את הדו"ח מכיוון שנכתב ללא הצדקה (עפ"י דבריך, היה כיסוי ביטוחי באותה עת).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פניתי במכתב רשום כולל נימוק,צילום התעודת ביטוח והזימון.

אך לא קיבלתי תשובה (שלחתי ב-2.2.09)

וזה לא רשום כ"קנס" מה שקיבלתי זה הזמנה למשפט וכתב אישום.

תיאור המעשה: נהגת ברכב הנ"ל, מבלי שהיתה לך או לאדם אחר פוליסת ביטוח בת תוקף על השימוש ברכב בניגוד לסעיף2(א)

לפקודת ביטוח רכב מנועי(נוסח חדש) תש"ל 1970 סמל עבירה 2106

בכל אופן אני מוזמן להתייצב ב-3/6/09

אין לי בעייה להודות בכל ולשלם מה שצריך, יש לי בעייה להגיע למשפט

יש אפשרות לסיים עם העניין מבלי להתייצב? כי אני מניח שזה ייגזול ממני 100-250 בלאו הכי אז לפחות שלא ייגזל לי יום עבודה גם.

אין לי מושג אל מי צריך לפנות.

תודה

פורסם

בהנחה שהיה לך ביטוח בתוקף בזמן מתן הדו"ח, במה אתה רוצה להודות? שלא היה לך בטוח בתוקף!!

אבל באותה הזדמנות אתה יכול להודות גם ברצח ארלוזרוב.:-)

צלצל למשטרה שנתנה לך את הדו"ח דבר בתקיפות איפוא התשובה על מכתבך מיום כך וכך. אם התשובה שלילית..

כתוב מכתב נוסף צטט בו את מה שאמר לך אותו קצין או אחראי, + העתק המכתב הראשון על צרופותיו , ותאיים כי במקרה של הגעה למשפט אתה תדרוש זיכוי + הוצאות.

מירב הסיכויים כי תקבל תשובה שההזמנה למשפט בוטלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...